- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
janos666 #13861 üzenetére
janos666: mert aki jobb hűtést vesz, az nem hajlandó hallgatni, hogy süvít 2 8cm-es venti... Nekem is egy GeminII-es hűtés van a procimon 2db 12-es ventivel... Sokkal jobban elférne 2x8 meg esztétikusabban is nézne ki, de ennek nagyobb a légszállítása, és halkabb is... 2 légy 1 csapásra, mert hűti a mosfeteket is és a ramjaimat is... S1-nél is ez a helyzet... Én arra is 2x12-őt raknék!
Megvettem a 4850-es karimat, ami egy Gigabyte! Örülök mint majom a farkának, hisz 31K-ért jutottam hozzá Achmed-től 3év garral! Most az megy a gépemben, most másolgatok és rakom újra utánna a windows-t... Aki itt mondta, hogy gigát nézett!
Gigabyte-ot vegyél ne Sapphire-t, mert Achmed azt mondta, hogy nálla volt Sapp is, de annak valamiért kicsit ingadoztak az FPS-ei! Ez szabályosan megy max grafon 90FPS-t COD4-ben!
Istenem... Végre megnyugodhatok!
Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia