Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
Van sok féle ilyen teszt .... és ráadásul ezek az innen-onnan összeszedettek össze-vissza mérnek .. EVEREST-el mérd a memó-t az biztos hogy jó eredményt fog neked adni ... a VGA-t egyértelműen 3dMark-okkal esetlegesen Aquamark3-mal nézd .. procit nem tudom miben lehetne tesztelni .. de arról ugyis tudod hogy mit tud teljesíteni .. én azt vallom hogy egy olyan rendszergazda aki igazán össze van nőve a gépével annak nem kellenek tesztek ... mert tudja hogy a gépe mit tud biztosan teljesíteni .. én max a 3dmark-ot futtatom le ... de láss csodát mindíg ugyan annyi marad az eredmény

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Több darab Ryzen 5 Pro 3400g Legolcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs