- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VGYke
addikt
Ok, az áramvezetéken történő internet továbbításra vannak külön Powerline eszközök. Itt egy prohardver teszt, mely szerint egy 2000 Mbps feliratú eszköz, egy szobával arrébb 200-250! Igaz a cikk nem mai, de szerintem csodák nincsenek, kíváncsi vagyok ebből a ZEN hogyan csinál 1800 értéket.
-
Amilo02
aktív tag
Tegyük fel, hogy ugyan azon az áramkörön van a két Hybrid router. A ház villamos hálózata nem olyan régi, maga a ház sem és nem is olyan nagy. Van esély arra, hogy a fő routerhez hasonló sebességet lehessen elérni a második routeren ami csak a hálózathoz van csatlakoztatva?
-
mgTerminator
veterán
Bocsánat, félreértettem az egészet. Mivel a főroutert is cseréled, így valószínűleg újra kell konfigolnod az egészet. Megpróbálhatod a régiről először lementeni a beállításokat, majd az újra feltölteni de nem tudom hogy ez mennyire működhet és mennyire lehet egészséges. De mentés mindenképp legyen.
Ha megeszi a mentést és minden a helyére kerül, akkor hozzá kell adnod a régi routert egy reset után nodeként. -
Ha jól olvastam a specifikációt, akkor a Zenwifi mindkét 5 Ghz-es sávja és a 2,4 GHz-es sávja is AX-es.
A 92U-nak csak a 2-es 5 GHz-es sávja AX-es és csak 100 feletti csatornákat kezel, ha jól emlékszem. 2,4 Ghz-en csak AC tud. Szóval az csak egy kvázi AX-es router.
Én a Zenwifit választanám, de ez csak egy vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest