- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Aktív témák
-
törölt tag
Na, múlt héten bekaróztam szociál-pszichológiából, tanultam rá, remélem kijavítom, de annyira nem érdekel a tantárgy... Emellett töri tz pénteken az első 5 "tétel"-ből...
-
FefeeX
veterán
na megyek a vendéglátomtol
csáko mako
Bunda
-
FefeeX
veterán
Bundas vagyok itt vagyok FeeFex-nél
Megettuk a Big Mac-et'! Es rá egy bombát
na csá!
-
Szkipi
tag
Jó ez az Ati VGA fórum....itt mindenről informálódhatok....akár telefonról is
A Shaun White Snowboarding című gamet próbálta már valaki? Nekem sajna nem müxik mert kéri a 2X-es procit....de öcsém gépén teszteltem Nagyon bejött....főleg a hógolyó csata csak deszkázás közben nem valami élethűk a dolgok....ugrottam vagy 60 métert minden gond és nyekkenés nélkül[ Szerkesztve ]
"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
nixx-21
őstag
tessék rendesen olvasni :
(#2998) nixx-21 válasza No-kia (#2997) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2008-12-06 23:36:24nixx-21
(tag)
igazadvan így akartam h Nokáis "iPhone" mert tényleg nem lehet egylapon említeni másik h az első verziós iPhone-ban nem volt 3G ezrté hívják a másodikverziót iPhone3G-nek amúgy igazad van
néztétek Az Egyetlen c.filmet? nékem bejött(#2997) No-kia válasza nixx-21 (#2996) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2008-12-06 22:41:41
No-kia
(senior tag)
sztem nem nokiás iphone, nem kéne összehasonlítani(egyébként van 3g az iphone-ban)
C35i --> 3510i -->6230i -->N73 #1 Itt mindenki hülye csak én vagyok helikopter? #2 Senki sem lehet tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba.by kulerr------------------------> "Mindjárt jövök 5 perc, mert arrébb kell ugratnom a hegyi Zsukkal "xD
(#2996) nixx-21 válasza Bluegene (#2994) üzenetéreÚj Válasz Privát Email 2008-12-06 21:55:50nixx-21
(tag)
iPhone egy hulladék....... nem tucc vele bluetooth-on küdleni fogadni....videot felvenni...nincs benne 3g......2mp kamera no vaku.....no MMS tehát egy rakat lócitrom[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
FefeeX
veterán
Nincs 3G az iPhone 3G nevű telóban? Ezt azért erősen kétlem, utána is nézek amint lesz időm. Egyébként meg nem én állítom hogy koppintás, hanem a szakértők akik tesztelték (több helyen is olvastam, hogy pl a Nokiának elég gyengére sikeredett a koppintása...)
Amúgy jah, Samsung így-úgy, de az iPhone sokkal nagyobb élmény, én próbáltam, és a kezelőfelülete sokkal felhasználóbarátabb, jobb a használata (persze igen, meg lehet unni). Egyelőre U600-am van már jó ideje, lassan lejár a 2 év és fene tudja... Omnia se néz ki rosszul, nem is ragaszkodnék az iPhone-hoz, de hát a kezelőfelületét azt nagyon eltalálták...
-
South Velen
addikt
válasz Kickass #3087 üzenetére
Ugye.
Olyan üresnek tűnik az egész nekem.Viszont ez az i900 tetszik, de régebben úgy voltam a telefonokkal, hogy mindig legyen a legvagányabb, legkülönlegesebb, ma már csak annyi, hogy szép legyen és telefonálni lehessen vele. Tehát ilyenem sem lesz.
Úgyhogy a jelenlegi E950-esem még egy jó darabig marad.
A pénzből meg inkább gépet fejlesztek, ha lenne pénz egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz South Velen #3086 üzenetére
2 nap után eluntam nem sok mindenre jó az iPhone, netezésre max a Safari télleg über
-
No-kia
addikt
amiket írt azok tényleg nincsenek a telóban és nem si lesznek, de ha vkinek nem kellenek ezek a szolgáltatások akkor tényleg korrekt teló, ha havertól elkérem én is szivesen használom,mert tényleg jó vele szórakozni és ha nem 10000 lenne a havidíj én is vennék egyet, és a nokiának miáta vannak koppintásai(az 5800-ra gondolsz? próbálj meg megtervezni egy telót aminek egy batár nagy kijelző a lényege, hogy fog kinézni? nagyon nem fog különbözni az Iphonetól, ) de mondm akinek ezek nem kellenek azoknak TÖKÉLETES telefon, mondom ezt Nokia fan ként
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
FefeeX
veterán
válasz nixx-21 #2996 üzenetére
"iPhone egy hulladék....... nem tucc vele bluetooth-on küdleni fogadni....videot felvenni...nincs benne 3g......2mp kamera no vaku.....no MMS tehát egy rakat lócitrom"
te most miről is beszélsz? Vicces lenne ha az iPhone3G-ben nem lenne 3G... Szerintem minden mást is lehet vele, amit írtál... Ízlések és pofonok, nekem mindenképp olyan lesz... Összehasonlítva a Nokia, Samu koppintásaival, messze az iP vezet... Olyan élmény szórakozni vele hogy összesz@rom a gatyám...
-
FefeeX
veterán
válasz Bluegene #2986 üzenetére
Hogy átláthatóbb legyen, csak mert hétvégén nem értem rá és valóban sokat mentünk előre...
"szerintem fejleszd inkább a PC-t, elég sokat költöttél rá, belefér amellé a proci mellé egy jobb VGA azt csók"
Na szóval. PCre nincs már mit fejlesztenem, minden fut maxon amit szeretek játszani. Nem kell 4850 hogy zabálja az áramot, mert különbséget jelenleg még úgysem éreznék egyik játékban sem, amit játszom.
Azonban amit írtam: Mortal Kombat vs. DC Universe valamint Forza Motorsport 2. Emellett NBA Live, stb is sokkal obban mennek boxon, szóval sok a mellette szóló érv. Nem sok játék miatt kellene, de amik miatt igen, azok elég nyomós érvek...
Egyébként még nem eldöntött a dolog, csak már egyre gyakrabban gondolok rá
-
törölt tag
válasz szilva01 #3024 üzenetére
Igazából az kell, hogy ha egy "nagy" topikban OFF-olás megy, akkor vagy szólni a modiknak, hogy a notórius OFF-olók fejezzék be az OFF-ot abban a topikban, és linkeljék ezt a topikot, mert ez kifejezetten arra van, hogy az ATI-sokat egy csapatba kovácsolja, stb. Vagy mi magunk, ha észreveszzük, hogy ha OFF-olás megy a "nagy" topikban, akkor szépen, toleránsan elő kell adni, hogy légyszíves az OFF-olást fejezd be itt, mert a modik nem tolerálják, és úgymond "szemetelsz" ... és van egy topik, ahol lehet OFF-olni, és beszélgetni mindenféléről, persze csak kulturáltan, nyugodtan, flame és flood nélkül. Kb erre gondoltam.
-
No-kia
addikt
nah lépek vissza a koliba, meitn 0 tanulással, változtatni kéne jó fórumozást
jó volt újra itt[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz South Velen #3068 üzenetére
nah akkor én is megpróbálok pozitívan hozzá állni a játékhoz, hátha
-
South Velen
addikt
válasz Bluegene #3067 üzenetére
Statistics
Average FPS: 32.30
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 69%Graphics Settings
Video Mode: 1400 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 25
Detail Distance: 25Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHzFile ID: Benchmark.cli
Proci alapon, képeket ma nem lövök, talán holnap, lusta vagyok, a gta topikban találsz sokat.
MOD.: mindenesetre 1400x1050ben elviselhetően néz ki, talán a 2002-es Mafia szintjére már felnőtt, na jó, egy kicsit jobb.[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
válasz South Velen #3066 üzenetére
négymagos procid van? tudsz pár srceenshot-ot lőni?? fraps-szal FPS számmal? köszi
mégis hogy néz ki mediumon
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
South Velen
addikt
GTA4-hez: nekem Gigabyte 3870 van, ami köztudottan egy 3850OC, és hibátlanul megy a játék!
-
Bluegene
addikt
áhh ez a GTA4 nevetséges, érdemes kivárni vele, szerintem kijön majd patch is ami javítja a teljesítményt illetve az új catalyst-ek ezekkel szerintem meg fog nőni a teljesítménye, nem létezik még a crysis se volt ilyen genyó egy 8800GTX-en azért elfutott maxon 1024-be, szal korabeli hardverrel, ez nevetséges h bármilyen csúcsgéped van nem fut jól
vagy esetleg meg lehet próbálni a GTA3-mal(az melyik is Liberty city vagy mi, biztos 1600X1200 ban 8AA-val fullon tolhatom, és biztosan szebb mint a GTA4 1024-be mediumon ), szerintem az is jó, a lényege dettó lehet
a GTA4-gyel megpróbálkozom 2 év múlva max, vagy veszek egy xboxot
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
No-kia
addikt
gta 4et tolja vki?
-
Szkipi
tag
Most már legalább értem ezt a rangos dolgot....én szentül meg voltam gyözödve, hogy napok alapján megy....de már ezt is tudom, hogy nem...mindig tanul az ember
[ Szerkesztve ]
-
Szkipi
tag
Amúgy ezek a fokozatok, hogy tag + lelkes újonc. Ezek mi alapján vannak besorolva? Lehet hülyeséget kérdezek de nem találtam semmit erről...vagy csak nem vettem észre!?
-
Szkipi
tag
Nem semmi...2 órája nem voltam fent és már vissza kellett lapoznom, hogy válaszolt-e valaki nekem veritek a billentyűt rendesen nem lehet panasz
-
Bluegene
addikt
hú ma lettem senior tag 180 napja reggeltem, de má őstag is lennék hsz-aim alapján(min 1750 szakmai), de ahhoz még 120 nap kell, sajna jócskán beelőztem magam
No-kia: mi itt cyber-kapcsolatban élünk bit-ek formájában kommunikálunk egy világméretű számítógépes hálózaton keresztül sci-fi!!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
most nézem a győzikét, ez az ember beteg, komolyan mondom, jah ha taláálkoznán akk más lenne a helyzet, de majd kiderül
-
Bluegene
addikt
válasz szilva01 #3039 üzenetére
jah nem kell parázni! kivácsi lennék ha élőben taliznánk akkor is ilyen jól kijönnénk, hmm lehet hogy nem
fogok találkozni feefexx-el beszéltem már vele telefonon, tökre nem olyan hangja van mint elképzeltem
-
szilva01
őstag
3038
-
Bluegene
addikt
azon dolgozok h meglegyen a 10K meg nekem is csurran cseppen valami
szerintem itt szabadok vagyunk bármit lehet csinálni és mondani!!
szerintem erre mindenki tojik magasról, persze ha a 4800-as topicban csinálnám 3 nap ban
-
Bluegene
addikt
válasz nixx-21 #3029 üzenetére
áhhh tökmindegy, figyu idejön valami f@sz attól félsz aki össze vissza tolja a hülyeséget
és? szólunk a modiknak, előbb utóbb meg lesz fenyegetve h végleg bannolják, ha meg csak picit hülye akkor kiutáljuk, meg van a módja
de nem hinném hogy valaki erre pazarolná az energiáját, itt nem kap senki nagy publicitást úgyhogy felesleges flémelnie, de ha flood-ol az még jól is jöhet közelebb visz minket a Millenium-hoz
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #3027 üzenetére
amugy tényleg mert már régóta járnak ide páran és már kialakult én "baráti" hangulat amit ugye a topik neve is takar és ha idejönnek flémelni emg mitomén az nem túl lehet h elég lesz ha csak néha 1-2 ember idetámad és becsatlakozik bár nem is tudom
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz nixx-21 #3022 üzenetére
áhh lehet hirdetni, de mindíg úgy kell hogy hozzá is szólsz a témához, ha csak hirdeted esetleg zavarja a többieket és rontja az imidzsünket
egyébként már sok helyre belinkeltem, sok embert nem érdekel talán nem érdekel mittudomén, de ha hirdetitek szóljatok hozzá is a témához szerintem
az lenne a faxa ha az nvidiás topicot beelőznénk hsz-ben de szerintem ez nem fog menni, talán majd akkor ha a következő csatánál(5800-as széria vs nv), na szal ha ott az ati döntő fölénybe kerül, akkor az extreme userek is áthúznak ide
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #3021 üzenetére
tiszta chat feeling amúgy kéne hírdetni h van ilyen topik mert sokáig én se tudtam h van ......csak hát minden Ati-kártyás topikba berírni nem túl könnyű moöndjuk a híresekbe mint pl a 3870 v 4870 topikokba bekéne így tehát a rámruházott hatalommal mint tag engedélyezem h megtedd Bluegene (amúgy ne ér később regeltél és már beelőztél )
-
Bluegene
addikt
szerintem ez szubjektív, azért erős kijelenteni hogy egy hulladék, vagy rossz
egy BMW-re se mondjuk azt hogy egy hulladék, max az h nekem nem jön be, ennyi(nem neked szántam hanem annak aki ezt mondta)
-
nixx-21
őstag
nekem X1600PRO-m van azt hiszem a kettőnk karija közötti különbség az órajel....
nekem VGA 38 GPU 50 egyedi(nagyon halk,visszavett órajelekkel) profil
játék alatt van h GPU 75 na akkor 100-on megy a venti mert ha eléri a 80-at akkor lekapcsol(600/900-as órajelen) mindezt gyári hűtéssel volt rajta tuning hűtés ien baszottnagy thermaltake jo is volt mert a VGA 28 GPU 35 idle és VGA 35 GPU 60 volt load de valamien részét nem hűtőtte a karinak és azért lekapcsolt ezért ment is vissza a régi gyári hűtés azóta nincs is gáz veleAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Kickass
őstag
Dikk nem is tudtam h van ilyen topik is, pedig világ életemben Ati kártyáim voltak kivéve az S3 Trio-t
-
Szkipi
tag
A másik gépemben 3650-es van Evercool Turbo2 hűtővel alapból 40-42fokon.......nem igazán értem, hogy ezeket a gyári hűtőket miért csinálják ilyen sz@rra.....azzal szinte forr a kártya...megveszed a karit és az első dolgod, hogy lecseréled.
-
Szkipi
tag
Üdv.
Ezennel csatlakoznék a klubba egy X1650Pro-val.....
Ha valakinek még ilyen van az megoszthatna velem pár infót, tapasztalatot ezzel a karival kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
3004
Ha ilyen értelmi tartalommal bírnának a háeszeink akkor valszeg hamma meglenne a 10000 -
szilva01
őstag
3003
-
szilva01
őstag
3002
-
nixx-21
őstag