- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #32415 üzenetére
Nixx barátom: Szerintem sejted a válaszom. Bence a neved, Beni még oké lenne, de a házástól falnak menek. Petikeh gyáááááááá ráz a hideg...
westcoast: töröld le, úgy is mindig a legrosszabbkor fog rád írni. Pontosan ezért töröltettem magam myvipről is, mert kiöregedtem a 14 éves viván elkorcsosodott korosztályból... Azokból vett fel havonta 1-2, és teljesen ismeretlenül 25 perc után már baszogattak, miért nem járok velük. TRÉ-fA...
És ne add fel, 9.-esek mindig új remény. '94-'95-ös évjárat kifejezetten jól sikerült, emlékszem egész sok fugázni való volt benne, csak hát kiöregedtem. Mit akar az ember majd 19 évesen...
Na legények, megyek letámasztom mára a gereblyét, bár akkora faszságokat álmodok mostanában, hogy félek mi jön ma. 2 napja azt álmodtam, hogy új rádió van a ladában, és annyira sikerült elhinnem, hogy reggel kimentem megnézni, hogy tényleg-e???
2 vagy 3 éve volt még hasonlóan sikeres álmom. Annyira jól sikerült, hogy arra tisztán emlékszem, lamborghinim volt. Reggel felültem az ágyban, és rohadtul nem voltam vele tisztában, hogy ez most megtörtént e... De utána kifejezetten rosszul éreztem magam. Remélem a jövőbe láttam.
Jó éjszakát Csikánók!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...