Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
-
luw2win
őstag
-
Egzee
őstag
válasz
BalintUG
üzenetére
Én ezt értem, csak a sok nv-s meg ezt elfelejti... Egyébként meg gyerekek... Az nv-nek is egyre jobb driverei lesznek... Mindíg ki lesz ez egyensúlyozva... A másik meg, hogy hány éve rebesgetik az ATI-sok... "Majd az új drájver... Sóhaj"
Hát már ez megy ha jól emléxem 2xxx óta! (lehet már korábban is) Szted érdekel? Ilyen és kész... Naggggyon nem izgat... Csóró vagyok így is örülök ha lyuk van a seggemen, de valljuk be sokunk van így... Majd az sok apuci kicsi fia kap drága nv-t, mert az drága, az biztos "jobb"!
-
T.Peter
őstag
válasz
BalintUG
üzenetére
Nekem most nem kell a 88gt-hez átalakító, mert van egy 6-pines a tápomon. A 88gtx-hez kellett, akkor természetesen úgy csináltam, hogy az átalakító egy olyan ágra kerüljön, aminek a végén 2 molex van, és semmi más. Amúgy kérlek használd az off topic jelölőkört.
A másik, hogy az ilyeneket nem itt kéne megbeszélni. 
-
katt777
félisten
válasz
BalintUG
üzenetére
Nekem ugyanilyen csendes a Chilla, de játék közben felhevülhet 70°C-ra, viszont kis helyen elfér (valamint marad lehetőség CF-re is). A VGA-nak tök mindegy, hogy 50 v. 70 fokon üzemel terhelés alatt, az viszon nem mindegy, mekkora helyet foglal a hűtés, ill. az még kevésbé, ha az ember CF-t akar építeni.
Csákk: Persze, hogy nem. Csak borzongok az ijentől.
-
tibz03
őstag
válasz
BalintUG
üzenetére
Ha hűtőt akarsz venni, akkor Chillát vegyél, az enyém ma érkezik meg, majd beszámolok róla.
Az S1 csak gányolással megy fel rá (úgy tudom
).[OFF]
tzsolesz: Senki nem mondta, hogy nem elég hozzá egy 400W-os normális táp.
hakos1987: Tisztázzuk: 10k-ért lehet venni hangos Chieftec-et vagy kevésbé hangos FSP-t, illetve 14k-ért ultrahalk, CF-fel tutira megbirkózó Corsairt. Ennek fényében mindenki eldöntheti, hogy melyik kell neki. A Chieftec-et továbbra sem ajánlanám senkinek (legalábbis a GPS szériát). Illetve van még FSP 6-7k-ért, akinek tényleg csak arra kell, hogy menjen a gép a 4850-nel, annak az is jó. Lehet, hogy én maximalista vagyok, de nekem megérne 14k-t egy igényesen összerakott, minőségi, halk, erős, harisnyázott táp. Más kérdés, hogy most nincs rá pénzem.
[/OFF]Az off valamiért nem működik.

-
TTomax
félisten
-
tibz03
őstag
válasz
BalintUG
üzenetére
BalintUG és Egzee! Ne beszéljetek már hülyeséget.
A Chieftech tápok hangosak, és amúgy is, mit beszéltek, hogy drágább a Corsair?
Amit belinkelt, 550-es Chieftech egy hangos szar 15k-ért, ellenben a Corsair VX450 14k-ba kerül.
Arról nem is beszélve, hogy hiába az 550 W vs. 450 W, gyanítom, hogy a Corsair is lead annyit, mint a Chieftech, ha nem többet, és nem mellékesen sokkal halkabban. Szóval olvasgassatok, mielőtt hülyeséget beszéltek.

-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
BalintUG
üzenetére
itt még olcsóbb is mint a linkelt csifi, de szvsz máshol 15k maximum 16k...

prime77:és ki az isten használ egy közel 100k(??) VGA-t 1280-ba (vagy aki igen, szimplán hülye, ill a 3 tré márk neki a játék..)
BalintUG:és egy 9600GT-vel akarod ki akanázni a DX10.0 előnyeit
? -
hakos1987
őstag
válasz
BalintUG
üzenetére
nincs kül. gyártók között, ha ref. a hűtése, szal szinte mind1, hogy Sapphire, vagy Gigabyte... talán a körítés más... Sztem S1-re dobj ventit, senkinek sem ajánlanám a passzív hűtést, főleg ezen a karin nem... először hűt, de ha a bordák átmelegszenek, akkor már nem....
Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós kamerák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 7
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk ez a csíkozás főleg az introban van...

Egyébként azon kívűl,hogy hűvösebb van, a kártya teljesítményén is meglátszik?
mert 256 bites a full is meg a lite is
Az S1 csak gányolással megy fel rá (úgy tudom
A Chieftech tápok hangosak, és amúgy is, mit beszéltek, hogy drágább a Corsair?