Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
topaz45 #11484 üzenetére
Várd meg a többiek véleményét, több a gyakorlati tapasztalatuk, mint nekem. Ahhoz a bizonyos ágyvasalathoz például nem értek.
Azt talán Te is látod, hogy a lefotózott kész lábbal két gond van:
- túl alacsony lesz vele az ágy (persze lehet alacsony is, egyedül időseknek zavaró a használata)
- illetve ebben a formában csak kívülről tudod a keretlécekhez passzítani és formailag talán esetlenebb így. Legalábbis érzésre jobban veszi ki magát, ha a lábak a sarkokon vannak. Persze lehet a konvenciók ellen tervezni valamit, de akkor arra érdemes rájátszani és mondjuk a lábakat a sarkoktól annyira eltávolítani, amennyire csak lehetséges.--------------------------------------------
A csavarkötésekről még annyit - ez független az ágyadtól - hogy mondjuk egy Thonet bútor kimondottam a csavarkötésekre épít. Én egy ehhez hasonlatos széken ülök most is, amit a Debreceni Hajlított Bútorgyár és Fakereskedelmi Rt. gyártott a harmincas években - dédnagyapámék vették - és most is vidáman üzemel. Nem mondom, hogy nem igyekszem vigyázni rá kicsit, és "nyöszög" is valamelyest, de néhány generációt már kiszolgált. Az is az igazsághoz tartozik, hogy az első két láb határeset, az én székeimen például ott van belülről egy kiegészítő támasztást szolgáló külön felcsavarozott elem, a linkelt Thonet széken nincs.
Ezek egyébként facsavarok, én, ha tehetem, metrikus csavarokat használok, tönkanya, tessauer anya vagy körmös anya használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest