- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Új, mai Merlin fw: [link]
-
Zol77
aktív tag
válasz opcgyuszi #4650 üzenetére
A remote hosthoz a router ip címét,ami alapban a 192.168.1.1
kipipálod az "Authenthication required" mezőt, majd alá beírod azt a felhasználónév/jelszó párost,
amivel a routerbe is be szoktál lépni.
A port az jó, legfelülre meg a névhez beírod pl. , hogy Asus , ha kéri,hogy töltsd ki azt is.Intruder gyorsabb volt,telefonon lassabb pötyögni.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz eric.cartman #4619 üzenetére
Ez tényleg érdekes.
Nekem is van,de nálam a hálózat részét képezi.
Az Asusból kábellel megy a net a másik épületben lévő TP-LINK 841N routerbe,ami wifin osztja tovább a netet.
Ezért látszik is nálam,be is tudok lépni rá, meg a jobb klikk / tulajdonságokra ezt kapom,ami a képen van:[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
A Smallnetbuilder tegnap tesztelte az új AC87U routert, az USB 3.0 sebessége nem rossz.
A FAT32 , és az NTFS is 50 MBytes/s írást, meg közel 70 MBytes/s olvasást ért el.
Az Asus szerint ezt még 20% -al növelni fogják majd a jövőbeni fw frissítéssel.
Megvan a karácsonyi ajándékom -
Zol77
aktív tag
válasz eric.cartman #4216 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Találtam egy részletes videó az AC87-ről.
Van benne jó pár új funkció,egyre jobb lesz ez a gyári felület.
Ami még érdekesség , valahol téma volt a gigabites Digi net,hogy a mai routerek 7-800Mbit környékén tudnak kiszolgálni.
Itt csinálnak speedtestet is, 922Mbit le, 852Mbit fel,ha valakinek ez is számít.Az új menük :
CPU , RAM info
Security status (utolsó előtti pont Intrudertől is véd
új QoS , nagyon jó lett
Speedtest
[Time machine menüpont ]Biztos van még több újdonság is, hirtelen ennyi tűnt fel. Jó kis router lesz ez. Karácsonyra ideális lenne
Az első link már elérhető N66U-n is, a tegnapi Merlin fw-ben benne van a cpu/ram info is.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz taki1111 #4212 üzenetére
Az enyém is meghalt kb 1 évesen, elkezdett nagyon furcsa dolgokat művelni.
Visszavittem a boltba, és kb 2-3 hét múlva kaptam egy teljesen újat,amire megint van 2 év garanciám.
De ennek már közel egy éve,és azóta is tökéletes. Előfordul az ilyen.
Most nézem, náluk még mindig 40200Ft , én meg 32100Ft -ért vettem 2012.10.27-én.
Ilyen műszaki cikkem se volt még,ami két év után is annyit ér mint a vásárláskor -
Zol77
aktív tag
Itt az utód : RT-AC87
Gondolom itthon simán lesz 60000Ft , vagy több.
Az usb 3.0 vajon miért kerül előre? Ezen a képen látszik kinagyítva,hogy jobb oldalt van szélen, egy lenyitható kis fül mögött.
[link]
Nem gondolnám,hogy tömegek rohannak a nyaralásból hazatérve a routerhez,hogy csak bedugom előre a hddt/microsd-t , és nézzük is hálózaton keresztül. Jobb lett volna hátul. Szerintem.
Kíváncsi leszek a hw-re, valószínű ez is a 2x1GHz-es , vagy nagyobb cpu-t kapta meg. -
Zol77
aktív tag
Igen remote gui amit használok. Nincs jelentősége,hogy a dm felületén,vagy a guiban adod hozzá, egy helyre kerül
Én is gyárit használok, jó hozzá a gui is,így nem kell belépni mindig a router felületére.Közben Intruder megelőzött,de Ő is leírta a lényeget.
Van másik is pc-re , válogathatsz is : [link]Intruder, egy ilyet találtam,ami utal rá:
"Jun 28 20:13:09 transmission-daemon[1645]: UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 237568 (tr-udp.c:89)"régen valóban kiírta még a verzió számot is.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
közben lejárt a szerkesztés,visszaraktam seedbe a bent lévő 6db torrentemet, az egyik rögtön elindult max sebességgel felfele. kb két hete raktam újra a gyári fw-t, + került egy új hdd a routerre , így letörlődött a statisztika is, de kb 50GB le, és 170+ GB fel volt a több mint egy éves statisztika.
A mostani ilyen , + látszik a seed is : KÉP
Nem vagyok nagy torrentets,de nem volt gondom sosem a seedeléssel.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz gubacsino #4098 üzenetére
Igen,a Merlinben én is azt szerettem, a gyáriban meg ezt hiányoltam,de már ez is benne van.
Szerintem is messze a legjobb router,ha azt nézzük mennyi,és milyen szolgáltatást nyújt a gyári fw alapból.
Részemről teljesen felesleges a tomato is,semmivel nem tud többet,amit a gyári tud,és nekem szükségem lenne rá.
(még lassabb is ntfs másoláskor)
Az AI Cloud a grafikus asztallal,ahova be tudsz jelentkezni távolról is,gépet ébreszteni,zenét hallgatni,filmet ,képeket nézni, az meg egyenesen hibátlan. Letöltési linket is tud generálni a fájlokoz,méghozzá akár 1 órára is,vagy 1 napra, és utána nem él a link,ha így akarsz megosztani valamit. Szóval,elég jól felszerelt a gyári fw is.(#4084) Neoka:
Nincs mit, örülök ,hogy működik.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Akkor részemről már csak a router gyári visszaállítása maradt ötletnek.
(lehet valami összeakadt,vagy beragadt az nvramban)
A mini webszerverről ha felrakod a gyárit,ott lesz egy olyan opció,hogy "Restore default NVRAM values"
Úgy is most jött ki pár napja egy új fw,fentebb be is linkeltem.Ha ezután se lesz jó, akkor nézni kell valami papot,hogy vegye le a rontást a routeredről
-
Zol77
aktív tag
Akkor passz.
Még annyi ötletem van,hogy leveszed a hdd-t a routerről,raksz mondjuk egy pendrájvot helyette,arra feltelepíted a dm-t, majd próba. Ha jó , akkor a hdd-ről pc-n letörlöd az asusware, meg download mappát,meg azt a pár txt-t a gyökérből,és felrakod megint oda is a routerről a dm-t.
Persze előbb a download/complete mappából mentsd le a letöltött dolgokat,ha ott tárolod. -
Zol77
aktív tag
Elérhető belső,és külső hálóról is.
Csak az ip cím kell neki,meg a felhasználónév/jelszó , semmi más.
192.168.1.1 , meg az a felhasználónév/jelszó , amivel a routerbe is belépsz.
A port az 9091 legyen , ezt használja a transmission, ne a 8081-et írd be, amivel a gyári felület érhető el.
Ha ezek rendben vannak,akkor menni kellene,mást nem kell állítani.Ha kívülről is el akarod érni,akkor a dm beállításainál a Settings/General résznél kapcsold be a "Wan network" gombot zöldre.
-
Zol77
aktív tag
Új gyári FW : [link]
ASUS RT-N66U Firmware Version 3.0.0.4.376.1071
Network map new features :
1.System status can now show CPU and RAM usage.
2.Client status can show wireless clients signal strength.
3.Client icon is changeable.
4.Client name is changeable and parental control, QoS, manually assigned IP, static route, port forwarding client list can also refer to this name.Security related :
1. Upgrade OpenSSL library from 1.0.0d to 1.0.0mBug fix:
1. Fixed IPv6 and some VDSL modem compatibility issues.
2. Fixed 3G/ 4G dongle compatibility issues for some Huawei dongles.
3. Fixed secondary wan setting issues in dual wan fail over mode.
4. Fixed traffic monitor display issues.
5. Daylight saving time can be manually adjusted.Download master 3.1.0.88
1. Improved GUI response time.
2. Improved download speed.
3. A torrent downloading task may include multiple files and user can choose which files should be downloaded. -
Zol77
aktív tag
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #4021 üzenetére
A tomato igen,de ő gyárit használ.
Bár az elv ugyanaz,viszont az egész dm az USB application menüben érhető el,ebből gondoltam azt,hogy a fizikai usb porton lévő eszközt nézi,hogy van e ott valami,nem pedig a már felmountolt meghajtók meglétét.Na, közben megnéztem,letöröltem,majd telepítéskor így indít:
"Please select the USB storage device that you want to access :"Ez nem sok jót jelent, de mindegy,vesztenivaló nem sok van,holnap kiderül mennyire "okos" a gyári fw.
-
Zol77
aktív tag
válasz eric.cartman #4018 üzenetére
üdv,
először is, azt kell megnézned,hogy a download master települ e a belső sd-re, vagy pedig azt mondja,hogy nem telepíthető , mert nincs csatlakoztatva hdd az usb portra.
ha feltelepült a dm a belső sd-re, akkor csak annyi dolgod maradt,hogy belépsz rá,
majd Settings/General majd a WAN network mellet a kis kapcsolót ON állásba teszed, ezután már eléred kívülről is.A GUI beállításához használhatod az xxx.asuscomm.com-os dyndns-t is,amit a routerben lehet regisztrálni, viszont portnak a 9091-et add meg,ne a dm féle 8081-et. A felhasználónév/jelszó az ugyanaz,amivel a routerbe belépsz,
és már használhatod is. Tökéletesen megy kivűlről is az elérés. -
Zol77
aktív tag
válasz verybigboy #3993 üzenetére
-
Zol77
aktív tag
válasz junior1972 #3865 üzenetére
belépsz a routerbe , USB application menü , majd utána Servers Center menü,
majd az "Enable DLNA Media Server" mellett bekapcsolod a kapcsolót,és lent apply gomb.
Ezután elkezd scannelni,és már lát is mindent a tv.Alapból minden mappát scannel,ha ezt nem akarod,akkor lent a listából kitörlöd a - jellel a "/tmp/mnt" bejegyzést.
A "please select" -re kattintva ki tudsz választani egy tetszőleges mappát,majd kipipálod ,hogy mit indexeljen (zene,kép,film) , és akkor csak a megadott mappát,és a kiválasztott tipust látja majd a tv.
Több mappát is fel tudsz így venni,ha nem akarod az egész hdd-t megosztani dlna-n. -
Zol77
aktív tag
Nézd meg egy telefonnal,hogy látsz e valamilyen SSID-t.
Ha igen,akkor él a router ,és a pc-n állíthattál el valamit.
A gyári fw-ben be van kapcsolva alapból a wifi,és nincs titkosítva,ha ezt látod akkor minden oké a routerrel.
Ha nincs ilyen,akkor nem ment fel a fw rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Az kizárt. Ebből nem tudsz szándékosan se. Smallnetbuilderen olvastam,upgrade közben félúton kihúzták a tápcsatit, a mini webserver ezután is bejött.
Szóval, táp ki -be, vagy másik böngésző, vagy a meglévő böngésző cache ürítés, vagy reset a routeren.
Ezek után el kell érned a router felületét.Ja, még annyi, hogy XP-n szeret legjobban működni a firmware restoration tool.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Honnan vetted ezt a címet?
http://192.168.1.1:9091/transmission/web/ ???A gyári fw-ben az elérési út a következő:
http://192.168.1.1:8081/Még csak utána se kell olvasni,szimplán a menüben rákattolsz a dm-re és már nyitja is meg egy új lapon a böngészőben a fentebb említett címen.
Ahol megtaláltad az install / uninstall linket , ott csak simán ráklikklesz a DM-re,és már niytja is.
(USB application menü , legutolsó pont )Tegyél fel remote gui-t , és nem kell kínlódni az Asus féle webes felülettel.
-
Zol77
aktív tag
válasz Kovi71TM #3340 üzenetére
Ugyan így jártam én is anno,hogy fw csere után nem értem el az admin felületet a Tomato-n,pedig azt írta kész,sikerese a frissítés. Ha a telefon, vagy bármi más wifis eszköz látja a Tomato ssid-t , akkor sikeresen felment a fw, nyomj egy resetet, a routeren és jó lesz.
Ezt a routert nem tudod kinyírni,amiatt nem kell aggódnod -
Zol77
aktív tag
válasz Kurrens #3294 üzenetére
Az nem lehet,hogy a windows ext3 után nem tudta jól formázni ntfs-re?
Bár lehet hülyeség,mert gondolom szimplán szól,hogy nincs formázva,akarod e formázni,
ha rádugsz egy ext3-at a winre,és utána simán megformázza.
Külső tápos a hdd,nem az a baja,hogy 2.5"-os,táp nélküli? Ext3-al működött ez a hdd a routeren? -
Zol77
aktív tag
válasz Kurrens #3290 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond nálad,de az NTFS-t szépen kezeli.
Le se kell húzni a hdd-t,mint ahogy írták is,FTP-n, vagy SMB-n leszeded a gépre ami kell.
Én gyári FW-el használom, FTP-n 18MB -al másolok a routerről pc-re,
a pc-ről a routerre meg SMB-n 13.5MB -al. Ez a páros a legjobb,így érhető el a legnagyobb sebesség NTFS-en. -
Zol77
aktív tag
Frissült a DM a gyári FW-ben, 3.1.0.85 -ről 3.1.0.88-ra, és most már működik rendesen a szünet a torrenteknél. A Transmission maradt 2.82-es ,ami érthető is,mivel nincs újabb
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz gubacsino #3091 üzenetére
Még nem,várok belőle egy Merlin verziót,de még a legutolsó nála az a január 31-es. [link]
Amint kijött ez a legújabb alapú Merlin,teszem fel,és nézem a DM-t, és majd írok,hogy mi a helyzet.
Remélem frissül a DM is,szoktam azt is nézegetni,hogy van e hozzá frissítés,de semmi,még mindig 3.1.0.85. -
Zol77
aktív tag
Új gyári FW. [link]
ASUS RT-N66U Firmware version 3.0.0.4.374.4422
Security related issues
- Fixed lighthttpd vulnerability.
- Fixed cross-site scripting vulnerability (CWE-79).
- Fixed the authentication bypass (CWW-592).
- Added notification to help avoid security risks.
- Fixed network place(samba) and FTP vulnerability.Improvement
- Redesigned the parental control time setting UI.
- Updated multi language strings.
- Adjusted FW checking algorithm.
- Adjusted Time zone detecting algorithm.
- Improved web UI performance -
Zol77
aktív tag
válasz Atlantisz48 #2691 üzenetére
Ha gyári fw van a routereden,és a legfrissebb dm,akkor tegyél be egy torrentet a routeren keresztül,utána már menni fog a gui is. 1 torrent kell bele mindig,addig nem csatlakozik. Gondolom majd javítják. Most éppen a pause is működik,csak nem tudom mitől. De itt már írtam róla: [link]
-
Zol77
aktív tag
válasz gubacsino #2604 üzenetére
A pause hiánya annyira nem érdekel,majd javítják.
Ha felment egy adott torrentből 3-4x annyi mint a mérete,szimplán törlöm.
Szüneteltetni nem is szoktam,max az alternatív sebességet szoktam benyomni a guiban.Még két észrevétel az új dm-el kapcsolatban:
- ha nincs benne torrent,akkor a remote gui nem csatlakozik,de ha a router saját felületén 1db torrent hozzá van adva,akkor már a gui is csatlakozik. (érdekes bug,vagy 20 percet elvett az életemből,mire rájöttem)- a hdd már nem pörög ész nélkül ha nincs aktív torrent,már leáll szépen.
Eddig hiába volt leállítva az összes torrent,a hdd nem kapcsolt le,csak ha a download master le volt tiltva,
utána állt le a hdd is. -
Zol77
aktív tag
Na,csak nem minden oké.
Előjött a legújabb download masternél egy olyan,ami már másnál is régebben,hogy a pause gomb az nem működik a torrentnél. Se a gyári felületen,se a guin keresztül nem lehet szünetelteni a torrentet.
Hozzáadni,törölni lehet,de a szünet nem megy. Amúgy seedel,gui csatlakozik ehez is,a szünetet leszámítva minden más megy.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Aki eddig nem frissítette a download mastert a seed hiba miatt,az nyugodtan frissítheti már.
Kipróbáltam,működik szépen,valamint az Asus a legújabb 2.82-es transmissiont tette bele,lecserélte végre a 2.21-es verziót,ami már három éves volt. (bár a régi is szépen tetette a dolgát,de azóta sok mindent javítottak benne)[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Nekem a tomato felrakása után 5 ből 4x elérhetetlen volt mindig a router admin felülete,viszont a telefonon látszott,hogy sikeres volt a frissítés,mert már a tomato ssid-t sugározta. Ilyenkor reset kellett neki,és rögtön lehetett utána konfigolni,mert már be lehetett lépni a routerbe.
Én teljesen elégedett vagyok a gyárival is,semmi pluszt nem jelente nekem most a tomato,ami nekem kell,az ott van a gyáriban is. -
Zol77
aktív tag
Pedig semmi extra nem kell neki:
Torrent menü , kapcsolódás a transmission-höz / kapcsolatok beállítása (vagy új kapcsolat ha még nincs)
Távoli host : 192.168.1.1
Port : 9091 (nem, nem 8081 , ott csak a routeren futó felületet éred el)
raksz egy pipát az "Autentikáció szükséges" mellé, majd beírod a
felhasználónév / jelszó mezőbe azt a név+jelszó párost,amivel belépsz a routerbe, és készen is vagy. -
Zol77
aktív tag
válasz marcithu #2449 üzenetére
A torrentes felületet akkor passzolom,nekem tökéletesen megy win 8.1 alól bármilyen böngészővel,meg minden mobil eszközön. De ha feltelepíted a remote gui-t amit ajánlottam,többet be se fogsz lépni a router felületére a torrentek miatt. Létezik mobilra is : [link] [link]
Az FTP-re is lenne egy észrevétel :
Ha bemész az usb application/servers center/ftp share menübe , akkor kattolj a "share with account" -ra.
Ezután az admin megkapja az ftp elérést, tehát admin+router jelszóval most már működnie kell az elérésnek.
A + gombal tudsz létrehozni új felhasználót, ezután adj neki nevet,jelszót , majd ha létrejött ,kattints az új felhasználóra ,és nyisd ki a mellette lévő hdd mappa szerkezetet. Ha ez megtörtént , ki tudod jelölni,hogy melyik mappákat lássa az újonnan létrehozott felhasználó,valamit a mappákhoz tudsz adni jogokat : R/W ; W ; R ; No
A lényeg : az új felhasználó alapból No jelölést kap minden mappára,magyarul nem lát semmit,amíg be nem állítod. Ha adminként lépsz be,ott alapból látsz minden mappát r/w joggal.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz marcithu #2446 üzenetére
Én is gyárit használok, mindent tud ami nekem kell.
A torrent kezelését eddig bármilyen bongészőből tudtam kezelni pc-n, + tabletről,telefonról is.
A torrenet kijelölöd előtte? Kattints egy torrentre,ezzel kijelölöd, utána már le lehet állítani.
Amúgy miért nem használsz erre klienst? Be se kell lépni a routerre,és jobban átlátható,és többet is tud.
[link] -
Zol77
aktív tag
Teljesen jó , nyugodtan használhatod.
Nekem volt vele szívás az utóbbi időben,de mint kiderült a router volt rossz,cserélték garanciában.
Azóta ugyanaz a hdd van rajta,ami naponta leszakadt a régi routerrel ,de most több mint egy hónapja megy újraindulás/leszakadás nélkül, 40+ torrent van benne, több mint a fele 7-8GB méretű, 800KB le, 150KB fel a korlát,és mellette vígan megy a net,meg a hd film a rákötött hdd-ről.
Én meg vagyok elégedve vele. -
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1559 üzenetére
Köszi, ezt néztem én is,csábító nagyon.
Viszont a garancia jól tud jönni,mint ahogy az esetem is mutatja,meg majd lesz itthon is jó áron,nem sürgős.
Az N66U-t is úgy vettem,hogy 50000Ft alatt sehol nem volt,egyszer csak lement 32-re,megvettem,kb 3 hét múlva megint 50E , de most így egy év után is 40.000Ft alatt nem nagyon van.Az routert meg tegnap visszavittem,küldik szervizbe,majd szólnak.
Amit meg megtudtam,hogy "vannak nagyobb Asus routerek is már ettől,azokhoz futár megy,meg viszi vissza,de erre még nem olyan garancia van"
mondom neki : azért ez se egy belépőszint,meg én csak egy nagyobbat tudok,az AC66U-t.
válasz : igen , igen , de ez akkor se olyan.
Amúgy mindegy,mert két sarokra van a munkahelytől,ahova vinni kellett.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Közben nézegettem ezt az RT-AC68U routert,amiről linkelt be valaki tesztet.
Csodálkoztam,hogy a 2x800Mhz közel azonos usb másolási sebességet produkált,mint a "kis" 600Mhz-es N66U. Erre találom ezt a tesztet : [link]
Azért ez már korrektebb sebesség,egy ilyen vastól.
olvasás : 53.86MBps
írás : 41MBpsAzért még megvárok 1-2 tesztet,hogy mennyi az annyi, de egyre jobban tetszik,még annak ellenére is,hogy most haldoklik az N66U,amit remélem megcsinálnak,vagy cserélnek.
Lehet ez lesz mégis csak a következő,bár ez itthon biztos lesz 55000Ft , vagy több. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1555 üzenetére
Igen,ettől tartok én is,hogy összedugják,2x újraindítják "megyez" , mehet vissza ,idióta,feltart minket,semmi baja.
És mindezt szerintem 1 hónap alatt fogják megállapítani. Na ,de hátha nem. Ez lesz az első garanciás intézésem,még semmit nem kellett visszavinnem sehova. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1553 üzenetére
Már reset is megvolt vagy 5x , de most mondok jobbat:
restartoltam,majd restart után egyből a beállítás varázsló fogadott,mindent kitörölt egy restart.
Viszont most látja a pendrájvot.
Azt hiszem most jött el a pillanat,hogy mehet a dobozba,innentől már nem érdemel több időt. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1551 üzenetére
én se látok benne semmi hibára utalót.
A gyári is visz mindent, fat,ntfs,ext.
Meg volt már rajta ez a pendrive is nem egyszer. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1549 üzenetére
Igen,valóban furcsa. Tomatoban nem néztem logot,mert addigra már kezdtem unni,hogy ott se jó,vissza ment a gyári, és itt jött a felismerés,hogy na,ennek ma annyi lett. Egyébként ma is volt egy restart , hdd kattog mint őrült,és utána már ez fogadott. A hdd-t megnéztem a hard dik sentinel progival,azt mondja hibátlan, 320 napot ment,meg kb 7000 elindulás, és természetesen pc-n nem kattog,látja egyből,írtam rá,olvastam róla.
Itt egy kép az unmounted statusról :
Ez pedig a gyári fw logja,az utoljára próbált kingston pendrive-ról :
Sep 29 13:14:54 kernel: scsi 7:0:0:0: Direct-Access Kingston DataTraveler 160 PMAP PQ: 0 ANSI: 0 CCS
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: [sdb] 62611456 512-byte hardware sectors (32057 MB)
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: [sdb] Write Protect is off
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
Sep 29 13:14:55 kernel: sd 7:0:0:0: Attached scsi generic sg1 type 0Ha pl bemegyek az usb application menübe,és telepíteném a download mastert, írja is egyből :
"no usb disk detected."[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Holnap viszem vissza routeremet garanciába.
Most már végképp betojt.
