Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
mert csak a full edísönhöz adnak black boxot, én is kaptam, de nem veszem hasznát...
amőgy nekem egy sapphire hd 2600 xt gddr4 van, nagyon jó kari, imádom, csak egy gond van vele, ami igazából nagy gond! a hűtője olyan hangos mint egy porszívó! istenigazából ezért vágtam bele vízhűtésbe... mert direkt úgy vettem házat is meg vinyót meg ventiket, hogy halk gépem legyen (antec ház, WD vinyó, max 13 dba-s venti), aztán meg beintett a sapphire hűtője... szal ha nem zavar a hang, vagy szándékodban áll cserélni, akkor jó választás!
Amúgy megoldódott a gondom, amit pár hsz-el feljebb írtam, amit ráraktam gap-pad-ot valszeg amiatt nem feküdt fel rá a gpu blokk és ezért volt 80 fokos játék alatt.... most alapból 39, cof 4 alatt 47...
köcce még1X mkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Wuthering Waves
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest