- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Sziasztok,
Mint irtam korabban, jelzem, ha van valami ami szerintem megugorja az instant shift+del parost
Nagylatoval tokeletes, teljesen le vagyok nyugozve, hogy milyen szep, es reszletes kepet kapok az untracked verziokhoz kepest! bar ez gondolom nem ujdonsag azoknak, akik mar elottem is trackert hasznaltak!
A kijarasi tilalom miatt kb kimarad a milky-way szezon eleje, igy otthon probalkozok, nezek a legkonnyebb galaxisok utan. Idokozben beszereztem egy 100-400-as sigmat.
Ez tegnap este az udvaron keszult, mindossze 2db 1 perces expo, magas ISOval(ennek fenyeben kernem kezelni, allvanygyuru meg nem erkezett meg, igy "remeg" a cucc, orrnehez, igy maradt a magas iso, es az 1 perces expok, amikbol osszeszen ketto lett jo a 11bol, igy inkabb osszecsomagoltam):
Igazabol latom en is, hogy ehhez meg sok-sok expot kellene gyujteni, hogy jo legyen, amennyire en szeretnem, igy tehat izlelgetem a szavakat, hogy bias, flat, meg tarsai, de posztom fobb mondandoja szerintem talan az lenne, hogy nagyon izgalmas tema lesz ez a fajta fotozas, tullepve az asztrotajkepek vilagan
Szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Sony zv-e10 garanciás 600 expoval
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest