Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
A köldökcsap tiplin a recék arra szolgálnal a felület növelésén kívül, hogy a fölösleges enyv ki tudjon folyni a lyukból .Dolgoztunk esztergán lehúzott recementes tiplivel erősebben repesztette az anyagot, mert a fölös ragsztó nem tudott kifolyni (méreter fúrt lyuk mértre darabolt tipli volt teljesen be kellett ütni.(a fúrót persze tizedmm-re a tiplihez választottuk nem csak úgy 10-es han em 9,8stb)a ragasztó konziszetnciája és mennyisége is be volt állítva.
A lamellón bordák úgy lesznek hogy a bükkfát egy acélmatricában összepréselik amin minta van.Emiatt ha nedvességet kap (ragasztó) megdagad és nem is zsugorodik vissza. Ez segíti a kötés erejét.
Gondolom a dominó tipliket is acélmatricában préselik.(nem volt a kezemben de logikusan így lenne) Tehát ha készíttetsz egy ílyen matricát amibe mondjuk 5 tipli préselődik egyszerre akkor egy hidraulikus kézi préssel szakszerű tipliket készíthetsz.(gondolom én)A ragasztó a bordázatlan tipliknél nyilván nincs hol kifollyon, azért nehezebb beütni.A marómba kb 4000Ft-ért újíthatok 12-es kést ami élezhető 4x,5x (pénzért + 4 x-eri úttal 2x oda 2x vissza ) vagy a cserelapkás marómban 1db 50x12-es lapka 2100Ft, fordítható 2x használatos, de mivel 2 kell bele 2100Ft ha a 2 lap 2 életéből 1 elkopik... vagyis mintha élezőbe menne 1x a kés (de nem megy sose
,"élezés" 10perc tisztogatással együtt )
a 30x12-es lapka(főleg ezt használom)... meg 1700Ft/db azért 2db 1festool gyalukésnél olcsóbb Kb azonos ár mintha forrlapkásat megvenném, és éleztetném, de nem kell élezőbe rohangászni ,ezt ott fizetem ki, hogy a cserelapkás marószárat ki kell 1x pengetni.Porelszívás tőlem függ hogy oldom meg (a 100-as csövet rögzítem a maró mellé)majd ha vettem még pár métert belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest