Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom ezzel tisztába is vagyok , de az a röhejes, hogy egy új játékot felhúzok maxra szűrőkkel és nem képes elvinni élvezhetően mint annó X1800-al a másik meg az, hogy ennyire drasztikusan vminek essen az ára az hihetetlen és biztos, hogy lefogom cserélni 8800GT-re mivel 100W-al kevesebbet eszik és uaz a telj sőtt szűrőkkel még jobb is.

Az én meglátásom az, hogy ATI nagyon vergődik már az év elejeóta egyedül ami jóhúzás volt tűlük az a 2900PRO, de az is csak azért, hogy eltudják adni az R600 semmi másért most kijött a 8800GT megint nincs ütökártyája az ATInak és NV megint megszedi magát, de ez engem nem is érdekel átlag userek úgy is az olcsóbb és jobb megoldást fogják választani köztük én is ezért fogok cserélni 88gt-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- XFX 6600XT 8GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest