Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakuoro
aktív tag
-
Látott már valaki D945GCLF2-őt valahol? Bizonyos országokban már lehet előre rendelni, és én is vennék egyet szó nélkül...bár továbbra sem magamnak :p
-
DarkByte
addikt
Akinek van/volt egymagos Atom lapja, azoknak mi a véleménye erről a videóról: [720p x264 az Atom -on] Tényleg ennyire siralmas a helyzet?

-
7
addikt
Hm. Elgondolkodva, ez jelentősen csökkenthetné az Atomos lapok méretét, ha megvalósul, ami pl. notebookoknál marha jól jönne, és azzal összevetve, hogy egy mostani kétmagos Atom TDP-je mondjuk olyan 8W körül fog alakulni, a GMA500-as megjelenítővel érkező, egyelőre még papíron lévő chipset 2-3W körül, akkor ennek talán becsülhetünk olyan 15W-nyi fogyasztást (nagyon tág és bizonytalan becslés), tehát a melegedése sem lesz valami egetrengeto.

-
DarkByte
addikt
Én volt lakótársamon keresztül szembesültem jópár anime -vel (jómagam alig pár sorozatot láttam, nem az én világom
) ami VFR kódolt volt; én kódoltam át neki valami emészthetőbe mert akkor még nem volt csak egy 1,3 Ghz -es P3 -ma. Evett is a fene mert elsőre nem tudtam vele mit kezdeni, rendszeresen szétcsúszott a hang. Abban mondjuk egyetértek hogy kár volt ennyire általánosítanom
, ripper csapata válogatja, de az biztos hogy én nem egy ilyennel szembesültem és ez volt 2 éve talán. Na mind1, nem szeretném ennyire elterelni ebbe az irányba ezt a topikot..#390: a gyilkos minta nem hiában gyilkos. Nem csodálkoznék ha még Quad -on is berángana néha. Egyébként elírtam a dolgot, a 4.1 -es High Profilba még belefér a 30 Mbit/s, csak az alap 4 High -ba nem. [link]
-
Hakuoro
aktív tag
-
nyunyu
félisten
Nalam mukodik a D945GCLF a Morex2799 hazhoz kulon vett PCI riserrel.
-
Jesu
csendes tag
Az elmult napokban probalgattam ezt azt. Sajnos a meglevo PCI riser nem mukodik a lappal.
Viszont remekul fog menni Sat backendnek, es legfeljebb usb-s foldi vevot akasztok ra meg, ha kell. Ez a backend-frontend kiepites nagyon gazdasagos, mivel igy egy minimalgep megy non-stop, ami rogzit mindent (mpeg2-SD, HD, analog, radio,webcam), ugyanakkor nem fogyaszt, mig a lejatszast egy megfelelo gep barhol elvegzi rola a lakasban, akar diskless boottal is. Epp ezert nem nagyon zavar, hogy jon a dual, erzesem szerint annyival nem lesz gyorsabb, es a kivanatos inkabb az uj chipset lenne es normalis PCI express16 legalabb nekem a cserehez. Ha megis elviszi az 1080p-t, jo lesz majd frontend gepnek csupaszon, majd bootol a backrol. -
válasz
DarkByte
üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, kb 50-100 animét láttam eddig (ami abszolút mércével egy csekély szám), de sehol nem találtam még vfr kódolt animét (pedig ffdshowval kiderülne) Gondolom azért, mert minimális jelenettől eltekintve nem igazán van olyan, hogy akár 1s-ig tartson fixen a kép pixelre pontosan. Nem hogy 2-3s ahogy írtad. Amit említettem eva ova szinten nem ilyen.
Ami viszont minden animére, és rajzolt grafikára vonatkozik, az a viszonylagos homogenitás. Ezekre építenek a gyári profilok is, gondolom ebből adódik dekódolás közben pici sebességelőny. -
DarkByte
addikt
Egy dolog még eszembe jutott: ahogyan írtad, anime -t néztél rajta. Japán területen is NTSC a honos, ebből IVTC után 23.976 fps készül (film). Továbbá mivel anime -ben nincs többnyire ténylegesen ennyi képkocka 1s alatt, ezért gyakran alkalmaznak VFR -t (Variable Frame Rate).. elképzelhető hogy akár 2-3s -ig ugyanaz a képkocka van kint, ilyenkor fölösleges 48-62 képkockát szentelni ugyanannak a tartalomnak (itt már jelentős lehet az overhead), a VFR miatt ilyenkor a videódekóder tétlen, csak a hang dekódolása fut, mivel csak egy fizikai kockaként van kódolva a 2s -es jelenet, és kintartjuk annyi ideig lejátszáskor. (remélem érthetően fogalmazok
) Ebből viszont következik hogy anime -t könnyebb lejátszani. Az általad linkelt videó egy trailer ha jól veszem ki, és azok közül is a mozgalmasabb fajta. Valószínűleg ez 1080i60 tartalomból lett előállítva, vagy lehet annyira szerencsések a japók hogy 720p60 -as csatornáik is vannak... de úgy figyeltem nem ez jellemzi az anime -k túlnyomó többségét. Egyébként ha lesz egy kis időm áttömörítem 720p60 -as H.264 -be, azt már az enyém sem fogja bírni folyamatosan lejátszani. 
-
DarkByte
addikt
Az adatlapomon lévő gépről van szó, 2004. szeptemberében vettem emlékeim szerint de maga az architektúra inkább 5 éves: P4 3.0Ghz Hyper Threading, 1GB RAM, Radeon 9600XT AGP, WinVista. A Te géped még egy szálas Pentium3, nem csodálom hogy nem bírja, a 800Mhz -es Compaq notebookom max. a DivX SD tartalmakat bírja, már a H.264 SD -vel sem tud megbírkózni, max. ha kikapcsolom az in-loop deblocking -ot, de akkor sem tökéletes.
#383: 32-35k -ért vettem (igaz ismerettségen keresztül) emlékeim szerint, de megnézem mindjárt mikor vettem az alaplapot mert ugyanakkor vettem a procit is... meg is van, számla szerint a lapot 2004. szeptember 16. -án vettem, +-1 hétre lett meg a proci.

