- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Webistvan #6701 üzenetére
Üdvözöllek itt a topic-ban!
Végül is ugyanezen az úton indultam el én is. Készítettem a napokban egy mágneses felhúzó ketyerét, de nem vált be. Lefotóztam, h majd felteszem, de nem volt időm erre. Aztán maradt az általad említett ősi módszer. Meglepetésemre most feleannyi időt kellett babrálnom vele, míg minden késvég ugyanannyit vitte előre a rovátkolt kis darabka alumínium profilomat.
S most jön, ami miatt ezt mind leírtam:
Mikor elkészült, majd biztos voltam a sikerben. De az elmaradt. Legutóbb öt századnyi különbséget mértem ki a ténylegesen gyalult anyagon két szélen, most viszont közel egy mm-t. Leellenőriztem újból minden késvéget, és azt rendben találtam. A gyalulás képpel elégedett is lennék, de ez nekem nem megengedhető különbség. Az anyagot nem húzza félre. S meglepetésemre bal oldalon teljesen korrektül gyalul. Azon a 15 cm-n nincs még öt század különbség se. Jobb oldalon viszont valami nem stimmel. Mint ha a kés lenne ilyen furcsán élezve, de ez logikailag nem jön össze. És nem tudok rájönni, mi lehet az eredője ennek a számomra megérhetetlen furcsaságnak. Még az is jól megnéztem, h nincs-e valami durva szennyeződés az alsó asztalon, mert logikailag ezt gondoltam az egyetlen reális kiváltó oknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest