Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
H.O.D.
üzenetére
Hát az alumínium ramsünikkel én is megszenvedtem, ceruzával tologattam őket a helyükre, miután felszereltem a bordát.
Szar cucc van rajtuk nagyon. Az a "trutyi" lehet hogy hagyott rajt valamit. Nem vesztesz vele ,ha megtörölgeted picit a ramfelületeket.1 hónapja még ph-n is árultak ilyen ragasztókat a sünik aljára. Most néztem az apróhírdetések közt, de nem találtam a gyereket. Annyit tudok, hogy érdi volt

-
-
dangerzone
addikt
válasz
H.O.D.
üzenetére
Nekem ennyire van hozzácsavarozva. Ennyit lógnak ki a csavarvégek.
Amúgy én úgy szereltem, hogy először rácsavaroztam, utána pattintottam hozzá a távtartókat. Hiszen ahol kötelező érintkeznie a hűtőnek meg a kártyának, az a gpu, azért ott csavaroztam be először.
-
dangerzone
addikt
válasz
H.O.D.
üzenetére
Akkor nem értem ,miért nem megy rá. Foggalmam nincs. Nekem is referenciamoddellem van, és felment rá. Nem akarlak hülyének tartani, de mindent úgy csináltál, ahogy a mellékelt lapon?

Kötelező: Úgyis kell most az nvidiának a bevétel. Hajrá.

Amúgy attól, hogy melegszik, nincs baja. Ha meg nem ref-et veszel, az meg még nem is melegszik annyira.
Mék jór csojsz.
-
HSM
félisten
válasz
H.O.D.
üzenetére
Nem tudom, milyen 4850-ed van, de ha referencia, akkor a gondolatát is felejtsd el, hogy a VRM-re nem raksz hűtést.... Nem valami erősek ezek a sünik, de sokat számítanak.
Kb. így kéne kinéznie a cuccnak:[link] (Képek gyorsabb HOST-on: [link])
(#40024) DeSanto: Igen, közkedvelt nézet, hogy az Nv-nek szebb a képe, meg hogy az Ati textúrahibás. De én is úgy vettem észre, hogy a 3870-emnek szebb képe volt, mint a 8800GTS320-amnak. A textúrahibák meg....
(Legyint....)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szar cucc van rajtuk nagyon. Az a "trutyi" lehet hogy hagyott rajt valamit. Nem vesztesz vele ,ha megtörölgeted picit a ramfelületeket.
(Legyint....)