- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Sziasztok!
(uj vendég mosogat)
Olvasgattam a témákat. Gyalugéppel kapcs én a (gondolom )régi, ösi módszerrel állitom be a késeket már több mint 20 éve: [link]
Mindig készülök valami pontosabb apparátra, de mikor beállitás után kiprobálom a gyalulást, minöségét, sima egyenletes, néha fényes, az anyag derégszög sarkaival szinte "kenyeret lehetne vágni". Én megelégszek ennyivel. A beállitás ideje a 3 késnél kb. negyed óra. Hogy ez sok vagy kevés, ....?
A kombinált gyalugépemet még a Tamás Árpád-nál csináltattam 85-ben. Öntvény. Azóta egyszer ujra kellett tekercseltetni a motorját de maga gép (megfelelö karbantartás mellett) tökéletes.
Kézi gépeim, kék Bosch és Makita valahogy ezekben bizom. Ugy látom itt legtöbbeknek ezek vannak. ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest