- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom ezzel tisztába is vagyok , de az a röhejes, hogy egy új játékot felhúzok maxra szűrőkkel és nem képes elvinni élvezhetően mint annó X1800-al a másik meg az, hogy ennyire drasztikusan vminek essen az ára az hihetetlen és biztos, hogy lefogom cserélni 8800GT-re mivel 100W-al kevesebbet eszik és uaz a telj sőtt szűrőkkel még jobb is.
Az én meglátásom az, hogy ATI nagyon vergődik már az év elejeóta egyedül ami jóhúzás volt tűlük az a 2900PRO, de az is csak azért, hogy eltudják adni az R600 semmi másért most kijött a 8800GT megint nincs ütökártyája az ATInak és NV megint megszedi magát, de ez engem nem is érdekel átlag userek úgy is az olcsóbb és jobb megoldást fogják választani köztük én is ezért fogok cserélni 88gt-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest