- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
ZM-NB32K?
Üdv,
Megérkezett a két Zalman borda... a chipset 60-62 fok között állt be átlag használat (firefox) közben (eredeti bordával+ventivel, 30%os PWM kitöltéssel (ugye speedfan szerint 70%) 50 fok alatt volt. Mivel én ezt a 60-at sokallom, ezért felkerül rá egy kis venti, amíg nem lesz meg az új, légkeringetős ház...
A procira elég nehézkes volt rágyógyítani: át kellett alakítani a leszorító rugót. Az Intel tervezői okosak voltak, nehogy véletlenül valaki összecserélje a két bordát, a prociét kisebbre készítették, s vele együtt a rugó hajlítását is beljebbre tervezték, hogy fogja oldalról a bordát. Ez mind szép és jó, amíg valaki el nem kezdi gányolni
Nomármost ez a távolság majdnem elég ahhoz, hogy bele tudjam tenni a Zalman bordába... kb. 2mm híján. Tehát vagy levágok pár bordatüskét, vagy kiegyenesítem a rugódrótot és meghajtom kicsit odébb... ez utóbbi mellett döntöttem
Most meg megyek keresni egy akármilyen ventit... csak van itthon halkabb, mint az eredeti... bár attól minden halkabb 
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nomármost ez a távolság majdnem elég ahhoz, hogy bele tudjam tenni a Zalman bordába... kb. 2mm híján. Tehát vagy levágok pár bordatüskét, vagy kiegyenesítem a rugódrótot és meghajtom kicsit odébb... ez utóbbi mellett döntöttem