Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Árban is meg belső felépítésben is szerintem ez a netbook elég közel lesz az MSI Wind U115-höz. Ott pedig nem gond hasonló üzemidő. Véleményem szerint úgy fél év múlva jönni fog a 2. generációs Moorestown utód, akár ebből a Nokiából, akár az U115-ből ahol még hosszabb üzemidők lesznek a sokkal hatékonyabb energiakezelésnek köszönhetően.
-
Cyrin
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Sztem te a 1012-re gondoltál, nem az 1006-ra.
-
Kell hogy legyen, mert 12 óra üzemidőt ígérnek. Hasonló kell hogy legyen mint a 1101-es eee-k belseje, ami ma még kevésbé gyakori. Csak pc/laptop hír nem értem miért a mobilos részlegen szerepelt (értem hogy nokia, de mobil != nokia), illetve kár hogy csillió-billió ft lesz az ára. Pedig ez a fajta "egyszerű de nagyszerű" design jobban bejön az asus által most erőltetett "omg its seashell" designál.
-
Cyrin
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
A Nokia külsőleg elég ütős lettt, de a beslejéről semmit nem tudunk, sztem belül semmilyen újdonság nem lesz.
-
Cyrin
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
208-nál csak a nagy csend van, nem is jelenik már meg.
Viszont megjelnik az EB1006 ami leváltja a 206-ost viszont a videokártya változáson túl (ATI Radeon HD 4530 lett a HD 3450 helyett) egyéb változást nem hoz (2Gb-os Vistás verzió is lesz még, az meg minek), valamint az EB1012 ami már 330-as atomot és Ion-t tartalmaz, cserébe elölről rondább, és csak vezetékes eszközök járnak hozzá.
Na és persze a megjelenési dátumról semmit nem tudunk.
Itt az EEEBox fülnél megnézheted őket.
Itt látszik a távkapcsi, nem írnak rosszat róla.
-
szabi__memo
nagyúr
Amúgy nem tudom erről ki hallott. HD képes Nokia netbook atommal.
-
Cyrin
addikt
Kb 10e Ft-tal csökkentek az EEEbox gépek árai.

Itt volt az ideje, így már egész jó vételnek számítanak, jó vétel lehet B206-os, amiben van távirányító, vezetéknélküli bill. és egér, n-es wifi, és Xp.
Hiába olcsóbbak a többiek, még ha többet is tudnak, mire így felszereli az ember, többe kerül, és akkor az esztétikumról még nem beszéltem.

-
tupacamaru
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Ja, tényleg az.
Előtte egy TK3350-es géppel próbálkoztam de sajnos 3 nap után elkezdett rendszertelenűl fagyni.
Nem hőmérséklet miatt csinálja. Lényegében teljesen ugyanaz a belseje, csak van benne egy 5V-os tápegység is.
Nem tudom hogy meg lehetne-e javítani valahogy, nincs szivem kidobni és még jó lenne tarcsiba. -
DarkByte
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jó kis gép ez, kár hogy b-max kifogyott belőle. Gondolkodtam rajta hogy veszek még egyet letölteni magamnak az albérletbe.
-
Jah igen, a vga is. Csípett is már meg elég keményen engem is

Bizsergés itt a panelben folyamatos. Rendes földelés nincs a Kádár lakóparkok többségében.

Földelés csak akkor van itt ha a radiátorra kötöm rá saruval a gépeket. De ez nem rendes földelés, és nem is illik. Most épp nincs rákötve jobbára semmi
-
nyunyu
félisten
mivel földelést nem kap sehonnan.
VGA kabel is foldel, mint mar sikerult megtapasztalnom.
Eloszor csodalkoztam, miert bizserget ennyire a kulsotapos Morex haz, hiszen a 12V-nek nem ilyen a fogasa, mire leesett, hogy a monitor tapja tolhatta ra a 115V-t a kabel arnyekolasan at a haz fem vazara, mert a balf@sz villanyasz rossz helyre kototte a foldelest a konnektor szerelesekor.
-
kelzsoca
félisten
Egy Zotac mini itx-es lapot, ami külső tápos (tehát alaplapra integrálva van a csati) bele lehet tenni egy fa vagy műanyag dobozba is?
Nem kell hogy fém legyen a váz? -
nyunyu
félisten
P700-10L 52+fa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vegulis, lehet nemsokkalnagyobb Z510-es Atomot is kapni 62+faert. (csak tudnam, mitol 83+fa a Z530-as tesoja?)
-
nyunyu
félisten
Aztaqrva levittek az Epiak arait?
5000AG mar "csak" 16+fa.
P700-10L 52+fa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem tudom hogyan kell elképzelni a "nem olyan" via-s lapot. Ezen az utolsó ic-ig minden via ahogy látom. Legfeljebb nem a via gyártotta le a lapot, hanem vmelyik külsős cég. De ezzel csak nő az ára, mert a via haszonnal ad túl az icken természetesen.
Ha 20ből megvolt, akkor mondjuk tényleg nem volt drága. Normális via-s cuccot ritkán kapni 30-40k alatt. -
canniball
nagyúr
válasz
BigBear
üzenetére
"Milyen házba pakoltad a cuccot?"
Kukáztam a szekrényből egyet.
Mondjuk elég hülyén néz ki a 45x40-es ATX házban a 17x17-es lap, de most ez volt kéznél, majd alkalomadtán veszek neki egy testhezállóbbat. 
Most látom csak: pont olyat néztem ki mint a tiéd, köszönöm hogy megosztottad ezen nevét is! Egy kis beszámolót ha kérhetnék!
A lemezvastagság meg amúgy nem teljesen mindegy?(#2167) tupacamaru!
Képet valóban adtál, de az nekem nem mondott semmi.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én úgy tudom a via lapok egyáltalán nem olcsóbbak...ezért is nem tudott a via elterjedni annak ellenére hogy lassan 10 éve a kisfogyasztású, kicsi pckkel próbálkoznak. Majd jött az olcsó atom, és bumm.
mod: de hogy konkretizáljam: 22k volt a lap + 2k a ház (ezt überelje vmelyik más gyártó) + 2k a táp. Más nem is kell. wifi aphez kell még pigtail meg kártya.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ez meg az én "letöltőgépem". Valami 6-7w a fogyasztása. De őt váltja majd gsejt vmikor (mikor jön a gyorsabb net), és ő visszkerül wireless apnek.
-
duffbeer
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Derég láttam ilyet.
Régen ilyenekkel dolgoztunk melóhelyemen. -
tupacamaru
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Már linkeltem az én kis letöltőgépemet. Természetesen nem ebben a házban volt.
Így nézett ki eredetiben. Nekem az 533-as VIA procis van, 256 MB RAM-mal, 120 GB-os laptop vinyóval amit egy IDE-SATA konverterrel tettem a lapra. A tápegységet 2500-ért vettem és az látja el az alaplapot 12V-al, és a vinyót meg a vezérlőt 5-el. ftp-ről és torrentről letöltés közben 5-10% között mozog a CPU használat és így mértem a 18-20 Watt-ot. Ezekre tökéletes ez a kis gép, csak átmásoláskor megy a proci 100%-on. Végül is a fogyasztás miatt csináltam, mert előtte egy p2-es volt és az 40 Watt-ot benyomott meg 5x ekkora volt. 
-
BigBear
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, őszintén szólva itthon van péntek óta minden, csak időm nem volt összerakni. Majd holnap remélem... ma már nem akarok nekiállni.
Milyen házba pakoltad a cuccot?Nekem van egy Spire SPM210B (Power Cube) házam, abba rakom majd. (Ezt a típust amúgy gyak. ugyanezzel a belsővel vagy ezer néven láttam már.)
Valamikor vettem egy kis laphoz, de nem használtam. Remélem jó lesz neki. Egy baja van, az egész van vagy 0,3-0,4 mm-es lemezből. Nem alu, de az egész ház nem nyom 1 kilót. El lehet képzelni azt a lemezvastagságot... No mindegy, majd alakítok vele valamit. Egyébként tök pofátlanság, hogy ezek a kis házak baromi drágák. Minél kevesebb anyag megy bele, annál drágább. Pusztuljanak a gyártók
.2db 1,5T-s WD Green winyót tervezek belepakolni, meg Windows Home Server vagy valami hasonló megy rá. Letöltés, NAS, esetleg még 1 hálókártyával (meg ha sikerül szereznem miniPCI Express kártyát a vezetéknélküli kapcsolathoz, valami netmegosztás féle (router helyett esetleg, de ez még majd kiderül) a terv.
-
canniball
nagyúr
"Viszont a 18 és 40w közti különbség hatalmas. Nem amit egy hdd és egy odd megeszik."
Mint írtam általában 3xW volt. Egyébként amikor az ODD pörgette a lemezt csak az +8W volt. Szvsz: ha a ~20W-nyi különbségből levonunk 8W-t az ODD-nek és 8W-ot a HDD-nek (~2W üresjáratnál/~10W pörgetve értékekkel számolva), akkor marad ~4W a lapnak.(#2164) duffbeer!
Voltcraft Energy Monitor 3000-rel. -
válasz
canniball
üzenetére
"a telepítés során egyszer ugrott fel picivel 40W fölé, egyéként harmincegynehágy W körül volt"
Ez szomorú. Én egy 24w-os tápról gondoltam használni. Mondjuk nekem nem lesz benne hdd meg odd. Viszont a 18 és 40w közti különbség hatalmas. Nem amit egy hdd és egy odd megeszik.
-
canniball
nagyúr
válasz
BigBear
üzenetére
A Trustot vettem meg. Teljesítmény szempontjából egyébként a másik is bőven elég lenne, a telepítés során egyszer ugrott fel picivel 40W fölé, egyéként harmincegynehágy W körül volt.
Neked megjött már?(#2160) tupacamaru!
"...lehet csökkenteni is egy 2,5"-os vinyóval."
Erősen gondolkodom rajta a fizikai paraméterek és a könnyebb hűthetőség miatt, de egyrészt most ez volt itthon, másrészt a piszkos anyagiak..."Az én kis letöltő gépem..."
Bővebben? Nem látom az adatlapodon.
"...de amire kell arra pont elég."
Akkor szvsz felesleges pénzkidobás lenne a csere.Mod. Egyébként ugye passzív a lap, de kellően melegek a bordák rajta...
-
-
canniball
nagyúr
Megvettem az új tápot, megtörtént a telepítés. A lap+1GB RAM+3,5" HDD+ODD (utóbbi "nyugalmi állapotban"): ~18W.

-
duffbeer
őstag
-
canniball
nagyúr
Igen: Media-Tech, Trust. A csatlakozót ugyan sajna nem írják, de ennyi között csak akad 2,5mm-s is...
Mod. Szívesebben vettem volna nem univerzálisat, de feladtam a keresgélést.
Közben megvilágosodtam: a füles csatija is 2,5mm, belepróbáltam a már megvásárolt tápba de az sem ment bele, úgyhogy tuti elírás lesz és ez 2,1mm-s.
-
DarkByte
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Win2003 teljesen okés lesz; arra lennék kíváncsi hogy egy webrádió üzemeltetésére mennyire tudná megállni a helyét ez az Atom proci a saját beállításaimmal. Azt tudom hogy a foobar2000+Continuator+Resampler+Stereo Tool+edCast (AAC+ kódoló) kombó alatt a 3Ghz -es Prescott -om már nem bírta a tempót, egy E2200 -as Pentium Dual Core -nak ugyanez már nem volt nagy szám, max. 50% -ra lengett ki a CPU használat.
-
canniball
nagyúr
válasz
DarkByte
üzenetére
"...nagyon örülnék egy színes-szagos logout írásnak"
Az eddigi egyetlen logoutos írásom jól reprezentálja mennyire vagyok szószátyár.
"Illetve lehet hogy majd megkérnélek hogy próbálj ki egyesmást rajta..."
Csak jussak el végre oda hogy kész van..."...Windows -t feltételeznek."
Ha minden úgy alakul ahogy tervezem Win Server 2003 lesz rajta."...in Trust i don't trust."
A másik sem hangzik sokkal bíztatóbban...
Én is szívesebben vennék pl. FSP-t, de Magyarországon élünk... -
DarkByte
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Várom a tapasztalatokat, ha lenne hozzá kedved, én személy szerint nagyon örülnék egy színes-szagos logout írásnak
Illetve lehet hogy majd megkérnélek hogy próbálj ki egyesmást rajta, kicsit komplexebb dolgok lennének és Windows -t feltételeznek.Egyébként az a Trust jónak tűnik, except that in Trust i don't trust.
Két év garanciával mondjuk bevállalható. -
DarkByte
addikt
-
duffbeer
őstag
Akkor végülis ugyanazt írtuk le.

Én értettem az érveidet, de kizártam ezeket a lehetőségeket a jóindulatom miat:
-Összefogdossa a zsíros ujjaival - ezért van a Flux.
-Ellenállás - tényleg van, de annyira nem mérhető, hogy nincs értelme vele foglalkozni egy ilyen táp esetén. Ohm törvényből kiindulva meg főleg. Max a 12,2 V leesik 12,19-re...
Rossz forrasztás - sajnos ezt én is láttam már nem egyet. De hát a gázkályhán felmelegített csavarhúzóval nem is lehet forrasztani.
-
válasz
duffbeer
üzenetére
"De paranoiás vagy"
Más úgy hívja ezt hogy előrelátó
"a vezeték és mérhető ellenállása sincs a forrasztásnak"
Ehhez képest jobb helyeken megadják pl a vezeték ellenállását. Mert van neki. Bár nem erre gondoltam, hanem a közbeiktatott csatlakozók által generált ellenállásról. Az ott egy felesleges fém-fém kontaktus, amit már az összedugás előtt (mikor összerakásra kerül a kábel) összefogdos a zsíros kezével mindenki. Mivel ott 1-2A fog folyni, mindennek mondható csak ideálisnak nem. Azt leginkább a gyári adapter lenne, amit jópénzért megvett a boltban."Idővel elengedő forrasztás???
Mivaaan?"
Nagyon sok minősíthetetlen forrasztást láttam már életemben, mivel forrasztani is tudni kell. Főleg ha az embernek nincs megfelelő felszerelése hozzá és valami 20 éves orosz "másfeles rézzel hackolt" pillanatpákával próbálkozik az ember otthon."Ne haragudj, de ezek az érvek miatt én nem csapkodnám az asztalt."
Én se az "érvek miatt" csapkodnám az asztalt. Hanem amiatt mert az általam megkeresett ~5000 forintból olyan terméket veszek a boltban, amiről később kiderül hogy nem felel meg a közölt specifikációknak, így nem tudom felhasználni. Ezt nem kell magyarázni szerintem
Persze én is azt mondom, ha nem pesti, akkor nem biztos hogy megéri szórakozni vele, és összerakni / összerakatni valakivel egy lengődugót jobban megéri.
-
duffbeer
őstag
De paranoiás vagy.

Ha rendelte a kolléga a tápot és nem helyi boltban vette, én sem vinném vissza. Én is úgy toldottam a sajátomat mert rövid volt, plusz amerikai dugó volt rajta, amit hazaival helyettesítettem és azóta sem tört el (24/7-ben üzemel több mint egy éve) a vezeték és mérhető ellenállása sincs a forrasztásnak.
Ezen kívül, nem sűrűn mozgatom a gépet, hogy eltörjön a forrasztás... Egyébként meg szinte minden DC csatin van törésgátló...
Idővel elengedő forrasztás???
Mivaaan?
) Ez nem technocol rapid.
Ne haragudj, de ezek az érvek miatt én nem csapkodnám az asztalt..
Maga a táp működik, és egy plusz posta oda-vissza teljesen értelmetlen.
Mint írtam csak akkor van értelme, ha személyesen tudja visszavinni, vagy ha fontos neki a garancia. -
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Én simán visszavinném.
Nem biztos hogy pont kapsz minden sarki boltban 2.1 és 2.5mm-es jack aljzatot és dugót ami kell. Plusz külön hibaforrások hada lép elő. Rossz, idővel elengedő forrasztástól kezdve a csatlakozásoknál megnövekedett ellenálláson át a rendes törésgátló hiányán miatt megtört kábelig bármi. -
Megnéztem gsejt manualját. Intelék szerencsére leírnak mindent.
External Power Supply – the board can be powered with a 12 V external power
supply though a DC connector on the back panel. The rear 12 VDC jack accepts
plugs with an inner diameter (ID) of 2.5 mm and an outer diameter (OD) of 5.5
mm, where the inner contact is 12 V and the shell is GND.mod
Ha jól látom a linkelt tápnál is 2.5mm-es jacket írnak. Akkor menni kell verni az asztalt viszont, mert ők adtak nem megfelelő terméket. -
BigBear
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Hát ez bizony kellemetlen. Főleg, hogy 2,5 mm-t írnak a táphoz. Vissza kell vinni.

DBob: de igen. Azaz tök sima 12V-os táp, semmi különleges. Csak 2,5 mm-es csatlakozóval, mert ugye létezik millió féle. A 2,1 és 2,5 pl. szépen közel van egymáshoz, csak éppen mint Canniball esete is mutatja, nem igazán kompatibilisek.
Megjegyzem, a mini-itx-es népek is elmehetnek valahova, ugyanis ők se írják sehol, hogy mekkora csatlakozó kell. Azaz ha az ember elkezdi bogarászni a dokumentációkat, megleli, hogy DC-025M csatlakozó van a PicoPSU tápokon, de igazán kiírhatnák normálisan. Persze, a cél az, hogy vegye meg a marha náluk az adaptert is, de ez akkor sem szép. -
canniball
nagyúr
Ezt nem hiszem el! Raknám össze, erre a táp amit vettem hozzá nem megy rá. Nagyon úgy néz ki ez 2,1mm-s...

-
canniball
nagyúr
Rendeltem, mert nem volt itthon és nem tudtam adnak-e hozzá (nem akartam emiatt sz*pni), de adtak a laphoz is...tehát most már van kettő is...

Az IDE kábel hiánya nekem sem fáj, de SATA kábelt adhattak volna, még szerencse hogy volt itthon egy plusz darab (nem nagyon szoktam raktározni). A D945GCLF2-höz adtak mindkettőből...
-
válasz
canniball
üzenetére
Akkor azt nem rendelted, hanem kaptad hozzá. A előbbinél külön tétel, utóbbinál a lappal együtt...szerintem. Szóval úgy kérdem: járt hozzá? ide/sata kábelre nem lesz szükségem. Főleg hogy 44 pines az ide rajta, nem 40. Erre még kábelt nem is láttam (nem is kerestem, tegyük hozzá)
-
-
nyunyu
félisten
válasz
BigBear
üzenetére
Az egyik hazai forgalmazó (Intel cuccok pl.) az Asbis.
De jo, hogy hamar leszoktunk roluk, mivel tavaly nyari Atom hianygazdasagbol hamar elegunk lett, mivel 1. heteket kesett a beigert szallitmany, 2. Masnap meg mar nem volt mire cserelni a gyarihibas peldanyokat, 3. Csak Atomert nem megyunk kulon nagykerbe.
Azota mar az asbisos jelszavunkat is elfelejtettem
-
canniball
nagyúr
válasz
DarkByte
üzenetére
Ahhoz én túl paranoiás vagyok.

(#2126) duffbeer!
Nem vagyok én Chuck Norris!
-
-
kingabo
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Olvass vissza itt, vagy pl a gcl2, vagy az ion topikjában tele van linkkel, hogy itt ott lehet venni ilyen olyan néven és senkit sem figyelmeztettek, vagy bannoltak!

Azt hogy a sejt helyett arra keressenek rá guglival, hogy xy meg végképp nem értem miért nem volt megosztható, de mind1, mostmár tudjuk.(#2116) canniball : fel kell venni az adatbázisba egy plusz mezőt, és meg van oldva a probléma. (egy jól megtervezett programnál ez nem lehet nagy dolog)
-
BigBear
senior tag
Nem, nem kell pitizni, meg nem rizsázunk, nem ülünk az infón, csak éppen van itt egy szabályzat, amiből idéznék:
"amit tiltunk fórumunkban:
* szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását."Ennyi. Próbálok ennek megfelelni. Tény, hogy én is butaságnak tartom, hiszen ahogy mondtad, azért fórum a fórum, hogy segítsünk egymásnak. Ennek megfelelően püben szépen küldözgettük is az infót aki rákérdezett. A linkkel én valójában megsérthettem a szabályzatot, amiért szankcionálhatnak, ezért is írtam, hogy semmi közöm a bolthoz. Így már elvileg oké a dolog... Remélem...
No de mindegy, most már ott a név, a link, s ez a lényeg.
Azért érdekelne valami PH-s véleménye, hogy valójában hogy is van ez a dolog a linkekkel. Mert a szabályzat alapján rá lehet fogni az emberre egy-egy bolt linkelésénél, hogy ahhoz érdeke fűződik, ezért írta be.Amúgy a lapot sok-sok guglizás után a lehető legegyszerűbb módon leltem meg itthon. Intel oldalára fel, hazai forgalmazók megnéz, jött is a nagyker, majd az ő oldalukon elkezdtem böngészni a viszonteladóik között. Nem volt 5 perc se.
-
duffbeer
őstag
Jólvanna... nyafogtok itt. Leírták és most tudjuk...

canniball:
Megértem a konvertálós érvet, de ha valamit el akarok adni, azért megdolgozok. Így végülis nem kell átírni a megrendelést, de nem is nagyon van mit megrendelni.
-
-
DarkByte
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hol találom meg a legfrissebb BIOS -t rá?
-
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
"Ha a beszállító kávéfőzőként jellemzi, akkor ők is azt írják rá?"
Gondolom igen.
Egyrészt igazad van, én is egy ideje keresem már itthon a lapot, naná hogy "gugli bá" segítégével, ha BigBear nem segít nem is akadok rá...
Másrészt gondolj bele a helyzetükbe: azt mondja a beszállító hogy kávéfőző, ők meg tudják hogy porszívó így porszívóként kerül fel az oldalukra. Innentől ha valaki megrendeli a porszívót nekik minden alkalommal "vissza kellene fordítaniuk" hogy a beszállító felé kávéfőző néven menjen a rendelés. Azaz minden egyes terméket amikor megjelenik a beszállítónál le kéne ellenőrizni hogy tényleg úgy hívják-e; ha nem akkor minden egyes rendelésnél "át kéne konvertálni" a nevet, ez pedig nem kevés plusz munkát igényelne. -
duffbeer
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Az árat a külföldihez képest írtam, a garis dologban viszont igazad van. Sokszor a drágább olcsóbb lehet...
Viszont ezt:
"Ennyire nehéz bepötyögni, hogy intel.com és utánanézni? "
még mindig nem értem. Azt írnak a honlapjukra amit akarnak. Ha a beszállító kávéfőzőként jellemzi, akkor ők is azt írják rá? Ebben az esetben valszeg nem fogják eladni. Lásd #2111.
Mivel a legtöbben először gugli bától kérdik hol kapható, és oda SEJT-et fognak beírni, így rejtve marad az említett oldal az idők végezetéig...
-
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
"Mindenesetre itt elég izmos az ára."
Hogy egy klasszikus idézzek: "Viszont ebben az árban benne van egy táp is... GCLF + PicoPSU sem olcsóbb..."
Másrészt az imént írtad, hogy kintről 22k-ba lenne, +3k-t nem ér meg hogy ha valami gubanc van itthon intézhesd a garit?
"Ennyire nehéz bepötyögni, hogy intel.com és utánanézni? "
(#2112)-ben a válasz. -
duffbeer
őstag
-
canniball
nagyúr
Én pedig azért nem írtam ki honnan rendeltem hogy ne nézzétek már hülyének őket amiért nem tudják még a pontos nevét sem...bár (egy telefon után) úgy tűnik hogy ők csak azt írják amit a beszállítójuk...
Amúgy a számos pü. után már azon gondolkoztam felhívom őket hogy járna nekem egy kis kedvezmény; meg persze BigBear kollégának is valami ajándék féle.
-
BigBear
senior tag
válasz
duffbeer
üzenetére
Mert szerintem reklámnak minősül.
Igaz, nem reklámozási célzattal írnánk, de bele lehet kötni.
De tudjátok mit? Az egyik hazai forgalmazó (Intel cuccok pl.) az Asbis. Nagyker.
Kisker pedig [ez.]
Nem GSEJT néven, hanem Intel i945GSE Express + iAtom N270 néven szerepel náluk. Ezért akadtam rá én is elég nehezen.
Semmi közöm egyébként hozzájuk, csak éppen náluk láttam ilyen lapot. Én egy kis vidéki boltban vettem, ők az Asbistól vették. Ezeken kívül biztos van még ahol megvehető, de én ezen helyeken láttam. Ennyi. -
duffbeer
őstag
Ha így jobban belegondolok, nem is olyan drága a SEJT. Mondjuk ha kintről rendelem, akkor 22k. Viszont ebben az árban benne van egy táp is... GCLF + PicoPSU sem olcsóbb...
-
DarkByte
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Amint erősödik a mobilnet (pl. lesz HSPA+ vagy LTE) sajna nálam is cserére lesz esedékes, az USB 1.1 -nek így is a felső határát döngeti a modem. Mondjuk ahogyan látom egy konverterrel megoldottad a SATA aljzat hiányát. Mekkora vinyóval használod?
Sejt-et én is szeretnék, csak egyrészt nincs itthon, másrészt majd ha saját lakásban leszek saját nettel, akkor lesz jó egy 24h -s letöltőgép
A kis VIA egyelőre még tudná tartani a sebességet, de mire odajutok talán már az FTTH net sem lesz ritkaság. -
duffbeer
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Hát az érdekes arc lehetett...
Mindenesetre valóban jobb az elővigyázatosság, de mivel egy "komplett" táp van a lapra integrálva, szerintem el van látva fordított polaritás védelemmel. ATX tápnál más a helyzet, ott a lap közvetlenül a szabályzott "kész" feszültségeket várja el és nem számolnak a gyártók azokkal, akik felcserélik az amúgy hülyebiztos ATX tápcsatin a lábakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte egy
Nem hőmérséklet miatt csinálja. Lényegében teljesen ugyanaz a belseje, csak van benne egy 5V-os tápegység is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A lemezvastagság meg amúgy nem teljesen mindegy?
.
Király!
Tudom újabb technológia, de akkor is kétkedve fogadom a feltételezést...
) Ez nem technocol rapid.