Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
válasz
barnam_ #3443 üzenetére
Értem. De valahogy csak rá lehetne szerkeszteni egy nagyobb ventillátort arra a bordára. Úgy tényleg lenne értelme burkolat nélkül.
Van egy másik gépünk itthon, abban egy Asus 7600GS dolgozik passzív hűtéssel. Én meg azon gondolkodtam, hogy rá kellene rakni egy ventit, mert rohadtul melegszik. Csak még garanciás. Nem akarom, hogy meglátszódjon rajta. Az is lehet, hogy elcserélem, ha sikerül beszámíttatni viszonylag elfogadható áron. Mert amúgy nem rossz kari, de szeretnék valami gyorsabbat abba a gépbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest