Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
tzsolesz #8308 üzenetére
A helyzet az, hogy a 8600GT jobb. En is msot vettem 1 hete egy HD 2600XT-et mert elszalt a 6600GT-em. AGP-es az Ati persze. Kettos merce mert AGP kartyat ennel jobbat nem tudtam volna venni hisz az utolso AGP-es kari nV-bol a 7600GT ami viszont gyengebb mint a 2600XT. Viszont ha PCI-E -es alaplapom lenne nem kerdes, hogy a 8600GT-et vettem volna. Ugyanennyibe kerul durvan de jobb. Ez sajnos teny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Viccrovat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Tesla topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- Nvidia T1000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest