- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Ma áthívott a szomszédasszony, aki éppen új lakásba költözik, és a régi konyhabútora mellé vett 2 hasonló szekrényt. Az új konyha nagyobb lesz. Alkalmi vétel volt, csakhogy az új szekrények színe sötétebb a réginél. Kérdése, hogy hogyan lehet egyformát varázsolni belőlük? Ráadásul a régi, világosabb lenne az igazi.
Az ajtók fából vannak, és valószínűleg pácolva, lakkozva. Mikor mondtam neki, hogy ez nem lesz könnyű, és én biztosan nem állnék neki (még ha az enyém lenne, akkor is csak nagyon-nagyon erős "főnöki" utasításra), nagyon csalódottan nézett. Megígértem, hogy megkérdezem a szakembereket is: van-e valami megoldás? Elég mintás darabok, ajtók és fiókok is vannak benne, szóval nem lehet géppel könnyen lecsiszolni. Esetleg van-e valami csodaszer, ami leszedi a lakkot, pácot világosít stb.?
Valamit biztosan kezdeni kell vele, mert a betétek elmozdultak, az sem szép.
Az egyik képen a két szín, aminek majd passzolnia kéne egyszer, a másikon az új bútor.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest