Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
SonyNex7 #1260 üzenetére
kb másfél hónapja van meg a tablet z , most már működik az is 5GHz-en. Amikor megvettem,még nem működött,nem tudtam csatlakozni,de az Asus az utolsó előtti gyári fw-ben frissítette a wireless drivereket,azóta semmi gond 5GHz-en se. Ha gyári fw-t használsz,akkor csak 1db droidos torrent managelő app fog működni : EZ
ha külső hálóról is akarod piszkálni a torrenteket. Belső hálón minden más app oké.
Ha ez szempont erre is figyelj. Ha tomato-t használsz,ott természetesen bármelyiket használhatod,én eleinte a
Transdroidot használtam,de később váltottam a Remote Transmissionra.Ha gyári fw-nél maradsz,van még egy jó kis app, Asus AiCloud , ha engedélyezed a routeren a felhő megosztást,akkor külső hálóról eléred a hdd tartalmát,meg a routeren lévő pc-ket is,akár filmet is tudsz nézni az otthoni hdd-ről,ha nyaralsz valahol. Nekem itthon 3MBit-es a feltöltésem,ez már elég a folyamatos divix streameléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest