Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
Create.
üzenetére
Ha elfelejtem bekapcsolni a ventit akkor kb. 20-30 perc játék után leveszi a teljesítményt, FPS a felére zuhan.
Ha bekapcsolom semmi gond, több órás játék alatt sem.
Ahogy steelsec is írta valószínűleg gépe válogatja,és nekem lentről szív.
Először mikor túlmelegedést tapasztaltam csak felraktam a szélét egy könyvre és egy régi proci ventit mellé tettem, hogy fújjon be alá, ellentétes oldalra mint ahol kifújja a gép a levegőt, már az megoldotta, eztán vettem padot, mégis csak kulturáltabb.
-
steelsec
aktív tag
-
habmalac
tag
válasz
Create.
üzenetére
Ha ezt bele dugom az usb-be akkor több sávszélességet fog látni a laptop? Bocsi a gyagya kérdésért de ez nem az én szakterületem.
Nem kell feltétlenül kábeles, jó a wifi is ha azzal többet lát. Most az a tapasztalat a jelenlegi nettel, hogy kábelen keresztül jobb értékeket mérek a seedtest oldalon. Jól értem, hogy ez egy külső hálókártyaként működik?
-
válasz
Create.
üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy ezek wifi-t fognak, nem tudom, hogy neked kábellel kell-e mindenképpen.
Ha új laptopot vennél akkor meg az legyen írva, hogy gigabit lan, 10/100/1000mbit/sec.Igen, annak a sávszélével kell tudnod letölteni, csak azzal kapcsolódj a hálózathoz (ne a netbook hálókártyájával). Viszont a routernek is tudnia kell hozzá leadni, de szerintem az fogja tudni.
Igen az egy külső usb csatlakozású wifi képes hálókártya.
-
tillatrilla
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
Create.
üzenetére
Bios frissitest tobbnyire nem azert adnak ki mert jobb lesz a teljesitmeny vagy valami hanem mert valami hiba derult ki es azt javitjak. A bios frissites kicsit rossz elnevezes mert inkabb bugfix mint frissites.
Akkor szokas elvegezni ha a leirt hibaid vannak amire epp javitast ad a verzio.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Create.
üzenetére
OMG, BIOS-t csak akkor érdemes frissíteni, ha minden mást megpróbált az ember, vagy a gyártó direkt szól, mert például valami durva bug van benne (érdemes csak a nemrég a DELL-re gondolni.) Ellenkező esetben nem ajánlott, mert sokkal nagyobb kárt csinál vele az ember, mint hasznot.
-
Benir8
senior tag
válasz
Create.
üzenetére
Húha.

Tavaly októberben vettem meg ezt a laptopot, pasztázni nem fogok mert ezt a lapost Laptopszalonnál vettem meg, szeptemberben viszem vissza éves karbantartásra. Megpróbálom a biost frissíteni.szerk.: vagy számít ez ha a szobámban 34 fok van, emiatt sok meleg levegő jut be a laptopra?
-
Benir8
senior tag
válasz
Create.
üzenetére
Á kiléptem rajta a programból. Újra lemérem.
Biost utána néztem, jelenleg a 2.17.1249-es verzó van rajta. Honlapján elérhető a legújabb verziós a 300-as. -
KubanitoS
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
Create.
üzenetére
Hdd caddy néven keresd ali-n vagy ebay-en. 2 féle vastagságú lehet az ODD, annak megfelelően kell caddy-t rendelni. Nemrég rendeltem én is a Dell-emhez, viszont eddig 2/2 ASUS gépembe 12-es caddy kellett. Látható, hogy gyakorlatilag nem kerül pénzbe.

(#28390) bandi0000:Ezt nem tudom, élőben még sose láttam GL szériát. Kérdezd meg a milyen laptopot vegyek topicban, ott beszéltek le róla engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx