Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
djbahool
üzenetére
Hangját tekintve enyém is lehetne HTPC, a táp ventit még nem szabályoztam le, csak a méretekkel van gond
Vinyóból ha 320-as samsung F1-et veszel, annak minimális minden zaja, vagy notivinyó de az lassabb, vagy SSD de az qrva drága...msi26xt passzív, én is olyat akartam venni, de aztán ráálltam a3850 csodaszép zafír ultimate verziójára, de kijött a 4670, és letörölte mind2-t a listámról 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automobilista 2
- Óvodások homokozója
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fujifilm X
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vinyóból ha 320-as samsung F1-et veszel, annak minimális minden zaja, vagy notivinyó de az lassabb, vagy SSD de az qrva drága...msi26xt passzív, én is olyat akartam venni, de aztán ráálltam a3850 csodaszép zafír ultimate verziójára, de kijött a 4670, és letörölte mind2-t a listámról