Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
A grafikát megkapod...
Azt hittem, hogy az fps számra gondolsz. 
(#8043) Keldor papa: Én addig nem bízom el magam, míg a következő generációval nem tudják tartani a szintet.
Ahoz, hogy megalapozzák magukat, ahoz vagy 50% környékére fel kell tornázniuk magukat a piacon, vagy be kell szálnia az Intelnek is komolyabban.
Amígy az nV-nak lesz előnye, addig nem fejlődnek a játékok (értem ez alatt eredeti DX10 és DX10.1) 
Nem kívánom, hogy vége legyen az nV-nak, csak ne legyenek akkora fölényben, hogy jogosan dirigálhassanak a játékfejlesztőknek.

(#8046) TTomax: senki nem írta le őket... egyszerűen rosszak az elképzeléseik és rákötelezik a játékpiacot, hogy őket kövesse.
-
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azt hittem, hogy az fps számra gondolsz.
Amígy az nV-nak lesz előnye, addig nem fejlődnek a játékok (értem ez alatt eredeti DX10 és DX10.1)
Bár tuninghoz már kötelező egy új hűtés... 

Gigabyte GA-X48-DS5 deszkára menne egy Core2 Quad Q9300 társaságában...