Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Akkor ezek szerint kb 40-50%-al gyorsabb a GTX285-től. Az nem is rossz.
Teszem azt, ha GTX285 tud 40fps-t egy DX10-es játékban, akkor az RV870 akár 60fps-t is produkálhat. Ez nem lenne rossz hasonló árért cserébe (ugye ezek a hírek mennek).
A DX10.1/11-es játékok futási sebessége meg gondolom már mérhető a GTX285 teljesítményéhez.
És ez itt a lényeg. Csúcsnak meg úgy is ott lesznek az RV890/2XRV870-esek, amik mindent ölni fognak. Habár nem szabad megfeledkezni az NV-ről sem, hiszen Ő is 40nm-en fogja kiadni a következő generációs VGA-it, és bizony ott is lesz lehetőség a két gpu-ra egy nyákon, normális fogyasztás, és melegedés mellett.
-
csatahajós
senior tag
Minden respektusom a Tiéd de legalábbis egy 384bit-es busz 1500Mhzes GDDR5-tel azért nem lehetetlen (Samsungnak vannak 7Ghzes moduljai is ahogy linkeltem).
A 2000SP és járulékos ROP/TMU-t én sem érzem valószínűnek, de az órajel lehet magasabb.
Egyébként meg nyílván DX és játék függő a teljesítmény kül. szal. azért mondom hogy1,8-2,0X.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az AMD minden új fejlesztésnél az új DX-re helyezte a hangsúlyt, még akkor is ha a régi DX-ben ez áldozattal járt a sebességre nézve. A tényleges teljesítménykülönbséget majd csak decemberben a DIRT2-ben láthatjuk meg. A DX11 szempontjából a tesszellátor volt a kulcselem. Annak a megvalósítása a döntő.
-
Yutani
nagyúr
válasz
csatahajós #5593 üzenetére
Én valahogy nem hiszem, hogy lenne akkora ugrás az RV770 és az RV870 között, mint amekkora az RV670 és az RV770 között volt. Ott (a PH-s teszt alapján) megvolt a 80-100% különbség, és valamiért úgy érzem, inkább Fuadnak van igaza a 60%-os gyorsulásban. Az is inkább nagy felbontásokban, high IQ mellett.
Ha az ATI most is meg tudja lépni a duplázást, hát le a kalappal előttük!
Rocket: Erre mondják: Amit főztél, edd is meg!
Egyébként a beépített szövegértelmező modulom (bal homloklebeny mögött) már automatikusan javította a hibát, észre sem vettem, mit írtak ezek. -
válasz
csatahajós #5590 üzenetére
dupla DX9 / DX10.1 teljesítményhez azonos core órajel mellett kb. 2000 ALU, 80 textúrázó, 40 ROP és (5x8), és a ROP-konfigurációból adódó 320-bites memóriavezérlő mellett 1800MHz-es gDDR5 kellene. nem érzem a realitását...
bocs az ünneprontásért, de én már a 80%-nak is tudnék örülni, mert kevesebbre saccolom...
-
csatahajós
senior tag
Hát a "rumorált" Juniper és Cypress számok alapján utóbbi az előbbi duplája kivéve memó sávszél. Persze én is kevéssé tartom valószínűnek de azért még nem temetném el teljesen az MCM-et.
Aztán egyébként majd nagyot nézünk ha tényleg 2000 SP lesz, mint anno amikor az Rv770-nél 480-at (+50%) meg 640-eket (+100%) mondtak istenbizonyra (az előző generációhoz viszonyítva) aztán lett 800SP (+150%) - a számok most is ide stimmelnek a 800 vs 1200-1600-2000-rel. Ha egyszer meg tudták csinálni egy ennél ksiebb arányú die shrinkkel akkor msot is meg fogják szerintem (még a Dx11 miatti plusz cuccokat is beleszámítva).
Persze ez csak nagyon laikus vélemény, de a tendencia ilyennek néz ki.
-
Yutani
nagyúr
Ködösítenek, az biztos.
Más: elgondolkodtam az elnevezéseken. Ugye a nevek mind örökzöld (Evergreen) növényekre utalnak, ezek pedig:
Cypress: ciprus
Redwood: kaliforniai óriás szikvója fenyő
Juniper: boróka
Sequoia: óriásfenyő, mamutfenyőHa az elnevezések analógok a kártyák teljesítményével, és azt tudjuk, hogy az RV870 lesz a ciprus, valamint ha a HD 5xxx család is a HD 4xxx családnak felépítése szerint alakul, akkor az alábbiak várhatók:
Juniper (boróka) = belépőszint és alsókategória (prev.gen. HD 3400 és HD 3600)
Cypress (ciprus) = RV870, középkategória (prev.gen. HD 4850/4870)
Sequoia (mamutfenyő) = RV890, felső-középkategória (prev.gen. HD 4890)
Redwood (kaliforniai óriás fenyő) = 2xRV870, felsőkategória (prev.gen. HD 4870x2)Ha ez így marad, akkor a nekem még mindig hiányzik a Cypress alól egy tétel, a Juniper mellől, mert a középkategória alatt is kétfelé szokta az ATI választani a kínálatot, azaz külön a belépőszint és külön az alsókategória.
Persze ez mind szigorúan elmélkedés, biztosan nem így lesz!
Info a fenyőkről: NGnet.hu
-
cizoe
őstag
válasz
csatahajós #5590 üzenetére
Nem lesz MCM nagyon úgy néz ki.
Na majd jövő ilyenkor talán.
-
cizoe
őstag
Hát ja. Most kb annyi történt, hogy egyik kis kinai aki pakolta a chipeket odaszólt a másik kis kínainak, hogy "figyejjémá sárga tesvélem ez 1.9x gyorcabb mint az rv770" az meg otthon elmondta az asszonynak és felirta a bevásárlolistára, aztán az asszony már aki mellesleg ennek az önmagát újságírónak hívó Fuadnak a szeretője már 1.6xosat mondott, mert szenilis mint a dög. És ez kimegy hírben, itt meg megy az aggodalom.
H meg kiderül, hogy tényleg kb ennyi a teljesítménytöbblet, hát szarok bele, úgysem kell nekem ennél gyorsabb kártya, anyagiak nem engednék, meg nincs is rá szükségem.
-
zuchy
őstag
3. variáció: Nem kell mindent elhinni Fuad-nak.
-
cizoe
őstag
válasz
cowboy_bebop #5585 üzenetére
1600 ALU, 80 TMU
fogadok egy sörben.
átlagban 1.8xos sebességnövekedéssel kiegyeznék. a 3dmarkokba meg szarok bele.
»5587: 4770 nagyrésze megy ghz-en.
-
Yutani
nagyúr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az RV870 1.6-szor gyorsabb az RV770-nél
Szerző: Fuad Abazovic
Hétfő, 2009. augusztus 31. 11:59DirectX 11 40nm ugrás
Hallottuk, hogy az ATI hamarosan kiadásra kerülő DirectX 11 középkategóriás kártyája, amit mi RV870-nek hívunk, az AMD pedig Evergreen-nek, nagyjából 1.6-szor gyorsabb lehet az RV770 chipnél.Az RV770 teljesít szolgálatot az ATI Radeon HD 4870 kártyákon, és elég jó teljesítményt mutatott fel, így tehát az 1.6-szoros teljesítmény növekedés egy általános elképzelést adhat arról, hogy az új chip elég gyors lehet.
Természetesen az 1.6-szoros a legjobb esetet jelenti, és így kevesebb is lehet egyes esetekben, de összességében ez a 40nm chip egy jó előrelépés lehet az ATI számára.
A nagy gond az, hogy november vége felé az Nvidia bejelentheti a Geforce GT300 chipjét, ami még gyorsabb lehet, de ugyanakkor az Nvidia DirectX 11-es 40nm-es chipje nagyobb és valószínűleg forróbb lehet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na tessék, itt is beszélnek a GT300-ról. Most akkor mi van?
-
-
emmm
őstag
válasz
Departed #5576 üzenetére
Nézd meg a videót és döntsd el, mire gondolhatott...
The problem solver - a hatékony menedzser -
Departed
őstag
Ez?
Winston 'The Wolf' Wolfe: Az út 30 perc, 10 percen belül ott vagyok!Vagy ez?:
Winston 'The Wolf' Wolfe: Winston Wolfe vagyok. Problémamegoldó.Egyébként pedig normális áron sebesség szerintem a legtöbb játékos igénye, és ezt inkább a topic címében szereplő cég termékeire mondhatjuk el.
-
Bluegene
addikt
a szeptember eseménydús lesz: RV870, "GT300": lehull a lepel
Core i5,
Atlhon II X4, Q7500 < = olcsó négymagosok megjelennek
-
gyiku
nagyúr
válasz
#72042496 #5567 üzenetére
lesz itt konkurencia:
[Rumour] Nvidia may rebrand GT 200 parts to 300 -
janos666
nagyúr
Szerintem itt az akozza a nagyobb félreértést, hogy mindegy hogy nevezzük. Annak idején GT300 néven kezdtek régélni a következő, DX 11-es nv chipról. Mivel azóta sincs hivatalosan nyilvánosságra hozva a kódneve, így tök mindegy hogy hivatkozunk rá, de ha a GT300 már ismerős pár émbernek, könnyebb ezt használni a "nextgen nv highend chip" helyett, vagy külön kitérni rá egy bekezdésbe, hogy most ugyan Fermi nevű akármiről szól a cikkünk, de ez ugyan az, amit pár hónapja még GT300 néven emlegettünk, csak most így fogjuk hívni, míg napvilágot nem lát egy valódi név...
Még egy olyan embernek is egyszerűbb GT300 néven emlegetnie, aki már kapott is egy ES kártyát, és ismeri a pontos kódnevét, és a várható termékmegnevezéseket, mert a nagyközönség így referál rá magyarázkodás nélkül is. Tehát nem feltétlenül kell azért lehúzni a WC-n az eszmefuttatást, ami GT300-at ír, nem Fermit, NV86-ot, vagy akármit...
Ugyan így, ahogy az Evergreent is becézzük még mindíg Rv870-nek, pedig itt maga az AMD mondta az Evergreen szót nyilvánosan.
Persze ettől még 95%, hogy minden GT300-ról szóló mese távol áll a valóságtól, és azok súrolják jobban az igazat, amik mellesleg Fermit emlegetnek, de ez nem szükségszerű.
De ugyan így számításba vehető, hogy az nv is átvette az AMD-től a szándékos félrevezetés stratégiát, és a Fermiről nem hallott még egy mérnök sem, csak a 1-2 merketinges. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VinoRosso #5564 üzenetére
Mint írtam Mirek Jahoda hozta le először hírbe ezt az egész GT300 van/nincs történetet. Nekem az NVIDIA marketingese mondta még tavasszal, hogy nem fejlesztenek semmi GT300 kódnévvel. Gondolom figyelmeztetni akart, hogy ne dőljek be Theo és Charlie bullshitjeinek.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fejlesztenek új generációs lapkát, csak annak nem GT300 a neve. -
VinoRosso
veterán
Én meg azt hallottam, hogy a Jóska azt hallotta, hogy a Géza azt hallotta, hogy a...Mirodnek Jahodnitek azt hallotta, hogy nem is lesz semmiféle evergreen. Az egészet csak azért találta ki az ati, hogy megtévessze a fogyasztókat. Ja ...hogy nem hallottál sose a Mirodnek Jahodnitekről? Kár, mer énse. Pedig Mirodnek Jahodnitek nagyon közel áll ám az atihoz, és ha Mirodnek Jahodnitek egyszer fingik, akkor az úgy is van!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VinoRosso #5557 üzenetére
Nem én mondom, hogy nincs GT300, hanem az NVIDIA. Ezt más média is megerősítette (pontosabban én erősítettem meg más médiát, mert gyakorlatilag kiderült, így nem volt értelme titkolni). Mirek Jahoda nagyon közel áll az NV-hez, és nem Theo, vagy Charlie féle pletykagép. Apropó Charlie aki megbízhatóságban eddig felülmúlta Theo szintjét ezt írta. Persze szerintem ez is bullshit, mert azt gyártói forrásból tudjuk, hogy készül a következő generációs lapka csak nem GT300 néven.
-
VinoRosso
veterán
Kíváncsi leszek amikor megjelenik a GT300, akkor mit fogtok mondani. Majd akkor talán az jön, hogy nem az a neve "csak" így hívják. Komolyan lassan már nem csak írni de még olvasni sem érdemes ezt a fórumot, annyi marhaságot összehordanak, az meg hab a tortán, hogy el is hiszi a többség. Lassan át kéne nevezni "Abu ati fan klubja" -ra.
-
gyiku
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #5553 üzenetére
ez az a topik. ajánlom figyelmedbe az #5533-as kommentet, és a rumour szó magyar jelentését.
-
AMATŐR
őstag
válasz
cowboy_bebop #5553 üzenetére
Dehogy nem! Az ellenséget soha nem szabad szem elől téveszteni!
-
gyiku
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Elég nagy spanja az NV-s Igor-nak. Sok dolgot hamarabb tud, mint azt bejelentenék, és első kézből szerzi az infókat. Anno ő írta meg a fórumukra először a tényleges GT200 speceket.
Theo beszámolójába csak a GT300 szúrja a szememet, hisz tudjuk, hogy ez nem létezik. Persze lehet, hogy csak a következetesség miatt hívja így. Persze jó lenne ha idén lenne next gen NV. Hisz lesz DX11-es BattleForge és Dirt 2. Ezekből már kiderül melyik az erősebb DX11-ben.
-
janos666
nagyúr
Adhat, ha akar, egy Geforceot nem lehet csak úgy kinyírni, mint egy Radeont. Ha túlfeszeli, szépen lekapcsolja a túlfesz, túláram, vagy a hővédelem, netán a driver, mert hibázik a GPU (pusztán a fesztől, vagy a túlmelegedéstől...).
A HD4 az, ami beszarik, ha hozzányúlsz a nyákhoz antisztatikus kesztyű nélkül.Az én összefoglalóm (szokásos módon "már csak azért is a másik oldalról nézve, akkor is ha magamnak se hinnék" megfontolásokkal):
- Szeptemberben kapunk két marketinges bejelentést.
Egyiket egy olyan VGA-ról, amitől mindenki azt várja, hogy hirtelen a víz is vörösborrá válik a poharában, ha csak elindít egy DX11 techdemót.
Másikat egy olyan chipről, amiről tényleg semmit sem tudunk (így nem is várunk tőle csodatételt, sőt, bukást sejtünk), de állítólag lesz valami, és mondanak is róla valamit nemsoká, de még demózzák is előbb-utóbb.- Mivel előbbi hamarabb kerül boltokba, így hamarabb kiderül, ha netán egy kissebb kudarcnak tűnik (mely nem valós, csak épp nem hozza le nekünk a csillagokat is az égről, főleg nem a DX9 játékok tesztjeit nézve, mert nem 6000SP-s, és nem DX9 játékokhoz való...)
- A másikról beígérnek nekünk fűt-fát, és jól be is esszük, még akkor is, ha a végén szar lesz, ami késve a boltokba kerü. (Mert 6000SP-ről álmodtunk, és csalódtunk, most szeretnénk megint valami szépről álmoni, és álomgyárosként feltalálja magát az nv).- Kintlesz mindkét kártya, összevetjük DX11 demókkal, és első 11-es játékokkal, aztán meglepődünk, hogy mennyire gyengr a jóstehetségünk Nostredamushoz képest.
- Eltelik még 1 év, és rájövünk, hogy még hülyébbek vagyunk, mikor előre betáblázzuk magunknak a jövőt, mikor visszanézve látjuk, mi mire is lett elég.
Csak épp már senkit sem fog érdekelni, csak a következő. -
TTomax
félisten
Több mint ötezer hozzászólás itt van,de kb semmit sem tudunk... ez hihetetlen... holnap megyek AMD részvényt venni,hogy többet tudjak...
Mérgemben mindjárt adok 1.6V VGPU-t a GTX-nek... -
cizoe
őstag
Bazze most nézem csak, hogy ennek tényleg zöld a szemüvege.
TTomax: Összefoglalnám. Azt tudjuk, hogy lesz valamink, amiről nem tudjuk hogy mi, de lesz. A másiknak nem lesz, csak később, és lehet hogy akkor se. Ő mutat majd képeket arról a senkisetudjahogy van-e dologról, míg a másik szereplő a létező, de nem ismert dologról mutat dolgokat, amitől majd megismerjük. Mindez laza két hét múlva. Szóval kb. egy mondatban: Azt se tudjuk mit nem tudunk, de azt nagyon.
-5549: Adjmá neki 2V-ot csak az én kedvemért!
-
TTomax
félisten
-
vergilx
őstag
hallottam olyan kósza híreket,hogy az nvidia november ad ki valami vga nak nevezett tárgyat
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
westlake #5536 üzenetére
Te kinek hinnél Theo Valich-nak, vagy az NVIDIA-nak?
Már írtam fejlesztenek valamit, de a GT300 nem létezik. Ezt csak azért mondták el, hogy aki erről a chipről ír azt félretájékoztatták. Mirek Jahoda ott volt Münchenben, és ezzel az infóval tért haza ... vagyis, hogy GT300 nincs, de Fermi néven fejlesztenek valamit. Ezt meg is írta. [link]
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
mintha nehany ember hianyolta volna az nvidia "valaszat"
-
janos666
nagyúr
válasz
Vasinger! #5519 üzenetére
RC1 óta Win7-es buildokat frissítgettem, RTM-et újrahúztam, és azóta vígan szaladgál. Tényleg jobb, mint a Vista, pedig én azza is elégedett voltam, ott is RC1 után álltam át XP-ről, és mire RTM lett, már kitapasztaltam magamnak, hogy kell megszabadulni a hülyeségeitől (Full-Admin mód ON, UAC OFF, 10-20 service STOPP...
), és élni az előnyeivel.
Viszont így, ha megcsinálod magadnak rendesen a Vista telepítésed, akkor kisebb a hézag a Win7-hez képest. Tehát én azt mondanám, hogy ha valakinek van eredeti Vistája, amit nem tud kedvezményesen upgradelni, annak nem feltétlenül éri meg új OS-t venni. Főleg, ha be tudja rendesen lőni a Vistáját, és nincs olyan kimondott feature, amire rá tud bökni, hogy "na, igen, ez nekem jól jönne". Ez esetben pusztán a "frisebb, jobb" még nem eléegendő indok egy ilyen nagyságrendű összeg kifizetésére. (persze magamból indulok ki, hogy mennyit költök gépre, és azt hogy osztanám be, mert inkább bármi új hardware, VGA, CPU, RAM, de akár hangkártya, hangcucc, monitor, stb, mint frisebb OS, ha működik a régi is)
Ha akarnám, én szinte ingyen is hozzájuthatnék eredeti kulcsokhoz is, de egyszerűbb kettőt kattintani.Tehát én is mindíg mindenből a legújabbat tartom fent (kb. fél évente újrarakom 0-ról, és olyankor mindenből frisset telepítek hozzá), hacsak nincsenek egertverő bugok, amire nincs workaround.
-
Gonosz15
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem várjad/juk meg a hivatalos megjelenést, legalább USA-ban. Akkor tud mindenki biztosat mondani. Most az innen-onnan szalasztott infók, nem biztos, hogy a legjobb irányba viszik a gondolkozásod, ha nem igazak. És ha hamisak, akkor nem kicsit fogsz csalódni, ha megtudod a hivatalos adatokat, árakat.
Mindenféleképp, az már most látszik, hogy jó kártyák lesznek. Kérdés, ez a TSMC, hogy fog működni....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
janos666 #5509 üzenetére
Valóban, az a többlet ár, nem éri meg, de ha ugye "warez"-ről szerzed be, nincs ilyen kérdés. Itt mindenki eldöntheti, hogy hova is tartozik.
Volt már neked W7-ed? Mert akkor megtudod, mi a különbség. Én a vistát nagyon lassúnak találtam, akárhányszor is raktam újra. Ezt a W7-et, csak felraktam és azóta sem nyúltam semmihez. Bezzeg a Vistában, sok mindent ki kellett kapcsolni, hogy mindennapi használatra jó legyen. Szvsz, döntse el mindenki azt, hogy mit akar magának, de szerintem senki sem nyomul Win2000-ről, NT-ről és 98-ról. Haladni kell a korral, még ha nem is akarja az ember és sokba is fáj.
-
Ricco_hun
senior tag
Hivatalos specifikációkat akarok, képeket akarok, teszteket akarok, egy HD5870-et akarok.
-
janos666
nagyúr
válasz
Vasinger! #5508 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést nem azok teszik fel, akik csak "felrakják", hanem azok, akik meg is veszik.
Még szép, hogy aki ingyen ráncigálja le az ISO-kat MSDN-ről (vagy torrentről, addig mindegy, mert bárki számára hozzáférhető, mindkettő, és mellékelt kulcs vagy crack híjján legális.is), csak aztán nem eredeti kulcsot ír be, hanem crackeli, az szép, hogy mindíg a legfrissebbet tartja fennt mindenből.
Akkor van értelme mérlegelni, hogy "kell-e az nekem?" illetve "megéri-e az nekem?", ha fizetni kell érte (főleg, ha olyan nagyságrendű összeget, amit nem adnál oda egy kéregető csövesnek mikor jó kedvedben talál meg...)Ha megkapja a WDDM 1.1-et és a DX11-et, az új frissítéseket, valamint az új .NET-et és friss VS redisteket telepíted neki, friss driverrel, akkor nem hiszem, hogy játék szemponjától lesz bármi számottevő/érezhető különbség, de úgy bármi más program futtatásában sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Gonosz15 #5507 üzenetére
Valóban. Egyébként aki DX11-ni akar, az W7-et rakjon fel, akármennyire is irtózik, elején is is irtóztam, de nagyon megtetszett. Ha a Vista 5-ös skálán volt 2, akkor a W7 6-os.
Ha már csak azért nem akarja az ember felrakni, mert Vistára úgy is jön majd frissítés, akkor legalább a gyorsasága miatt rakja fel. Meg egyébként is, W7 a jövő. -
gyiku
nagyúr
dx11 vga-val milyen hatranyban lesz a vista a win7-el szemben?
vr-zone nektek is behalt?
-
janos666
nagyúr
válasz
vergilx #5503 üzenetére
Nézd meg a dátumot, 2008 szeptember, ezek majdnem 1 éves képek.
Nekem inkább az bennük a hihetetlenebb, hogy tök csupasz a nyák, a mai VGA-k televannak apró ellenállásokkal, és kondenzátorokkal, de még ezeken túl (ha mondjuk csak a hátoldalon lenne mind, pedig a mostani nyákoknak is dugig van a háta is) is túl nagyok azok a FET-ek is a mai kártyákéhoz képest. (és miért lenne így túlméretezve a VRM, cakk-pakk már 500W-ot eszik, de akkor mi hűti?)
A második is elég rági már, azóta lefutott pár egymásak ellentmondó pletyka. -
vergilx
őstag
lehetséges,hogy ilyenek lesznek az uj karik?
nekem elég photoshop munkának tűnnek.
szerk.:
HD 5450 -> 640 SP + 16 TMUs (1 master chip)
HD 5650 -> 1280 SP + 32 TMUs (1 master chip + 1 slave)
HD 5670 -> 1920 SP + 48 TMUs (1 master chip + 2 slaves)
HD 5850 -> 2560 SP + 64 TMUs (1 master chip + 3 slaves)
HD 5870 -> 3200 SP + 80 TMUs (1 master chip + 4 slaves)ez lehetetlen
szerk2:
találtam egy ilyet is
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ARCHIVÁLT
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest