- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1314 üzenetére
meg tudom erősíteni... nagyon olcsón egy stabil lap, tuningra is alkalmas, kétkártyás rendszer, későbbi procibővíthetőség mellette szól még...(viszont van egy két ostoba hibája is, ami persze egy átlag usert nem zavar, de akkor is.)
de hogy a témához is szóljak... kipróbáltam az unreal3 bétademo-nak titulált verzióját, és nagyon elégedetten nyugtáztam, hogy a kártya teljesítménye megfelelő ott is. 1280*1024-ben maxon kényelesen 25fp-s felett.
igazán szerintem kell még kb 3-4 hónap, hogy igazán jó driverek jöjjenek ki, ennek megfelelően remélem a kártya teljesítménye még fél évig elegendő lesz élsimítások nélkül az újabb játékokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest