Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2600XT GDDR3 kártyát szeretnék beszerezni. Nagyon fontos volna, hogy halk legyen, gyakorlatilag ne is hallatszódjon. Egy passzív hűtéses darabon gondolkodom, de sokfelé olvastam, hogy ezek túlságosan melegszenek. Főleg mivel házhűtésem egyáltalán nincs, érdekelne, hogy szerintetek mennyire kéne túlmelegedéstől tartanom? (csak alapfrekvencián járatnám)
Esetleg egy ventis kártyát is bevállalnék, ha az nélkül nem megy. Ebben az esetben az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legcsöndesebb? A házamban egy FSP táp van 12 centis ventivel és egy AC Freezer 64es, amit 1000 fordulaton járatok, a vinyóm is egy szivacson csücsül, hogy a ház se rezonáljon be. Gyakorlatilag semmit nem hallani. Ezért szeretném a lehető leghalkabb megoldást.
Esetleg szereljek be házhűtést a passzív mellé, vagy akkor már jobb egy ventis katyó?
Én egy HIS kártyát néztem ki Zalman passzív hűtéssel, vagy esetleg egy aktív Asust.
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Mobil flották
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest