Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
AGP aparture size 128 mb. a fastwrite után kell majd nézem. most nem otthon vagyok. a régi kártyáimhoz (9800pro, x800xt pe) alapból disabled-re állította az omega telepítő ott az volt az ajánlatos. most egy kézzel fölrakott ati 7,12-es van telepítve, ccc nélkül, mert sokat xarakodott a rendszer indulásnál. az ati tray toolsban meg tudom nézni, ha hazamegyek. persze, nem tom, hogy ennek a hd-s karinak jó e a fastwrites, avagy sem. az élsimítást amúgy is levettem, mert azt nem szeresse a lelkem.
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.