Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
válasz
Gergő_hun
üzenetére
Amit kínában árulnak az is gyári de az utángyártott nem fog addig működni mint az eredeti. Ha szervizben cserélik ki, az sem fog bírni két évnél többet. Ezért javasoltam az ebayt, mert itt ugyanazt az akksit veszed meg mind amit a szervizben adnak, ugyanannyit bír, csak így olcsóbban megúszod.
-
KION3524
tag
válasz
Gergő_hun
üzenetére
Gergő_hun
Ebayről tudsz venni kb 15 ezerért, de azok az utángyártott akksik negyed addig sem bírják majd mint az eredetik.szoszo75
BIOS-ban megnézted hogy jól van-e beállítva az óra? Mennyit mutat amikor bekapcsolod? Mindig elölről kezdi ( 1970 jan 1) vagy folytatja mintha csak csúszás lenne ( tegnap jan 1, ma már jan 2-t mutat)? -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Gergő_hun
üzenetére
A GPU és a CPU nagyon közel van egymáshoz, egy heatpipe köti össze őket a két ventivel. KÉP
Érdekes módon egyébként a CPU (15W TDP) mellé került a nagyobb venti (rendezői bal) és a GPU (kb. 50W TDP) mellé a kisebbik (jobb). De mivel ilyen közel vannak, nem olyan lényeges, hogy melyik ventivel hűtjük a melyiket, úgy is "a közösbe" dolgoznak.
Azért a kisebbik indul el, mert a legalacsonyabb fordulatszámon ahol hajlandó pörögni sokkal halkabb mint a nagyobbik minimumon. Amikor a hőmérséklet megkívánja (CPU maxon és/vagy GPU melegszik), rákapcsol a nagyobbik is.
A gyáriban szerintem egyszerre kapcsolták mind a kettőt alacsony fordulatszámon, de a nagyobbik elnyomta a kisebbet. Érdekes egyébként, a méret növekedésével halkulnia illene, gyanítom, hogy u.a. a hexa érték más fordulatszámot jelent. -
-
csd820
újonc
válasz
Gergő_hun
üzenetére
Igen, felraktam a próbaverziót. De ezen belül semmi rendellenességet nem találtam (már amennyire értek ezekhez..). Teljesítményéhez még egyenlőre nem akarok hozzá nyúlni, hogy lassabb legyen, de ha a szervizben nem tudnak segíteni, lehet szükség lesz rá. Viszont találtam egy videót ami segíthet a probléma megoldásán, kb ilyesmi hangja van az én gépezetemnek is: https://www.youtube.com/watch?v=hBcFLZ2S7Fk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx