- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #45030 üzenetére
Direkt edzel, hogy ennyire ne értsd meg, miről beszélek, vagy csak fárasztóak az összetett mondatok, ráadásul több egymás után?
Annyi rosszindulatot nem tudok feltételezni rólad, hogy szándékosan magyarázd félre, amit leírok, bár lehet, hogy mégis így van, nem te lennél az első (lásd alább
).
Még az említett hsz-ban is kihangsúlyoztam, hogy ÉN építek ezen elvek szerint gépet, és NEKEM jó így (és ezért smiley-zom a megjegyzéseket, mivel másnak lehetnek teljesen más szempontjai, ettől még nem tartok hülyének senkit), és hogy fejleszthetek, ha jut rá, de NEM KÉNYSZER. A P3-as gépen 3 és fél évig volt meg, a P4-es 2 és félig, csak az AMD-t kellett fejlesztgetni, aztán annyi is lett az olcsóságnak. Éppen ezért tervezek hosszú távra gépet, de ezt is írtam néhányszor. Ha még mindig nem világos, akkor se reagálj rá, a te érdekedben, mert esetleg egyesek azt hiszik, hogy nem érted a magyar mondatokat.
Részemről befejeztem, aki akarta, eddig is értette.
DZ-nal és Toka-val meg eddig is elvitatkozgattunk, ha éppen nem értettünk egyet valamiben (ettől még egyikünk sem nézi le a másikat), vagy csak éppen más megvilágításban akartunk megmutatni valamit, szükségtelen belefolynod.
twine: Látom, hozod a formádat. Azt persze "elfelejted" idézni, hogy ezeket a megjegyzéseket akkor írtam, amikor már 50-edszer kérdezték meg ugyanazt, ami ráadásul direkt azért le van írva a cikkben, hogy mindenki megtalálja, csak persze sokan lusták elolvasni. Mellesleg éppen az ATT bonyolultsága miatt javaslom mindig a cikk átolvasását, mert az 1-1 beállítást ellesőknek valahogy mindig elromlik valami (lásd e topicot is
), nem pusztán azért, mert egész napom rámenne, ha egyesével mindenkinek elmondanám szinte minden nap ugyanazt. Mellesleg anno 1950XT topicban meg éppen azért csesztetett mindenki, hogy miért válaszolok ua. az ATT-s kérdésekre 100-adszor is
, ezért született a bemutató.
De alapítsatok egy klubot DigitXT-vel.
Mindenesetre amíg messze több mint 10.000 ember elégedett a segítségemmel, addig nehéz azt a pár irigyet komolyan vennem.
További gondjaitokat illetően írjatok pü-t, mert ezzel a feltűnési offolással csak szennyezitek a topicot (és szennyeztetitek velem is). Ez ügyben is befejezettnek tekintem a megszólalást.
-
twine
veterán
válasz
DigitXT #45030 üzenetére
Rankesz: Mostanában sem sokminden változott:
-"olvasd el a blogomban le van irva ATT használata..."
-"ATT kell használni megmondtam már ezerszer,,le lett irva...itt a topicban is"
-"Olvasd el, leírtam, nem úgy van,,,olvasd el majd meglátod!"
-"Frisssitsééééé bioszt,,írdáát....me nem hajtja ki"
Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest