- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
-
daninet
veterán
válasz
chepavel #5534 üzenetére
Érdekes, mert nekem pontos a stellarium. Próbáld meg ezt, szerintem jó kis oldal.
-
Matska
senior tag
válasz
chepavel #4647 üzenetére
Égnél a wb-t lehet emelni kicsit, +kontraszt, clarity, dehaze, - Black. Tejutat kijelölöd és a többinél kicsit lehúzod az expót.
Ezt mind érzés szerint, hogy ne csússzon giccsbe. Az előtérrel nincs gond, még esetleg lehetne is több. Így hirtelen ezt tudom mondani, én így csinálnám.
Amúgy nem rossz így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest