- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadMeat #1443 üzenetére
Erről van szó.
Nem pedig arról, hogy élet híján úgyis az összes pénzem gépre dobnám ki, akkor meg már xt is lehet. Vagy valami még feleslegesebb kártya.
Senki nem vitatja, hogy a gddr3-as pro talán valamivel jobb mint a gddr2-es (mert 30%-kal csak az XT jobb), de ha nincs, akkor nem fogok sírni utána. Árban pont ott van a gddr2-es is ahol kell lennie. Igy pedig egyátalán nem pénzkidobás.
Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?
Talán végre nyilatkozhatna egy gddr2 pro tulaj is, hogy milyen hányatott sorsa is van azzal a kártyával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest