Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem kell, ezért csak opció. Az új játékok többségében konzol átiratok, ahol többnyire nincs AA mert nem bírja a hw, és persze anélkül borzasztóan cakkosak az élek. Az AF a felületek minőségén javít látványosan, de nyilván ennek is ára van, bár nem olyan szintű mint az AA esetében. De ne mondjátok már, hogy ezeket nem látjátok, nem használjátok...
Én is FullHD felbontásban játszom és igen, sztem ott is jól érzékelhető - annyi megjegyzéssel, hogy nem minden játékban egyformán az igaz.zoleeno1: akkor neked jó, mert érzed a hiányát, kvázi több erőforrást (és persze emiatt több pénzt) nem kell rá fordítanod. A monitor az valóban jó, nálunk mind2 olyan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is FullHD felbontásban játszom és igen, sztem ott is jól érzékelhető - annyi megjegyzéssel, hogy nem minden játékban egyformán az igaz.