Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Jó, a 4870 annyival lesz kissebb hogy ugyanaz a maximális kilógási méret nem lesz végig körbefalazva műanyaggal, nem zár közre üres teret a burkolat is mint itt. Attól a maximális kilógása ugyanúgy 2 slotnyi lesz. És szerintem hasonló felállással kevesebb hely marad majd 2 4870x2 közt, mert a régi képeken nem úgy tűnt mintha be lenne picit süllyesztve a légkavaró része hogy ne süvítsen annyira a levegő a papírnyi vastag résen.
De erről rá érünk vitatkozni ha majd lesz hasonló kép a 4870x2 CrossfireX-ről, vagy akár 2-3 4870-esről. -
janos666
nagyúr
Remélem ilyen szavakkal linkelsz majd képet 48x0-es crossfireről, sőtt, egy 4870x2 crossfireről is, netán 3db 4870x2-vel
Szerintem tök rendben van a dolog, ha akarod összepakolhatsz 3-at is, de nem muszály.
Látható hogy gondoltak arra hogy ilyen felállásban is el tudjon távozni a levegő, mert csak hátul és felül vannak nyílások. És a ventilátor körül is be van ívelve a hűtés hogy be is férjen a levegő. Szóval ha valakinek ez kell megkaphatja. Jobb megoldás mint a 8800GTX Tri-SLI, ott zsufoltabbak a dolgok.
Nem csak Crysisre jó az ilyen, van aki nem játékra használja a VGA-t és a jóisten gépe se lenne neki elég. -
Bluegene
addikt
nagyon szép, kár h be kell rakni a gépbe
sztem a 3dmarkkal csínján kell bánni hisz a 8.5-ös driver a 3800-asoknak készült, szal sztem jún 25.-éig én semmilyen előzetes tesztnek se hiszek, vagy legalábbis a 8.6-os driverig
6700 sm3 pont, a 3850-es kábé 4900 sm3 pontot dob
, sztem jobb lesz ez még
négyet kell aludni és itt a gtx280 a csúcs, szal addig is lesznek izgalmak
-
luw2win
őstag
végre vmi
Erős késztetést érzez az iránt h 4850-em lesz
robyeger Én is az vok még annak idején mindent a megjelenéskor vettem meg és még azóta is el lehet vele játszogatni med grafon...de már ideje ujitani. Engem viszont most nem vet fel a pénz és inkább a logikámat használva 4850et veszek

-
janos666
nagyúr
Én ezzek után a képek után (ami ugyan otthon hamisítható), és azután hogy ORB-ot is elkalapálta az AMD (bár kamugyanús, mert fura hogy azt írja : "Ne hívogassatok többet" - szerintem inkább E-mailt kaphatott volna, nem nyomozták le rögtön a telefonszámát IP alapján, mert én nem láttam a fórumos adatlapján a telefonszámát vagy a rendes nevét ami bennelehet a telefonkönyvben...) akitől egyetlen ~12k-s eredmény jött, én már elhiszem hogy ez a kártya ennyit tud majd. És ennek megfelelően a 4870-es ~15k-t.
Én ezzel ki is elégszem, mert azek szerint a 3DMarkok szerint tényleg jól veri a sarat 1920x1200-ban is, ha a 4870 jobb ramokkal még rátesz erre akkor nekem megfelel.
Csak nem tudom így mire mennek a GTX-280 ellen 2 GPU-val. -
alien_
őstag
Légyszi hanyagoljátok a photoshoppolt táblázatokat, mert megint szétcsap köztetek R2D2
-
janos666
nagyúr
Majdnem kifért ez a szöveg:
Got some inside info from a source who doesn't wish to be named.
HD 4870 X2 has 1024MB GDDR5, 2x 256bit memory interface, 1050MHz shader clock, 1800MHz memory clock. Core clock is defined by the AIB partners and ASUS will have the highest clocks.
While Radeon 3870X2 relys on the PLX chip to communicate between the GPUs, 4870X2 GPUs will comunicate with each other through the memory. Since the GDDR5 is clocked at 1800, the total bandwidth will be roughly 160 GB/s at 1 Gigabyte through the 256bit-bus, compaired to the 8 GB/s of the PLX chip of the HD3870x2. Also 4870x2 WILL NOT have micro studdering.
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?
de
vagy legalább zöld-es szine legyen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)