-
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem tudom milyen 5 éves géped van neked, de az én "ex-5éves" gépemen (p3, 1300mhz) elég sok 720p-s videó lagzott. Lényegiben az összes. Rálöktem anyám atomos gépére, mégis csak egy atomos topic ugyebár. Hiába divx, nem bírkózott meg vele. Voltak olyan jelenetek amik jól mentek, de ami nem azt 60fps mellett igen észrevenni. Ehhez képest én néztem rajta abszolút hibátlanul avc1-es 720p-s animét (EVANGELION1.01 You are (not) alone (1280x720 H264 AC3 6.1ch Chap).mkv ha valakit a fájlnév érdekel és megnézné rajta)
-
7
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az új chipsettel együtt, aminek cirka 2-3W fogyasztást jósolnak, pláne durva lesz a dolog

-
duffbeer
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen... rengeteg... nem is tudom hogyan fogom bírni amperokkal...
-
DarkByte
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
#351 -ben (ezen 50-es blokk tetején) pont erre válaszoltak nekem.

-
7
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Igen, tudtommal lesz HT
-
DarkByte
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Csak spekulációm, de szerintem mivel a kétmagos - korrektül - arányaiban drágább az egymagosnál, ezért nem hiszem hogy az utóbbi ára csökkenni fog. Inkább azt tartom elképzelhetőnek hogy az egymagos deszkák szépen eltűnnek a kínálatból itthon, amint a kétmagos jobban elérhetőbb lesz. Legalább is szerintem 3-4k pluszt simán meg fog érni a kétmag ha tényleg jól teljesít és akkor talán az egymagosat nem fogják annyira keresni.
-
juliabrilke
veterán
Arról esetleg van információtok, hogy az új lap kijövetele után változik-e az ára az egymagos atom processzorral szerelt lapoknak?
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
H.264 -el fele ekkora bitsűrűséggel is le lehet tömöríteni ilyen minőségben ezt a videót. Egy MPEG2 -es 1080i FullHD adás többnyire 13-14 Mbit/s -et igényel, ugyanez H.264 -el 7-8 Mbit/s -el is megoldható. Sávszélesség és helyigény végett tehát előnyösebb a H.264 (illetve egy rakás plusz olyan technológiát is felvonultat ami végett sokkal jobb képet ad még így is mint a megelőző kódolók, ha van ingerenciád olvass bele ebbe: [link], van további 2 rész folytatása)
-
juliabrilke
veterán
Ok, köszi a segítséget mindenkinek! Ezt jó tudni, hogy ilyet is tud. Szerintem fent is vana gépemen, csak nem nagyon figyeltem, hogy ilyen lehetőség is van benne.
-
DarkByte
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
ffdshow -val dekódoltatom a videót és a beállításinál aktiváltam az OSD -t, illetve beállítottam azon a lapon hogy mit tegyen ki. Ezután már csak Media Player Classic -al elmentettem egy screenshot -ot.
#363: megelőztek.

