- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
topaz45 #11484 üzenetére
Várd meg a többiek véleményét, több a gyakorlati tapasztalatuk, mint nekem. Ahhoz a bizonyos ágyvasalathoz például nem értek.
Azt talán Te is látod, hogy a lefotózott kész lábbal két gond van:
- túl alacsony lesz vele az ágy (persze lehet alacsony is, egyedül időseknek zavaró a használata)
- illetve ebben a formában csak kívülről tudod a keretlécekhez passzítani és formailag talán esetlenebb így. Legalábbis érzésre jobban veszi ki magát, ha a lábak a sarkokon vannak. Persze lehet a konvenciók ellen tervezni valamit, de akkor arra érdemes rájátszani és mondjuk a lábakat a sarkoktól annyira eltávolítani, amennyire csak lehetséges.--------------------------------------------
A csavarkötésekről még annyit - ez független az ágyadtól - hogy mondjuk egy Thonet bútor kimondottam a csavarkötésekre épít. Én egy ehhez hasonlatos széken ülök most is, amit a Debreceni Hajlított Bútorgyár és Fakereskedelmi Rt. gyártott a harmincas években - dédnagyapámék vették - és most is vidáman üzemel. Nem mondom, hogy nem igyekszem vigyázni rá kicsit, és "nyöszög" is valamelyest, de néhány generációt már kiszolgált. Az is az igazsághoz tartozik, hogy az első két láb határeset, az én székeimen például ott van belülről egy kiegészítő támasztást szolgáló külön felcsavarozott elem, a linkelt Thonet széken nincs.
Ezek egyébként facsavarok, én, ha tehetem, metrikus csavarokat használok, tönkanya, tessauer anya vagy körmös anya használatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- RAM topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest