Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
nemszamit
üzenetére
Azt sejtem, hogy ők olyan táppal tesztelik, amin van PCIe csati. Pláne abból, ahogy reagáltak.
Az viszont - amennyiben említetted itt -, hogy nem kaptál hozzá átalakítót, nekem kiesett...Egyébként az igaz, hogy alapkövetelménye a kártyának, ill. ha igen, ezt az MSI követeli meg. Az én Saphire-om ennyit ír:
–450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended
(550 Watt and two 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)azaz ajánlja, nem követeli meg. Kaptam is hozzá átalakítót.
-
-
BalintUG
tag
válasz
nemszamit
üzenetére
Kedves nemszaqmit... Le akarnak pattintani nyilván nem szeretik a garanciális problémákat a kis kedvesek ... Amit leírtál konfigot FSP400al szerintem röpülnie kellene.. Nekem mondjuk 450es csífem van dehát most néztem fesz és egész rencerem eszik sokkal kevesebbet mint amit a tápnak bírnia kellene

-
eisento
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
ha három napon belül vagy azonnal cserélnék.... legalább is kellene... de én sztem a táp nem tud elég szuflát adni a karinak legalább is nem annyit amennyit a kártya szeretne. jó lenne tudni hogy milyen az a sípolás de egyszerű vidd vissza a kártyát..... aztán ha másikkal is azt csinálja akkor marad a táp

-
eisento
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
és ahol vetted ott nem tudják megnézni nagyobb táppal? ha nem és veszel tápot akkor mond az eladónak hogy ok veszel nagyobb MINŐSÉGI tápot de ha ugyanugy sipol kifizetteted vele.... bár ha az elejétől csinálta én a 3 nap letelte előtt visszavittem volna és azonnal cserélniük kell. ha az is szar akkor táp.
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
több mint valoszinü.... vagy lehet leesik a fesz és komolyabb terhelés alatt nem kap szuflát és azért sipol mert ugy érzékeli mintha nem lenne rajta a tápcsati...... ha van rá lehetőséged próbáld ki egy minőségi 500+ táppal. nekem mondjuk most gey corsair vx 450 van de azért berendeltem a 4870-nek egy tx650w-t 18k
holnap jön mind2 cucc 
-
eisento
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
mikor vetted a karit? mert ha 3 napban bennevagy akkor simán szólnék ahol vetted és cserélni kellene nekik 3 nap után meg gariztatás... én nem kenegetnék rajta semmit véletlen vmit nme jol csinálsz beszarik a kari utána meg majd garid is elveszik aztán nézel mint rozi a moziban....
-
Skizz
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
a fesszabályzó áramkörök tekercsei nincsenek kellőképpen lelakkozva - ez okozza azt a bizonyos sípoló/néha sistergő, kicsit cincogó hangot, terhelés alatt.
ez jelentkezett nekem már HD3850 és 8800GT esetében is. baj nem lesz belőle, csak a hangja lehet idegölő hosszútávon.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kutya topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Mondjuk nem tudom, videót hipp-hpp-ra bizonyítás céljából nem küldözget senki, csak ha már nagyon elszántan próbálja bebizonyítani az igazát. Érdekes, ilyet még nem hallottam, hogy szervívből videót küldök bizonyíték gyanánt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)