- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
hali
arra van valami ötletetek, hogy az msi ati radeon hd 2600xt (256mb asszem) silent kártyámmal miért kell a hellgate london kaliberű játékokat 1024x768 felbontásban játszanom és az összes world detailt, shadert, egyéb csicsa opciókat közepesre, alacsonyra vagy abszolút nullára állítanom, hogy ne akadjon a kép ha pl egérrel körbefordulok és szétnézek a terepen? van mellé 2gb ram is a gépben. nagyjából ez a helyzet a prince caspian játékkal is, a lostot is kellett butítanom stb. azért 25ezres kártyától már nem ezt várja el az ember...a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.
thxmod: proci core2 duo 2,2ghz szal elég erős gépecske úgyhogy nem értem miért kell sz*rakodnia a játékokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest