Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
Egyébként nem csak pcie-hez van 64 bites driver. Itt láthatod.
-
vargalex
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hi!
32 bites XP-m van. Úgyhogy nincs ötletem, mondjuk HDMI TV-m sem, úgyhogy annyira nem lényeges, csak fura. De ugyan ezt írta AGP-s karival cene_89 is itt. Azért írtam, hogy ez engem is érdekelne.
-
válasz
Louloudaki
üzenetére
hát, nekem eddig az automatikus tuningolásra tett kísérleteim 100%-os valószínűséggel fagyással értek véget, akár VGA, akár CPU volt a tárgy...
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
lehet proci nem birja, vagy a ram, vagy a ht. tuning nem csak ilyen egyszeru, hogy elhuzok 1 csuszkat, bar igy lenne

-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
az nem a vga miatt volt
nyugi, eleg a 400w tap. -
empir3
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Köszi a választ!
Attól még más véleményeket is elfogadok
Ja és ha ez aprogram felkerül akkor minden játék "fölött átveszi az irányitást"? 
-
fagy53
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Elég.

-
fagy53
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Amit írtál, annak alapján a VGA-nak semmi köze a szaggatáshoz, viszont a proci 2.2GHz-es órajele lehet a bajok forrása. Húzd feljebb a procit 2.5-2.6GHz-re és megszűnik, de mindenképpen lecsökken a szaggatások száma.

-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
elsimitas
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
AA-t nem birja a kartya.
taprol csak annyi, hogy orosz rulett
codegen sem jobb am 
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
hogy koltsel arra is. meg az sem mindegy, hogy az a 400w-os tap micsoda, minosegi, vagy vargane es tsa.
szaggatas attol fugg mit, mekkora felbontason jatszol milyen szurokkel. azt se felejtsuk el, hogy ez a kartya mar akkor also-kozep kategoria volt, mikor kijott.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
a kartya eszik osszvissz 60w-ot. csak hulyitenek a dobon irtakkal
szaggatas inkabb azert van, mert ma mar eleg gyengus ez a kari, ha a tap lenne a gond, egyszeruen nem lenne kep. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Ha nem használsz több megjelenítőt, és elégedett vagy az alapszín beállításokkal, akkor nem muszáj fölrakni a catalistot. Próbáld meg letakarítani a mostanit rendesen, és tedd fel a drivert simán.

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Májusban még megvolt az ára, és a 3850 sem ennyi volt mint most. Én 24.000 HUF-ért vettem az enyémet, és meg is voltam vele elégedve.
El is árultad a hiba okát, azzal, hogy a catalistban mindent maxra toltál, össze is kuszáltál mindent. teggyél mindent alapbeállításra, és töröld le a fenébe a catalistot, a driverrel együtt. nem kell újratelepíteni a windows-t, csak egy újabb driver-t kell fölrakni, méghozzá a 8.10-es verziót. Kb. egy fél óra alatt meg is oldod az egészet. Amit a karihoz adtak, az jó esetben is kb 7.9-es lehet, ami szart sem ér már.... azóta egy csomó játék kijött, és a driver-ket is ezek szerint csiszolgatta az ATI...

-
Májsztró
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
hát nem tudom ,hogy most hogy érted a 25K-s karit , de még nincsen egy hete hogy Sapphire 3850-est vettem , 512 mega ramosat 22500-ért futárral!

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
No no, annak a karinak jobban kellene vinnie ezt a gammát. Nem stimel nálad valami. Először is szedd le szépen a drivert, és takarítsd le valamilyen driver-cleaner-el a maradványait. Még registry-cleaner-t is futtathatsz utána. Majd szedd le az oprendszeredhez tartozó legújabb drivert, ami most 8.10-es. Ezt rakd fel, és prockón húzz egy kicsit, kb 2.6Ghz környékére. Hidd el profitál belőle ez a kari, tapasztalatból mondom....
Ha még miondíg csinálja,akkor szedd le a catalist controll centert, és csak simán a driver legyen fennt. Nálam XP-én egyszer ez volt a megoldás hasonló problémámnál....
Sok sikert.

-
fagy53
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Mikor volt az 25k? Ma az ennyibe kerülő kártyák kb kétszer gyorsabbak, mint a tied.
A procit is húznod kellene 2.5-2.6 GHz-ig lehet, hogy miatta akad, a RAM elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyugi, eleg a 400w tap.
Attól még más véleményeket is elfogadok
Ja és ha ez aprogram felkerül akkor minden játék "fölött átveszi az irányitást"? 

codegen sem jobb am