- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
szatyi85 #415 üzenetére
Szia!
Én most rendeltem egy his iceq turbo 2600XT-t. Eddig 1650XT-m volt, amin teljesen ugyanaz a hűtés volt. A gép bekapcsolásakor felpörög ugyan, de utána szépen beáll és nekem halknak tűnt, bár nálam x2-höz kapott gyári proci hűtő van fent, ami lehet hogy az AC-nál kicsit hangosabb, de egyébként nincs semmi más. Szóval szerintem hűtésileg ez bátran bevállalható, és még kicsit húzva is van gyárilag. Bár pár ezerrel drágább is mint a sima illetve zalman passív hűtős változatok. Én Bandittól most 30ért tudtam ilyet rendelni, ennél lehet olcsóbban is de gari miatt tőle kellett
ÜDv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest