Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
AGP aparture size 128 mb. a fastwrite után kell majd nézem. most nem otthon vagyok. a régi kártyáimhoz (9800pro, x800xt pe) alapból disabled-re állította az omega telepítő ott az volt az ajánlatos. most egy kézzel fölrakott ati 7,12-es van telepítve, ccc nélkül, mert sokat xarakodott a rendszer indulásnál. az ati tray toolsban meg tudom nézni, ha hazamegyek. persze, nem tom, hogy ennek a hd-s karinak jó e a fastwrites, avagy sem. az élsimítást amúgy is levettem, mert azt nem szeresse a lelkem.
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.