Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Sziasztok!
AGP-s Sapphire 2600Xt-m van, amivel kapcsolatban két kérdésem lenne:
1. Felraktam tegnap a Sapphire honlapján található 8.4 Hotfixet (32-bites xp-hez), de minden progi továbbra is 8.3-as drivert mutat. Most valamit vagy elsz@btam, vagy tényleg én vagyok a hülye
.
2. Az Everest (4.5 UE) szerint a GPU jellemzőinél a unified (egységesített) árnyalók száma 80. Ezzel csak annyi a nyűgöm, hogy pár héttel ezelőtt még 120-at írt ki. Melyik a helyes érték?
Tudom... olvasgassam az 1. hsz-t, de abból nem derül ki számomra semmi ezzel kapcsolatban.
A kártya egyébként nem rossz, a hűtése olyan amilyen (viszont passzol rá az x800-ról leszerelt Glacialtech Northpole 1000-es VGA hűtőm, amit nemsokára fel is illesztek), relatíve jól húzható (nálam 857/1750MHz fölé nem megy).
Üdv.: G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.