Hirdetés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
hali
arra van valami ötletetek, hogy az msi ati radeon hd 2600xt (256mb asszem) silent kártyámmal miért kell a hellgate london kaliberű játékokat 1024x768 felbontásban játszanom és az összes world detailt, shadert, egyéb csicsa opciókat közepesre, alacsonyra vagy abszolút nullára állítanom, hogy ne akadjon a kép ha pl egérrel körbefordulok és szétnézek a terepen? van mellé 2gb ram is a gépben. nagyjából ez a helyzet a prince caspian játékkal is, a lostot is kellett butítanom stb. azért 25ezres kártyától már nem ezt várja el az ember...
a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.
thxmod: proci core2 duo 2,2ghz szal elég erős gépecske úgyhogy nem értem miért kell sz*rakodnia a játékokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.