Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#43139) TasiA válasza breiner (#43138) üzenetére


TasiA
senior tag

Már megbocsáss, de kezd nevetségessé válni ez a hiszti amit csinálsz! Ki mondta, hogy nem?? Viszont ne csak olvass, értsd is ami le van írva!

Én kérdeztem valamit úgy mindenkitől, amire te szinte sértődöttséggel kitalálod, hogy "leszóltam"! Szólta a rák!!! Aztán azt állítod nem tudok olvasni! Te nem tudod kifejezni magad, írsz 1 se eleje, se vége hsz-t. Mondatokban azért érthetőbb lenne! Ez most megint mi amit írtál? Igen számít a ram, ha nagyon kevés van, mivel ezekhez a tesztekhez nem kell sok. De tudod mit, legyen ahogy akarod! Neki 2x annyi van mint nekem, szal megint nem értem mit akarsz ezzel? :F Továbbra is azt gondolom, hogy szerintem több pontot kéne kapnia, de akinek hasonló rendszere van, az majd megmondja, hogy nála hogy teker egy OC 3870 DDR4 egy 2 magos 3400mhz körüli INTEL-el.
Tehát még 1x szájbarágósan:
Én szerintem, van 1 kb ugyan olyan erős procija mint nekem, egy erősebb kártyája és kevesebb pontot kap mint én, ezért gondoltam azt, hogy szerintem többnek kéne lennie! Erre meg jössz, hogy jó az pedig szerinted is INTEL+NVIDIA a jobb és a progi is arra húz. Itt már végkép teljes nálam a képzavar, hogy akkor most végül is mi a bajod??

Vitát lezártam!!

Ha valakinek van ilyesmi konfigaj, kérem írjon már valamit, mert érdekel! Köszönöm! ;)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.