Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kegab
csendes tag
Látom, még mindig akad gond az xp-s driverekkel. A "Driver Genius" megoldja a problémát, mint ahogy azt már néhány oldallal visszább írtam.
-
Kegab
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt "rókáktól" szeretnék tanácsot kérni:
- F5V AP 074-hez szeretnék tv kártyát venni, milyet ajánlottok?
- a noti bekapcsolt álapotban picit "zörög", ha enyhén balra, vagy jobbra billentem akkor elhallgat. Mit lehetne ezzel kezdeni? -
Kegab
csendes tag
Bennem is felmerült ez a kérdés a memóriát illetően. Amikor megvettem a masinát külön a bolt tulajdonosa - aki egyébként barátom, tehát nem hülyített - ajánlotta, jobb az 1 GB egyben, mert ha később bővíteni akarsz, akkor a használt 512-es modulért már csak a töredékét kapod az új árának.
A mem. bővítése esetén pedig a garancia tovább él, hacsak valamilyen "kazánkovács" bele nem piszkál...
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Sajnos notik terén nem igazán van saját tapasztalatom, talán az "öreg rókák" majd megadják a választ.

-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Próbáltam a saját logikám szerint úgymond "sorban" felrakni, bár nem tudom, ennek volt-e jelentőssége: video, audio, ide, atk, usb, ethernet, wireless, kamera és a kevésbé fontos kiegészítik, mint pl. a "tapipad".
-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Azóta minden o.k.!

-
Kegab
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Amíg csak az Asus honlapjáról szedegettem le a driver-eket, addig elég keserves volt. A letöltési sebességről nem is beszélve...
Próbálkoztam több régió viszonylatában, az "USA"-s volt a leggyorsabb, de az is többször lefagyott. Unána amikor leszedtem minden hozzávalót, kiderült, hogy csak a töredéke kompatibilis, hiába kerestem rá konkrétan erre a típusra. Aztán a barátom javaslatára ezzel a "Driver Genius"-szal sikerült minden hiányzót begyűjteni.
Ezért írtam erről az előző hsz-emben, ha esetleg valakinek hasonló gondja adódna, ezzel a progival szerintem megoldódnak a problémái. -
Kegab
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem kb. 2 hete egy F5V-AP074-es notit, a telepítgetésekkel (xp-re) nekem is gondom volt. Részben sikerült az Asus honlapjáról, a többit viszont a "Driver Genius" oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Próbálkoztam több régió viszonylatában, az "USA"-s volt a leggyorsabb, de az is többször lefagyott. Unána amikor leszedtem minden hozzávalót, kiderült, hogy csak a töredéke kompatibilis, hiába kerestem rá konkrétan erre a típusra. Aztán a barátom javaslatára ezzel a "Driver Genius"-szal sikerült minden hiányzót begyűjteni.
Pyttawrx