Akármit dugok rá usb-n,(pendrive,kártyaolvasó, 2.5" hdd, külső tápos 3.5" hdd) bármelyik portba, látni látja,de nem mountolja. Tomato-n észre se veszi,hogy rá lett dugva bármi is, ha meg a gyári fw-t vissza teszem, akkor lát minden eszközt,csak éppen unmounted a státusza mindennek.
Tavaly 10.29-én vettem, élt egy évet se -
Zol77
aktív tag
Intruder2k5 , ha elküldöm privátban a router logját,ránéznél?
Hátha te észreveszel benne valamit,mert most már ott tartok,hogy naponta újraindul,én meg ott nem látok semmi különöset. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1532 üzenetére
Ja,tényleg az írták is,én meg is csináltam.
Lehet engem meg utólért valami táp betegség,mert egyre többet dobálja le a hdd-t,ami eddig ment rendesen.
Ha pc-re kötöm ugyanezzel a kábellel a hdd-t,akkor semmi szakadás,a routeren meg egyre többet.
Most dugtam rá egy aktív hubot,eddig 1 napot ment hiba nélkül,majd meglátom mi lesz.
Télen volt olyan időszak ,hogy 2db 2.5"-os , táp nélküli hdd is volt rajta kb két hónapig,hiba nélkül ment mind a kettő.
Anno a WL-500GP-nek is meghalt a tápja,igaz az 3-4 év után,vagy még több,de az könnyen volt javítható.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Még annyit megpróbálhatsz,ha esetleg még nem próbáltad,hogy változtatod az antenna dőlésszögét.
- mind a három felfele áll
- a két szélső 45 fokban,középső függőleges
- a két szélső vízszintesen , középső függőlegesNálam ez bevált,amikor a földszinten nagyobb térerőt szerettem volna.
Nekem elég sok routerem volt már,de térerőben eddig ez mindent ver,lehet nálad tényleg a sok hálózat zavar be,
bár a régi routereddel meg nem volt gond,így nem tudom mire vélni ,hogy az Asus-al miért nem jó. -
Zol77
aktív tag
válasz SonyNex7 #1275 üzenetére
Amit írtál az úgy van,ami kérdés meg felmerült, azt Intruder2k5 megválaszolta, ezért nem is reagáltam rá.
Egyébként FTP is van a gyári fw-ben is,azon keresztül is könnyen eléred bárhonnan a routerre kötött hdd-t,ha szükség van egy pdf-re, vagy xls-re. Az AiCloud-ot inkább filmlejátszásra szoktam használni,meg ha nagyon kell valami az otthoni pc-ről, akkor wol-al bekapcsolom,és AiCloudon keresztül azt is látom.
Ha meg nem akarsz annyiféle appot a tabra,van olyan videólejátszó androidra,ami ftp-n keresztül is lejátszik filmet,letöltés nélkül.A tablet bevált nagyon,Nexus10 volt még a kiszemelt,de a Sony nyert.
Extra vékony,könnyű,vízálló,nagyon erős hw, meg az sd bővíthetőség miatt. Akku wifivel kb 8-9 óra,ha csak netezek,ha játék is van,akkor jobban merül. Már a 4.3-as droid is be van rá jelentve,szóval eddig a legjobb tabletem.
De nézz utána a saját topikjában,ott több infót találsz róla. -
Zol77
aktív tag
válasz krealon #1272 üzenetére
Nem, minden héten elnézek az Asus oldalára, így mindig a legfrissebb van.
Bár most egy hete a Merlin fw van rajta,amiben ez szintén javítva van.
Ha esetleg valakit érdekel : Merlin FW
A lap alján a letöltési link. Érdemes belenézni a Changelogba is,látszik,hogy sokat foglalkozik vele.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz SonyNex7 #1260 üzenetére
kb másfél hónapja van meg a tablet z , most már működik az is 5GHz-en. Amikor megvettem,még nem működött,nem tudtam csatlakozni,de az Asus az utolsó előtti gyári fw-ben frissítette a wireless drivereket,azóta semmi gond 5GHz-en se. Ha gyári fw-t használsz,akkor csak 1db droidos torrent managelő app fog működni : EZ
ha külső hálóról is akarod piszkálni a torrenteket. Belső hálón minden más app oké.
Ha ez szempont erre is figyelj. Ha tomato-t használsz,ott természetesen bármelyiket használhatod,én eleinte a
Transdroidot használtam,de később váltottam a Remote Transmissionra.Ha gyári fw-nél maradsz,van még egy jó kis app, Asus AiCloud , ha engedélyezed a routeren a felhő megosztást,akkor külső hálóról eléred a hdd tartalmát,meg a routeren lévő pc-ket is,akár filmet is tudsz nézni az otthoni hdd-ről,ha nyaralsz valahol. Nekem itthon 3MBit-es a feltöltésem,ez már elég a folyamatos divix streameléshez.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Egyre jobb az Asus oldala,most kitették 2013/07/08 dátummal azt a fw-t ,amit még május végén töltöttem le
-
Zol77
aktív tag
válasz HeavyToys #1115 üzenetére
Üdv,
Amint bekapcsolod a routeren a dlna szervert , a TV rögtön szól , hogy Allshare eszköz csatlakoztatva : Asus RT-N66U , ha ezen nyomsz egy entert a távirányítón,már is választhatsz : kép,zene,film , ezen belül meg : összes/vagy mappa szerint. Itt már csak kiválasztod a filmet,és mehet is. Persze nem egyből látsz minden mappát,egy kicsit várni kell amíg minden mappát beszkennel,de közben mehet az 1080p is,az is megy gond nélkül scannelés közben.
Hangot tudok váltani,viszont feliratot nem az mkv-ban, de ez lehet a tv-m zizije,az én Samsungom 2010-es modell. Viszont ha odaraksz a film mellé egy srt feliratfájlt,a dlna azt is átküldi,így már van felirat is.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1108 üzenetére
A félig letöltött dolgokat a transmission jelöli, tesz a kiterjesztés után egy part szót. Valamifilm.avi.part
Így meg már a dlna nem tud vele mit kezdeni -
Zol77
aktív tag
válasz krealon #1106 üzenetére
Olvass figyelmesen!
A hdd így működik október óta!
pár hónap eltelik,gondol egyet leszakad. FW csere , újra jó pár hónapig.
Ha kevés a táp neki,nem fog egyhuzamban menni 4 hónapot,majd gondol egyet,hogy jéé,már meg kevés a táp.
De hogy ezt kizárjam, kb 3. hete megy róla egy másik 2.5"-os hdd , szintén natúr egy kábelen,táp nélkül.
Tökéletesen működik a kettő együtt táp nélkül. Ezért nem értem a helyzetet. Mindegy,működik.1105 Flanagan:
elég megadni a /temp mappát , ugyanis oda mountol fel minden usb-s eszközt, így értelemszerűen mindent scannel a dlna szerver.
-
Zol77
aktív tag
válasz HeavyToys #1102 üzenetére
több mint egy hónapja lassan,ismét a gyárival használom.
Azt kell mondjam,nagyon pozitív a dolog,ahhoz képest,hogy a gyárit nem is használtam eddig.
Itt is kapsz mindent ami kellhet :torrent kliens,dlna,smb,ftp,vpn ,stb..
A gyári kliens (transmission) ami alapból rajta van szépen teszi a dolgát , kapsz hozzá webes felületet is,bár nem a megszokottat,de a célnak megfelel.
Androidra tölthetsz le rá ilyen appot,amivel piszkálhatod bárhonnan a torrentet
PC-n meg bármelyik remote gui jó hozzá pl ez : [link]
Ami tetszett még nagyon a gyári fw-be , hogy az Asus csinált egy jó kis appot droidra,
amivel eléred a routerre kötött hdd-t,meg pc-ket kívűlről is,és akár egy gombnyomásra indul a film otthonról,
a 3Mbps feltöltés már bőven elég egy divix streameléséhez. LINK
A következő meglepetés a dyndns volt , kapsz az Asustól egy asuscomm.com -ra végződő dyndns-t.
A médiaszervert használom még,ami teljesen jól teszi a dolgát,nem okoz gondot neki,ha egyszerre 3 fullhd film megy róla egyidőben.
A hálózati másolásról ha visszakeresel,már többen raktak be eredményeket,nekem ezzel sincs gondom,teszi a dolgát.
A menüje elég jól összerakott,átlátható, pár napja tud magyarul is ha ez számít.És,hogy miért tettem vissza a gyárit?
A tomató először az ntfs hdd-vel szivatott meg,több hónapig használtam gond nélkül(torrent,dlna,smb),aztán egyszer csak nem akart rá többet torrentezni,állandóan leált a letöltés,mintha rossz lenne a hdd.
Ezután jött a format hdd , ext filerendszer,újra örült a fejem,mert ment minden.
Eltelt pár hónap gond nélkül,egyszer csak megint hdd error,felmountolja,ott van kb 1 percig a hdd,majd nem látszik többet. Majd megint mount,elindul a torrent,vagy egy filmlejátszás,hdd eltünik. Ja,és ilyenkor már a led sem világít a hdd-n ,mintha tápot se kapna. Na mondom,hdd beszart,vagy a router tápja, de amint rádugom a pc-re a hdd-t ,ott meg tökéletes. Tettem fel újabb tomatót,nyomtam visszaállítást,nvram törlést,helyzet ugyanez,hdd mountolva, majd kb egy perc után leszakad.Most jön a vicc : gyári fw felrak, hdd rádug, és tökéletesen működik!
A hdd-hez hozzá se nyúltam,nem formáztam,ugyanaz a kábel,ugyanúgy külső táp nélkül egy usb-vel rádugva,szóval semmi változtatás.Ezzel nem azt mondom,hogy a tomató szar,mert nem az,csak nálam valami nagyon furcsán működött.
(az ős wl-500gp-n mai napig tomato megy,amit egy ismerősnek adtam el)[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz B.Ricsike #1025 üzenetére
Kicsit kusza volt a kérdés,hogy mit mivel szeretnél elérni,és milyen módon,de mindenre van megoldás.
Ha csak annyit szeretnél,hogy a routerre dugott hdd-t elérd médialejátszás céljából tv-vel,laptoppal,telefonnal,vagy bármivel,arra elég a gyári fw is. Itt egy videó róla,ami elég szájbarágósan mutat mindent : LINK
Ha tovább szeretnéd a dolgot kombinálni,hogy a pc-n lévő filmeket is lássa a tv,akkor a pc-re telepíted pl a samsung allshare progit VIDEO,majd megmutatod neki azt a mappát ahol a filmjeid vannak,és már megy is,látni fogja a tv. Ennek hátránya,hogy feleslegesen megy a pc, a routerre kötött hdd-ről simán tud menni egyszerre 4 hd film is.Természetesen felrakhatod az Intruder2k5 által linkelt serviio-t is,vagy akár a win7 mediaplayere is meg tudja csinálni a media megosztást,csak az előbbi appoknál ez egyszerűbb,átláthatóbb.
A fentiek média elérésre vonatkoztak,tehát ne lepődj meg,hogy pl a tv nem látja a többi fájlt,mappát a hdd-n,ami nem tartalmaz zenét,képet,filmet. Ha laptoppal vagy telefonnal simán betallózod,mint hálózati megosztást,ott természetesen látni fogsz minden fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #822 üzenetére
Na megcsinaltam mobilrol, mukodik a mobilos frissites. Legkozelebb igy is csinalhatod az ismerosnek
Tenyleg bug volt az 1.07-be, mert az 1.08-ba egybol mukodik az ftp.
Koszi megegyszer a tippet![ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #820 üzenetére
SSH-n belepos wget-es, vagy csak natur webesfeluleten feltoltos modszerrel is lehet?
Mobilrol vagyok,igy csak webes menne ,ha az egyaltalan lehetseges.
De amugy nem olyan fontos, mar mashonnan beszereztem a szukseges fajlt.
Igy mar raer ha otthon leszek.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #818 üzenetére
Remek! Pont az!
Koszi a gyors valaszt.
Amikor belassult a hdd, 1.08 volt, feltettem az 1.07-et, ugyanugy lassu maradt,
ezutan jott a hdd format, az 1.08-at meg nem raktam vissza, mert latszolag minden oke volt.
Ftp-t meg nem probaltam ,most kellett volna.
Na majd penteken ha hazamegyek, megy ra vissza az 1.08. -
Zol77
aktív tag
Az mitol lehet, hogy azt ftp-t elerem, de se letolteni, feltolteni,se torolni nem tudok rola?
Hetvegen hdd csere volt, az ntfs ext3-ra lett formazva, ennyi valtozas tortent.
Torrent megy, otthon smb-n tudtam ra masolni,torolni rola , szoval minden oke az ftp-n kivul.
Az user ugyanaz mint volt, iras/olvasas joggal, de mar hoztam letre ujat is,de az is csak a tartalmat latja,
mast nem tud csinalni ftp-n. Router restart is volt mar, tobb otletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #800 üzenetére
Én csak feltettem a legutolsó all in one 1.08-as tomato-t, és használom a routert. (ftp,vpn,torrent,dlna)
Másra nincs szükségem,így optware sincs.De már lényegtelen,az ext2fsd progival win7 alatt is át tudtam írni,így újra hasít a torrent.
Érdekes volt a jelenség,mert október óta egy ntfs hdd volt a routeren torrentezni,ami tökéletesen tette a dolgát.
Felkerült az 1.08 , és onnantól kezdve a terhelés mindig 80-90% volt amikor ment a torrent,az ntfs-3g ott volt a lista elején, a transmission meg 10-20%. -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #798 üzenetére
ugyanott járok,mint Te 2 éve : [link]
Azt láttam,hogy írták ,valami e2fsprogs csomagot kell feltenni,de ez nekem már kínai.
Mindjárt kész a bott pendrive az ubuntunak,majd ott megpróbálom átnevezni,remélem két kattintás lesz -
Zol77
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Hogy tudom a hdd nevét megváltoztatni tomato fw alatt?
Tettem egy ext3-as hdd-t a routerre,rápakoltam a seedelni való fájlokat,de amíg ntfs volt, Samsung néven futott,most meg /tmp/mnt/1.41.12-1979 néven fut. Linuxal nem rendelkezek,hogy rádugjam,és átnevezzem a hdd-t. -
Zol77
aktív tag
Új Asus FW !
(de szerintem itt senki nem használ gyárit )ASUS RT-N66U Firmware version 3.0.0.5.354
Fix
1. Potential security issue from UPnP overflow.
2. Wireless time control related bugs.
3. Media server related issues when lan subnet change or USB hot plug
4. IPv6 over PPPoE interoperability issues.
5. PPPoE password setting error in Advanced wan setting.??Modify
1. Upgrade to latest Broadcom driver.
2. Enhance the PPPoE NAT throughput.
3. Enhance both 2.4GHz and 5GHz throughput.
4. Support Huawai E353 3G/4G USB dongle.
5. The router setting URL is changed to http://router.asus.com, use the original URL http://www.asusnetwork.net can also go to the
setting page.Add
1. Optimize for XBOX option in Advanced Setting-->Wireless-->General. Enable this function can stabilize streaming speed.
2. Network tools in Advanced setting
3. WOL user interface (wake on LAN)
4. H.323 and SIP passthrough can be disabled in Advanced Settings --> WAN -->NAT Passthrough
5. Click the device name and lookup the manufacturer information
6. Change the DHCP query frequency in Advanced settings-->WAN-->Internet connection to resolve the ISP compatibility issue.
Special thanks to Merlin for his contribution.AiCloud
1. Add deleted button in upload file page.
2. Fixed share link management bugs.
3. Fixed the file and folder rename bugs.
4. Fixed IE9 /10 file upload compatibility issue.Known issues
1. The router need to reboot after 3G/4G USB dongle setting. It caused longer setting time.
If you use the 3G/4G router mode, we recommend staying in 3.0.0.4.270.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #758 üzenetére
na,pont ma délelőtt tettem fel az 1.07-et. Nembaj,nem ez lesz az első olyan nap,hogy 2x rakok firmware-t a routerre.
-
Zol77
aktív tag
Na,közben lejárt a szerkesztés.
Bekapcsoltam a wps felderítést,és megjelent egy nekem is.
Amin meg átsiklottam az előbb,hogy írtad ,hogy pint kér, én meg a loginra gondoltam.
Az új jövevény valóban pint kér,ami meg fizikailag nekem rajta van,az meg logint.
Ha zavar,hogy ott van,kapcsold ki a wps felderítést. Jobb amúgy is maualban konfigolni,bármilyen kényelmes a wps. Szerintem. -
Zol77
aktív tag
válasz #68216320 #611 üzenetére
Megnéztem win7 alatt,az égvilágon nem rak be semmi + hálózatot,attól függetlenül,hogy legalább 10-12 van a környékünkön amit tudok fogni. Ebben van mindenféle : nyitott,wep,wpa,wpa2. Csak az van a hálózati helyeknél,amit írtam is,ami kábelen lóg az én routeremen. Esetleg nem wep titkosítást használsz? Mert azt ugye tudod, hogy 1-2 perc feltörni. Ha az van,állítsd át minimum wpa-ra,de inkább wpa2-re.
-
Zol77
aktív tag
válasz #68216320 #607 üzenetére
Ha sose volt a gépeden olyan router,és most pedig ott van,ami szemmel látható,akkor az lehet a hálózatodhoz van csatlakozva. Mondjuk wifin. Másnak nem adod a neted? És ő nem használ olyan routert? Kattints rá kettőt,ha bejön a login,akkor az nagyon is élő router a hálózatodon.
Nekem is ott van,csak nekem az én tudtommal,ugyanis az N66-ból megy egy kábel a sógorékhoz, egy TP-LINK 841-be, és így meg is jelenik nálam ugyanúgy a hálózati infrastruktúra résznél. Ha rákattolok,már jön is a login ablak. -
Zol77
aktív tag
Az Asus végre kiírta mi változott a tegnapi fw-be. Bár itt szinte mindenki Tomatot használ,de hátha jó lesz valakinek:
ASUS RT-N66U Firmware Version 3.0.0.4.270
Fixed
1. Parental control time shift issue in GMT-8 time zone
2. Quick internet setting wizard connection issue in iOS platform
3. Quick internet setting wizard login issue when multiple device connect to router at the same time
4. Network place hyperlink issue on IE8 and IE9
5. Live update related bug.Add
1. Android phone USB Tethering suport. (For more information, please refer to http://support.asus.com/search.aspx?SLanguage=zh-tw&keyword=3G%20tethering%20)
2. Select all in parental control
3. Login password strength checker
4. Show lease time at log
5. Add hostname info for who is login
6. YES ISP support in Malaysia
7. More 3G /4G dongles support[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Aki esetleg gyári fw-el izzít,annak jött ki ma új.
Ami viszont érdekes,hogy az Asus egy szót nem írt,hogy mi változott benne.
A régebbi verzióknál ott van 5-6 pontban a felsorolás,hogy mi változott,de ennél semmi. [LINK] -
Zol77
aktív tag
válasz Flashcash #400 üzenetére
"Lehet, hogy egy éven belül veszek is ilyet"
Még van rá bő fél napod,hogy érvénybe lépjen a kijelentésedA két kérdésedre a válasz :
Sebesség : gyári , tomatoFogyasztást meg amúgy is régóta meg akartam mérni,csak eddig lusta voltam
router : 8.4W
router + wifi : 9.8W
router + wifi + wifi : 11.4W
router + wifi + wifi + 2.5"HDD : 13.2W
Ha elkezdtem a hdd-re másolni, az +1W-ot dobott a fogyasztáson.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
Jelentem egy nvram törlés után 2 napja már hasít a router megállás nélkül. (torrent,dlna,ftp,vpn)
Azt rontottam el,hogy az alapbeállításra visszaállításkor nem pipáltam ki az nvram törlést.
Mindenesetre érdekes anomáliát okozott.
Remélem most már a 1043-ast nem kell elővenni többet -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #392 üzenetére
Tanácstalan vagyok,mert egy napig tökéletes volt a router,estére meg utólérte a végzet. Ahogy írtam,már újra is indítottam párszor,a végén már nyomtam egy visszaállítást is,ugyanolyan lassú volt. (nem csak a Youtube,a másolás is,ahogy írtam) Ami érdekes,hogy a letöltések meg mentex max sebességgel,a szerveren is,meg a pc-n is. Amint betettem a régi 1043-at,rögtön jó lett a Youtube is,meg a hálózaton törtnénő másolás is.
-
Zol77
aktív tag
ez mind semmi,én már tegnap odáig jutottam,hogy visszatettem a 1043-as TP-Linket ehelyett a szemét helyett.
A sokadik restart/visszaállítás után is egy Youtube videót nem lehetett megnézni,állandóan akadt,meg a rákötött szerverről is 2-3MB-al másoltam a PC-re. Ahogy kicseréltem a két routert,rögtön ment a Youtube,és rögtön a szokásos 20-22MB -al tudtam másolni a szerverről a pc-re. Nem tudom mi lett az agyával,de bosszantó,hogy elmegy a sok idő a konfigolgatással,be van lőve szépen,megy egy napot rendesen,majd után összerogyik. Ezt mind a tomato 1.04-el értem el. Majd ha lesz kedvem,lehet visszateszem a gyárit,több ötletem nincs.
( ha meg még egyben lesz a router,akkor lehet még megpróbálom a tomatót újra valamikor ) -
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #381 üzenetére
valóban,ezt benéztem. viszont találtam még egyet:
az N66-ban az 5GHz-es rádió az Broadccom BCM4331 tipusú,
az AC66-ban pedig az 5GHz-es rádió Broadcom BCM4360 tipusú.Amikor még én vettem a routert kb 20000Ft-al volt több az AC a simánál.
A +10 ezer már nem vészes,már akinek számít a wifi sebesség,bár én mindig is kábel párti voltam,persze vannak kivételek. (telefon,tablet)[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #377 üzenetére
Tomato van. Meg mikor mi
Most konfigoltam be egy napja az 1.04-et,akkor ez a vpn dolog nekem pont jó lesz.
Az oldaladon van esetleg valami + info róla? (sok jó dolgot hasznosítottam az ott leírtakból). Na majd nemsokára ki is próbálom,most még egy pc-t telepítek.szerk:
közben meg is találtam,jó kis leírás,még ma kipróbálom![ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Intruder2k5 #375 üzenetére
Még nem használtam sose vpn-t,de de ha jól sejtem akkor ehez mennie kell a gépemnek,
mert máshogy nem tudna lanra kerülni, legalább is így gondolom. Azért köszi,de ez így nem jó megoldás számomra. Találtam még valami linkelgetős megoldást is,de jobb lenne ha egyben látná,nem pedig nekem kellene minden videóról külön linket készíteni.[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
A routerre kötött hdd-ről lehet valahogy filmet nézni online?
A divx-hez elegendő sávszélesség lenne itthon,van egy barátom külföldön,és megosztanám neki a hdd-t. -
Zol77
aktív tag
még egy válasz a kérdésedre.
Jó hírem van,ahogy mondtam délután ismét Tomato virít a routeren,kipróbáltam itt is a dlna-t,ugyanúgy indexel itt is szépen,viszont itt már megy a felirat is! Egy a lényeg,hogy a feliratfájlt odateszed a film mellé,ugyanazzal a névvel,és megy az is szépen dlna-n keresztül. (srt formátumot próbáltam) Az indexelt mappa kiválasztásánál sincs gond,ugyanis nem kell mappákkal kínlódni,mondhatod neki azt is,hogy a komplett hdd-t akarod indexelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest