- Jó választás szórakozáshoz
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Raiden_ #15082 üzenetére
Figyi, no offwnse, de ez igy ebben a formaban mese habbal, ami abszolut nem segit. Ertem en a kabelfixaciot, de nem erre vagyok kivancsi.
Tudod, van amikor nem lehet a porkolteskonderon a konyhan at keresztbe athuzni a 20 meteres lan kabelt.
Itt is ez van.Szerinted mennyi a valoszinusege annak egyebkent, hogy egyszerre, egy idoben 2db olyan eszkoz is elromoljon, ami mindketto 5g kepes, es korabban sikeresen is csatlakozott, rendszeresen hasznalva volt 5gs wifin?
Ugy, hogy van kb masik 4-5 eszkoz ami ugyanazon a halozaton log (androidtol macig, iphonig, windows, mindem van mint a bucsuban), ugyanabban a lakasban, ugyanabban a hazban ahol a szomszed melegit a mikroval, es nem mellesleg sokkal tavolabb fizikailag a routertol, es megis vigan uzemelnek?Mind a ket eszkoz kimondottan smart tv cucc, mimden mas vigan megy. Ezert ha nekem kell tippelnem inkabb valami multimedias eszkozokhoz kotheto protokoll lehet a ludas, vagy valani ai vedelem, nem feltetlen a LAN hianya
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Monitor hiba topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Plazma TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jó választás szórakozáshoz
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070TI SUPER 16GB RAM HUN GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 13400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR4 1.0TB SSD AMD RX 6800XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell 7480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I