- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz Kickass #4401 üzenetére
Maguk a versenyek nem voltak akció dúsabbak, gondolj bele, csak akkor volt valami történés, ha le esett az eső pl, tehát nem hiszem, hogy száraz aszfalton, pl Hungaroring, bárki is tudott volna előzni, Massa elment a rajtnál (nagyon szépen, best start of dö Jiör)
és utána tartották a 3-4 secet, majd a végén sajnos meg történt ami történt...
Spa más volt, Brazil GP más volt, Monza is, Silverstone is, miért?
ESŐ nem az Fia vagy Max miatt....
Én egyébként nem tartanám rossz ötletnek (ne kövezzetek meg)
PL WTCC szerű FIA megoldást, + súly a győztes Autókba, max + 10 Kg
Vagy az időmérő győztesébe...
Habár ez se lenne 100%osan igazságos....
De ami most van....
Fejlesztések fagyasztása, egységesítések......
No Comment
Nem véletlenül érzi a sok ember, hogy rossz irányba megy, CIRKUSZ.....
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Kickass #4398 üzenetére
Én pont ezt akartam mondani, hogy miért nem volt elég ami idén volt? Ennél izgalmasabb év még talán soha sem volt.
Idén sem lettek kisebbek a költségek. Ki kellett fejleszteni a kers-t, aminek eddig ésszerű eredményét nem látom, amíg 2.5mp el lassabbak az autók. A forma 1 mindig a határok kereséséről szólt. Akinek ez nem tetszik elmehet az f1ből. Aki komolyan veszi úgy sem szállna ki. Honda. Rengeteg pénzt beleöltek a semmibe. Persze hogy nem pénzeli őket tovább a honda. Te pénzelnél egy olyan csapatot aki a gyárnak nagy hírnevet keltve a 20. helyen kocsikázzon? Én sem. Ennek semmi köze a válsághoz.Ez után meg majd azért szállnak ki a csapatok, mert egyenmotorral elveszik a gyártók körüli verseny. BMW,FERRARI, MCLAREN...
Őnélkülük nem lenne F1- ellenben egy Force Indiát még valahogy mellőzünk, ha nagyonmuszály, hisz nem ők tartják életben a sportot. A pályák kivétele, pedig amásik felháborító dolog. Imola, jövőre Hockenheim, legjobb pályákat szedik ki sorral, és jönnek helyette az új tervezésű egyenpályák.Hát ha ez az új irány akkor köszönöm...
Ez persze csak az én véleményem.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Kickass #4398 üzenetére
nem a költség csökkentés a megoldás, ha a FeRRaR1 ki akarja szórni a 10 millát 0,1 sec ért, hát tegye, max legyen valami egységes motor biztosítva a kisebb költségvetésű istállóknak, meg váltó esetleg....
Érdekes, sokan vannak így, hogy mennyivel jobb volt régen a Forma 1, és a Honda csak bűn bakot keresett a rossz szereplés miatt, ez inkább valószínű, min a pénz...
A válság meg pont kapóra jött nekik, ennyi
És a király kategóriába ne akarjanak már minden fejlesztést be fagyasztani, had fejlesszenek a nagyok, a kicsik meg vehetik tőlük a cuccost.
És nem tartom rossz ötletnek az F1 Fiaval való szakítást se, hogy az istállók alakítsanak 1 új verseny sorozatot, ahol pl a FOTA diktálja a szabályokat,
EZ MARADJON MEG SPORTNAK!!!!!
Ne Cirkusz legyen... Bár a mai világban elég sok minden rossz irányba halad, de ebbe bele se kezdek, mert nem bírná a PH! szerver
És így van, a FIA Fullba nyomja a kretént, nem kenik amit vágunk, pl a SzuperLicenszek árát is emelik, a WB pontokét is, ennyiből az is nagy kiadás lenne, ha egy kis istálló szerezne 10 VB pontot be is zárhatna a járulékos költségek miatt
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Kickass #4347 üzenetére
persze én is tudom, a kínai oldalt is ismerem, már régóta simbyanozok, csak tegnap regisztráltam a kínaira,mert eddig megvotlam szignó nálkül is, de ma meg mennem kell a koliba és ott csak msn vn a telómon, és így más nem tom megcsinálni a szignózást én azért köszi kívánjatok sok sikert az egészségügy vizsgámhoz, bár nem egy nagy vaszizdasz
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #4236 üzenetére
Kicsit kritikusabban vagyok ezzel. Telefon = NOKIA. Egészen addig míg csak a telefonálás számít. A legésszerűbb, legkitaláltabb stb. Persze igaz ez mindaddig míg oprendszert nem tesznek rá... Másik meg ha már egyre-másra jönnek a funkciók, a mező végén kullog, és másol mindenkit ezerrel.
Samsung kellemes csalódás volt, mármint az u600, mert az összes többi amit eddig néztem (volt pár) igazából nem ütötte meg a szintet - így ezt inkább jól sikerült modellként kezelem.
HTC viszont MDA és nem telefon, kategóriáján belül verhetetlen.
Ennek ellenére persze nem vagyok hülye, csak húztalak a hozzászólásaid ferdítésével
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #4231 üzenetére
Na és a nokia symbianja mennyivel jobb?
Van "szerencsém" egy céges E50-hez, hát nem kívánom senkinek, ilyen csiga sz@rt... Sokáig bírja ugyan az akksi, de hát a rendszer az gagyi. Anno már a 7650 is az volt... (mondjuk a "Mobil" c filmben erősen feljavították a képminőségét, úgy már lehet elfogadtam volna )[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #4227 üzenetére
Winmobil?
Jelenleg egy u600-asom van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az egyetlen bajom, hogy ezt azért vettem mert egyedi és gyönyörű volt, most meg bagóért szórják ki és mindenkinek ilyen van
Amire kell egy telefon azt bőven tudja ez is... Sőt, sorozatot is nézek rajt néhanapján, tudja az xvidet 3gpben... -
Bluegene
addikt
válasz Kickass #4039 üzenetére
olyan fehér voltam mint a fal, tudod milyen jót tett a közérzetemnek, pláne a csajok majd azt hiszik h cipruson voltam nyaralni
már van önbizalom[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
-
nixx-21
őstag
válasz Kickass #3862 üzenetére
"...A lemez felületén található 2 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve..."
és ezzel mit kezdjek akkor az kárba veszett vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kickass #3754 üzenetére
khm!
1:zK..nem X
2:megpróbálom..mindenképp!köszönöm
3:nekem a Tiberian Sun a kedvenc játékom,egész MAPPÁM van róla...minda mai napig teccik!azon nőttem fel..hmm!!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz Kickass #3754 üzenetére
TS a Red alert 2 előtt volt, a TS 1999-2000, RA2 2001-2002. Nekem a Red Alert 2 bejött, de nem a legjobban, mindig is jobban szerettem a Tiberiumos részeket, játszottam anno az első résszel is, a Tiberian Dawn-nal is, tetszett, és a TS nagyon bejön. Red Alert 2-szerű az irányítás, de értelemszerűen más storyval és hangulattal. Különbözünk, na! Én mindig is szerettem a sci-fit, és a TS kicsit közelebb áll a sci-fi-hez, szerintem.
Igazából olvastam, hogy a Tiberiumos és Red Alert részek között van átfedés a sztoriban, korábban linkeltem egy jó kis olvasmányt, érdemes elolvasni. Nem lehet azt mondani, hogy unalmas.
Aggregátor: A végleges Windows 7-re biztosan, a XP -> Vista-nál is volt lehetőség upgrade-re, szerintem itt is lesz lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kickass #3739 üzenetére
Én ha tudnám rögvest megvenném a Tiberian Sunt, a Firestorm kieggel együtt, iszonyatosan jó játék, régi, de a grafika pofás, a játékmenet remek, sokkal jobb a hangulata, mint a Tiberium Was-nak, ott a grafikára gyúrtak rá, pl. nincs Veinhole (vöröses ragadvány a földön, termeli a Wastet, és Tiberium Rakétát lehet belőle építeni, és sebez mindent), nincsenek tiberium életformák a pályán, amik szószerint neked rontanak, ha közelébe mész (pl Visceroid, kettő kicsiből lesz egy nagy dög), és nincs ion vihar, ezektől a TS jóval izgalmasabb, mint a TW.
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3741 üzenetére
Hát ahogy gondolod, mi azért ejtünk pár gammát elvétve... (Már mikor épp nem melózom, vagy nem wowozom, vagy nem az asszonnyal törődök)
Apropó, töltitek azt a béta build7000 Windows7-et a 120 napos béta kulcscsal? Akinek nincs eredeti winje, annak itt az alkalom hogy szerezzen egyet ingyen - bár csak 120 napra..
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3739 üzenetére
StarCraft2
Mi most élesztettük újra a StarCraft klánunkat ennek örömére... Tuti elsők közt leszünk ha megjelenik, meg már elkezdtem könyörögni a Blizznél egy béta kulcsért...
Ha van kedved, gyere Bnetre, ha jól tolod még a klánba is beveszünkStarCraft egyébként most 1790Ft, BroodWarral, mindennel
ProStreetet meg még meggondolom, majdnem megvettem múltkor, asszem 3500 volt, de pont elfogyott - szerencsére...
-
törölt tag
válasz Kickass #3586 üzenetére
Az ugye főiskolán, egyetemen van már szakirányú képzésben és gondolom a szakiránynak megfelelő tartalmú, témájú a vizsga. Aki pl infó irányban megy továbbtanulni, az effektíve el kell hogy fogadja, hogy infóból komoly vizsgákat kell tennie. De mivel infó az érdeklődési kör, és ezen a pályán akar érvényesülni, akkor leteszi a vizsgákat, mert ez érdekli, és erre szüksége is van, "elengedhetetlen".
A magyar nyelvtan és irodalom témazárókkal kapcsolatban nincs ellenvetésem, mert egyrészt alapműveltség része, érettségi tantárgy, kb mindenhol kötelező, stb. Addi ilyen, hogy szociálpszichológia, társadalmikörnyezet, ki a fészkes fene fog ezek iránt szükséget érezni? "Sátánvillás" kézen is meglehetne számolni hány embernek van rá szüksége... Én infó szakra jelentkeztem, hagyjatok már p*csába pszichológiával, gondozástannal, lélektannal, önismerettel, környezettannal, társ.kör. marhaságokkal. Infóhoz nem tudják, hogy ált. mi kell? Matek, angol, infó (alapismeretektől kezdve), és fizika (leginkább csak az elektronikát taglaló része, tehát nem a teljes fizika tananyag)
És az összes "hulladéktárgyat" tanító tanár olyan követelményeket állít elő, mintha érettségi tantárgy lenne, és rendkívűl fontos a továbbtanulás ill élet szempontjából, de kb mindenki nagyívből sz*rik rá... Társ.körny.-ből tanuld meg a Magyar Alkotmányt és fejezeteit... Egyrészt kit érdekel? Kettő: Nem érettségi tantárgy és nem tétel belőle semmi, Három: Infó szakos vagyok, és a főiskolák informatikai ágain ezzel k****sokra megyek... Négy: A Magyar Alkotmány nem is a tananyag része... Sorolhatnák még ezer okot amiért egyáltalán nincs értelme az egésznek, de nem teszem, mert fáradt vagyok. Tanulok egész nap ilyen szarságokat is...
Matek: Kötelező, kell, OK.
Infó: Like Matek, annyival kiegészítve, hogy ez az érdeklődési köröm, szeretek ezzel foglalakozni
Angol: Like Matek, annyival kiegészítve, hogy viszonylag jó nyelvérzékem van.
Nyelvtan, irodalom: Kötelező, ha kell, ha nem. Az alapműveltség (ill középfokú műveltség) részét képezi.
Töri: Like Nyelvtan, irodalom
Fizika: Elektronika, elektromosság része elég szorosan kapcsolódhat az infóhoz, de nálunk ez se nagyon jött össze.
Pedig én az órán rendesen figyelek az első padból (kussban vagyok egész végig, és "iszom a tanár szavait"), jegyzetelek, (füstöl a tollam, csúnyán is írok...), és igyekszem a lehető legjobbat nyújtani, de nem mindig sikerül. És szerintem szorgalmas vagyok, mondják is, hogy szorgalmas vagyok, mindig megcsinálom amit kell, néha egy-egy extra feladatot is.Ha esetleg úgy vélnéd, hogy kicsit felpaprikázott hangulatú lennék (ami elég valószínű), és magadra vennéd, vagy ha letámadásnak éreznéd, előre is bocsánatot kérek Tőled. Kicsit fáradt vagyok, és könnyen fel tudnak húzni az ilyen dolgok. Tudom, hogy hülye vagyok, meg hirtelen haragú, de ritkán jellemző rám a dühkitörés, csak nagyon szélsőséges esetben. Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni Tőled, ha netán "rosszul" éreznéd Magad ettől.
-
törölt tag
válasz Kickass #3536 üzenetére
A 223BW-nek van egy nagy előnye a 204B-vel szemben, a DVI bemenete HDCP-s, tehát az eredeti HD videókat gond nélkül viszi, nem kell trükközni. Igazából nincs érv a 204B választásához, max annyi, hogy ez 4:3-as, tehát több sort látsz. 1680x1050 vs 1600x1200. Már szerintem is inkább 223BW.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Kickass #3407 üzenetére
Yonderboi, Anima stb meg drogos szállós zenék, amiket csak a zene élvezetéért magában nem igazán füllik fogam hallgatni, max aláfestésnek. (Nem droghoz, csak úgy amúgy, drogoszene stílus )
Nixx: azért az igazsághoz erősen hozzátartozik, hogy az ilyeneknek (#3395) valóban nem sok tehetségük van, nem egy nagy dolog virtualDJ-el szórakozni, sőt a legviccesebb emberek akik atomix-el kevernek... Persze, valami kell hozzá, hogy a Jóskabá nem tudja simán lenyomni, de higgy nekem, azért nem olyan nagy tehetségek ezek, inkább csak van egy olyan izlésük ami hasonlít bizonyos rétegekéhez... (és ezt úgy mondom, hogy szeretem ezeket a zenéket, csináltam már pár dolgot magam is, plusz zenei képzettségem sem csak alapfokú...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
-
South Velen
addikt
válasz Kickass #3087 üzenetére
Ugye.
Olyan üresnek tűnik az egész nekem.Viszont ez az i900 tetszik, de régebben úgy voltam a telefonokkal, hogy mindig legyen a legvagányabb, legkülönlegesebb, ma már csak annyi, hogy szép legyen és telefonálni lehessen vele. Tehát ilyenem sem lesz.
Úgyhogy a jelenlegi E950-esem még egy jó darabig marad.
A pénzből meg inkább gépet fejlesztek, ha lenne pénz egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Külpolitika
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- További aktív témák...