-
duffbeer
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ha ffdshow codec-et használsz, lejátszás közben megjelenik egy ikon a system tray-ben és ott bepipálod az OSD-t
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Aki atomreaktort akar építeni, az tényleg vegyen egy AMD780-as miniITX lapot.
Ez a videó szerintem azzal sem menne jól. Mivel nem szabványos ezért a DXVA gyorsítás amit az IGP tudna, nem használható. Inkább csak érdekességnek linkeltem be a videót, bár végülis a lejátszási sebesség alapján akár összehasonlítani is lehet a gépeket. Inkább érdemes kipróbálni az m1 1080i HD adásának egy részletét, az már valósabb igény lenne: [link]DBob: A videót most töltöm le, de ha tényleg DivX akkor ez rossz viszonyítási alap. 1080p -s DivX -et az én mostani gépem is elvisz szaggatás nélkül. H.264 erőforrás igényei jóval nagyobbak.
-
duffbeer
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Előbb utóbb biztos. Ha integrált Celeron 220-hoz volt "nagyobb" alaplap, akkor szerintem ehhez is lesz.
Bár nem tudom, hogy a proci teljesítménye elég lesz e egy izmosabb videokarihoz...

-
juliabrilke
veterán
2x ment el!
-
juliabrilke
veterán
Esetleg tudtok-e arról, hogy a 2 magvas atomhoz lesz-e olyan alaplap, amin van pci-e foglalat? Vagy még csak a D945GCLF2 dezskát nevezték meg hivatalosan?
-
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha teljesen szintetikusan mérem a teljesítményt, akkor az Everest CPU és FPU mérései alapján az egymagos Atom néhol harmad, negyed, vagy nyolcad teljesítménnyel bír pl az én konfigomhoz képest. A linkelt gyilkos videó a PCmen kb 15-20fps-el mehet, de a hang erősen akad. Tételezzük fel, hogy a kétmagos atom elődje teljesítményének a háromszorosát fogja tudni. Hát sajnos ehhez a "gyilkos videóhoz" az még nagyon kevés.
De most őszintén. Ha valaki full HDs TVt vesz, az nehogymár ezen spóroljon. Ne akarjunk már ekkora teljesítményt egy ilyen géptől. Nemis erre van kitalálva.
MIDeken meg az ember nem néz full HDs videót. Aki atomreaktort akar építeni, az tényleg vegyen egy AMD780-as miniITX lapot. Viszont, ha a kétmagos finomabban viszi a 720-at mint az elődje, akkor lecserélem a HTPCmet és építek egy minit. -
DarkByte
addikt
Itt van egy "gyilkos minta" 1080p videó. Ez a jelenet a Planet Earth egyik részéből van, amikor egy rakás madár repül és kifelé zoom -ol a kamera. ffdshow OSD -t nézve felszökik a bitsebesség 30Mbit környékére, szóval ez nagyon nem szabványosan tömörített videó (legalább is a L4.1 -et úgy megszegi mint a huzat
), de ha ezt elviszi a gép akkor nincs akadály
(ez nálam ilyen 3-4 fps diavetítés, a videó pedig 23.97 fps sebességű) Ezzel lehet próbálkozni.

-
g@bo
nagyúr
válasz
DarkByte
üzenetére
Frequency 1,6 GHz
512 KB cache per core
533- MHz system bus
Accordingly, Atom 330 will have 2 X 512 KB cache in the second level. TDP Level will rise in comparison with Atom 230 by only 2 W and it will be 8 W.This CPU will support hyper threading technology , so it will be capable to execute four instructions thread simultaneously.
-
DarkByte
addikt
Egyenlőre a jelenlegi gépem cseréjére gyűjtöm a pénzt. Szerencsétlen szerintem lassabb lesz mint a kétmagos Atom mostmár
Legalább is muszály lesz neki, mert akkor nem fog menni az 1080p az Atom -on
(asztalinak egy Quad -ot szeretnék.. már mint nem Atom -ot, hanem simát
)De később nem elképzelhetetlen hogy otthonra egy kétmagos Atom -os gépet is összerakok, főleg ha szépen teljesít.
#349: uhh, HT is lesz a két magra?
Az fincsi lesz.
Nem is figyeltem. 
-
nyunyu
félisten
Jo hir: ugy nez ki, jovo hettol kaphato lesz a ketmagos D945GCLF2 ~14+afas aron.
-
Billu
aktív tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mást is ki kell próbálni............

-
Billu
aktív tag
Volna itt egy eladó: D945GCLF
-
válasz
duffbeer
üzenetére
Nem bírható rá valahogy a natív sata használatára? Leginkább ncq lenne hasznos némileg. Elég régi már a sata, és elég sok új kernel jött azóta, hogy ne legyen ebből gond...szerintem
gma500 meg egy "jövőbeli" grafikus mag. Hordozható gépekbe szánt chipsetekbe elvileg már rakják. Nem tudom hogy mennyit tud 3d grafika terén, inteles doksi annyit ír csak hogy teljes avc/h264/wmv9/mpeg2 gyorsítást tud, így finom lesz. Sajnos attól tartok hogy 3d téren nem lesz jobb a 950-nél. Majd meglátjuk mikor jön meg az asztali chipsetekbe, egy újabb chipsettel
http://download.intel.com/design/chipsets/embedded/prodbrf/319545.pdf
Ez elég "régi" pdf. Atomhoz déli híd + észak hídi + gma500 = 2.3w tpd -
duffbeer
őstag
Teljesen gond nélkül felment a 8.04-es Ubuntu. Annyi, hogy a BIOSban a SATA native-ot át kell kapcsolni. Ha be van, akkor sem Ubuntu, sem XP nem megy fel. LAN, audio-val semmi gond nem volt, működött minden
GMA500??? Ezen GMA950van és a kétmagoson is az lesz. Többek között ezért is vettem ezt, mert van hozzá nyitott VGA driver linux alá, és hibátlanul működik. -
válasz
duffbeer
üzenetére
Ha már compizt használtál ubuntu alatt:
Sokan sírtak hogy linux nem megy rá fel rendesen, mert acpit ki kell kapcsolni, az integrált lannal együtt.
Ez legújabb ubuntunál hogy volt nálad?Majd ha megjön a kétmagos atom, gma500-as chipsettel (remélhetőleg lesz ilyen), akkor linuxot feldobom rá, és csóközön.
-
duffbeer
őstag
Mi az a magas frekvencia? 50Hz-es hálózatról működik, másrészt egy földelt fémházban van. Elvileg abból semmi nem jön ki. Ezért tudsz belenézni a mikrosütőbe. Ha azt megfogja a földelt lemez / fém háló, akkor szerintem egy nyomi kis ATX tápot is megfog. másrésszt vannak gyári házak, ahol a táphoz igen közel kapott helyet a HDD.
-
Jesu
csendes tag
Hát jobb félni, mint.. Azért gondoltam a tápra tenni, mert az fémházas, így elvezeti a hőt, ráadásul hűtött mivel átjárja a levegő, így 2 legyet csapok agyon. De akkor lehet inkább elé teszem a lapnak állítva a winyót. Mivel a SkyStar1 miatt lesz ott hely bőven, és a hűtőventi is ott szívja el a táp felé a levegőt.
-
Jesu
csendes tag
Na. A régi szétbontott gép:
A próba elrendezés:
[link]
[link]
[L
tp://kepfeltoltes.hu/view/080901/IMAGE_154_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L]Bocs a minőségért, de csak ez van.
A kritikus a satkártya, mert az marha hosszú. Ha azt is bele akarom passzírozni, akkor minimum 30 mély kell. Winyók gond nélkül beférnek akár a CD/DVD mögé, akár a lap elé állítva. A hűtés meg a lap előtti átszívó ventivel történne, ami betolja a levegőt a tápba, majd abból kifelé.
És lehet üvegből csinálom meg a házat, mert jobban néz ki.
Igaz akkor szellősseben kéne, hogy mutasson a lap. Még eldöntöm.Cseszik betenni. Akkor csak linkelem.
-
Jesu
csendes tag
Na megmértem: 22,5 széles, 22 mély és 8,5-9cm magas dobozba minden befér.
Ejj de nyügös képet berakni. Hova töltsem fel?
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Igen, a DSUB -al is megoldható az LCD TV -sdi. Nekem sajna még nincs LCD TV -m, de páran azt mondják hogy DSUB -al nem minden esetben kap az ember szép képet. Elvégre a kép egy felesleges D/A A/D konverzión is átmegy, szóval van benne logika, de tapasztalat nélkül ez tényleg csak hallomás.
-
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Igen jogos az 1080p-s érv, de a DVI-t továbbra sem értem. Egyrészt, ha átalakítod kapsz egy HDMI kimenetet, amin CSAK video fog menni, a hangot akkor is másképp kell megoldanod. Amelyik LCD TVn van HDMI, azon van VGA port is. Lehet, hogy csak a saját balf*szságom, de ha VGA-val kötöttem össze a HTPCt a TVmmel sokkal jobb volt a minősége mint a HDMIvel. De lényegtelen. Szerintem a HDMI csak akkor jó, ha az audio/video is egy madzaggal meg van oldva.
Suzerintem.
De nem kötekedni akarok. -
Billu
aktív tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Amit linkeltél az mini-atx.
A mini-itx nem lesz 40 alatt. -
adriankoooo
senior tag
Mintha 945G chipset lenne a Mac Miniben is, szoval akar meg OSX-et is tudnal ra hekkelni.
Igen elsodlegesen OSX-et akarok rajta futtatni majd, de meg megvarom a dualcores lapot (azzal meg gyorsabban fog futni), sot ha ezen meg nem lesz HD rasegites akkor megvarom azt a lapot is.
Egyebkent ha valakit erdekel itt a guide, hogy hogyan tehet erre a lapjara OSX-t majdnem 100%-os tamogatassal (nincs miki bemenet egyelore).
http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=113623
meg egy off tema:
egy oldallal elorebb emlitette valaki, hogy a jetway fele fullintegralt ITX-es J&W - JW-RS780UVD-AM2+ (128MB) 40-50k. Nos nem ennyi hanem kb 16k, sajnos nincs rajta PCI slot, csak pci-e:
http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=1192&session=
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
Az 1080p -vel megalomániám van.
(teljesen jogos hogy a 720p is már bőven okés egyenlőre, bár ha egyszer eljutok oda hogy lecserélem a monitoromat Full HD -sre..). Legalább 1080i azért nem volna rossz már csak a DVB-T HD-k miatt (gyanítom ez még kevésbé menne mivel ott deinterlace is kell); HTPC -nek menne akkor előbb-utóbb kapna egy DVB-T tuner -t. DVI későbbre LCD TV miatt lenne jó, egy DVI->HDMI átalakítóval ha az szükséges. Hát úgy kb. ennyi
(Nem volna rossz egy DXVA 2.0 képes IGP a kis molekula mellé.) -
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Szerintem ugyanúgy gondban lesz az 1080-al, mint az "öccse" most a 720-al. 720p-s videót elvisz szépen ez a lap, de néha be-be akad, pedig a proci nem 100%-on megy. Ha a kétmagos gond nélkül viszi a 720-at, akkor lecserélem a HTPCmet. Úgysem tud többet a TVm. Másrészt kb 3,5 méterről nézem, ott úgysem látnék különbséget egy fullHDs TV és ez között.

Másrészt mire kell neked DVI? -
DarkByte
addikt
Kíváncsi leszek a teljesítményére, remélem hamarosan lesz valami review, vagy más rá tudja rakni a mancsait. Vajon elvinne-e egy H.264@L4.1 1080p -t ?
Kár hogy egy DVI porttal nem tudták még megfejelni, na de ne legyek telhetetlen, egyébként is nagyobb hasznát venném jelenleg az S-Video -nak. Ezen most akkor ugyanaz a chipset van mint az egymagos verzión? Mod: hülye kérdés; a modell számból egyértelmű 
-
duffbeer
őstag
Most nézem:
Gigabit LAN
5.1 Hang
8db USB
SATA2
és S-videoEz azért elég komoly!! Kíváncsi leszek mi az ára! (Ha megáll 15 körül...)
-
nLali
őstag
Ácsi, lemaradtam
Mi ez a dualcore-s lap? lehet már kapni? -
Jesu
csendes tag
Holnap csinálok képeket, most bent van az irodában. 3,5-es bordázott winyóval, táppal együtt be tudtam részben pakolni a saját dobozába. Akár jó is lenne "háznak" is, de sajnos 1 irányba rövidebb, így csak a picit nagyobb doboz fedélben fér el jól (meg el is csesztem a kivágást sajnos, nem figyeltem). Kiindulási méretnek jó. Külső táppal röhögve efér benne, és még jól is nézne ki.
800-as ramot vettem, árban már nemigen van különbség. Azt mondták nem lehet gond. Átvertek? Nem értek ezekhez az új gépekhez. Eddig Dual Slot1 Celeronnal nyomtam.

17E Br., ha jól emlékszem. -
Jesu
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
A CF-system kell. A gép 7/24-ben megy majd, de a winyóra napi pár órára van csak szükség, pl. ha megy letöltés, vagy rögzít a vmelik TV kártya. Így a fennmaradó időben le lehet kapcsolni a winyót/winyókat, a rendszer meg vígan elmegy a CF-ről a legtöbb funkcióval együtt.
-
g@bo
nagyúr

Intel D945GCLF2 ( atom 330 dualcore ) ~75 eur.
-
duffbeer
őstag
Egy kis teljesítmény és fogyasztás adat:
Rendszer: WinXP SP3, Everest 4.5, Kingmax 1GB DDR2 800 (4-4-4-12), Samsung 2,5"HDD, PicoPSU90.
A fogyasztást a PicoPSU előtt mértem, tehát az értékek magasabbak mint a lap tényleges fogyasztása. Aki akarja számolja ki.
Ha minden igaz a Pico hatásfoka 96%+Tápon, de kikapcsolva: 1,2W
Boot (max): 25,7W
Felállt rendszer, vírusirtó stb. kikapcsolva (max): 22W
Everest sebességtesztek közben (max): 27,6W
Minden használt progi fut (FTP szerver, Torrent, Tűzfal, Vírusirtó stb.) (max): 22,8 WMemória olvasás: 3567 MB/s
Memória írás: 2837 MB/s
Memória másolás: 1028 MB/s
Memória késleltetés: 123.2 ns
CPU Queen: 3514
CPU PhotoWorxx: 2082
CPU ZLib: 8412 KB/s
CPU AES: 1836
FPU Julia: 531
FPU Mandel: 128
FPU SinJulia: 285 -
tupacamaru
veterán
Én a CF-IDE dolgot kihagynám a helyedben ha úgy is lesz benne vinyó. És egy kis helyet is spórolnál vele.
Én találtam adapter nélkül DC\DC tápot, venni kéne egyet mert adapterem az van és a 60 Watt is elég.[link] Bár lehet hogy jobban megéri kompletten megvenni.
Ilyet nem tud valaki olcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SzoftverPremium.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) ami VFR kódolt volt; én kódoltam át neki valami emészthetőbe mert akkor még nem volt csak egy 1,3 Ghz -es P3 -ma. Evett is a fene mert elsőre nem tudtam vele mit kezdeni, rendszeresen szétcsúszott a hang. Abban mondjuk egyetértek hogy kár volt ennyire általánosítanom
Viszont remekul fog menni Sat backendnek, es legfeljebb usb-s foldi vevot akasztok ra meg, ha kell. Ez a backend-frontend kiepites nagyon gazdasagos, mivel igy egy minimalgep megy non-stop, ami rogzit mindent (mpeg2-SD, HD, analog, radio,webcam), ugyanakkor nem fogyaszt, mig a lejatszast egy megfelelo gep barhol elvegzi rola a lakasban, akar diskless boottal is. Epp ezert nem nagyon zavar, hogy jon a dual, erzesem szerint annyival nem lesz gyorsabb, es a kivanatos inkabb az uj chipset lenne es normalis PCI express16 legalabb nekem a cserehez. Ha megis elviszi az 1080p-t, jo lesz majd frontend gepnek csupaszon, majd bootol a backrol.

(asztalinak egy Quad -ot szeretnék.. már mint nem Atom -ot, hanem simát
Az fincsi lesz.