Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Hát, használni nem használ. Ha írási folyamat közben lelövöd a gépet, akkor a HDD sérülhet. Logikai hiba újratelepítéssel oldható meg, a fizikai hiba további gondra adhat okot.
Elsődlegesen próbáld meg tesztelni, hogy sw hiba-e. Tegyél be neki Knoppixot, Live PE Windowst, vagy hasonlatos CD-s oprendszert.
Én inkább gyanakodnék valami szoftveres gubancra, mintsem vas hibára. Az elején mik indulnak a gépnél? Nézd át a registryt is.
Ha hardver hiba, akkor memória, vagy HDD hiba lehet.Ember tervez, Isten perverz...
-
net84
őstag
én anno azért vettem meg a notim, hogy a videó vágási és tömörítési munkáimra használjam - nem is kevés videót nyomtam ár rajt keresztül
igaz mostanában inkább már a grafikai munkák mennek rajt, de ott is kap rendesentehát szerintem nem szentségtörés - azért van olyan teljesítménye, hogy ki lehessen használni
Read only...
-
-
Kovács84
aktív tag
A proci hotfixját rakd fel, az energiagazdálkodásba tuti bele van babrálva, mivel a vinyó kattog, ez azt jelenti, hogy ekkor "ébred fel". Kicsit energiatakarékosra van állítva az a gép. Ha nem AMD-s, akkor szedd le a Notebook Hardware Controlt és ott mindent be tudsz állítani.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Ezen kérdéseimen kívül még az foglalkoztat, hogy miért megy a venti állandóan.
Vagy lehet rosszul hallom, de valami múg (lehet vinyó).
Majd jön egy lágy "katt" és finoman beindul a venti (gondolom). Mindez net vagy film alatt 42-43 fok környékén.Aztán megint "csönd", pár perc múlva megint "katt">venti búg.
Értem én, hogy hűteni kell, de azt mondtátok min 70-80fokig nem lesz baja, simán bírja.
Na most én még nem is láttam, hogy ez ment volna 50-60 fok fölé.
Nem lehetne mondjuk 50fok, mikor a venti jobban elkezd zúgni?
A vinyó morgása még elmegy, mert az is kattog-morog mikor keres, de ez a venti kezd idegelni. Abszolute nem zavaró (max picit), de tök fölöslegesnek tartom. -
tothbe
addikt
ez az átalakitó a két gép 1-1 aljzatából csinál egy-egy közöset. Mivel te 3 aljzatot használsz, igy 3 ilyen kábelre lesz szükséged és még 3db 3,5" jack hosszabbitó kábelre, aminek az apa fele megy a notiba, az anya része pedig ezekre a kábelekre. Apropó, a notidon van egyáltalán 3db jack kimenet a hangfalhoz?
Egyébként a gépnek nem kell mennie, mert az az egyik ágon lesz kötve a csatikhoz a noti pedig a másikon. Viszont javasolt is, hogy ne menjen, mert a kettö együtt bekötve gerjedne is, hogy csak a legenyhébbet emlitsem.
By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
Az 5.1-es logitechedhez sztm 3,5" jack közösitöt használhatsz, és akkor nem kell kihúzni a gépböl a dugaszt.
Notihoz a töltöt pedig bekapcsolt állapotban is odateheted, a lényeg csak az, hogy kimélentö a tápot, ami tölti, azt elöször a konnektorba dugd és utána a gépbe.
Amúgy mobilnál is ezt érdemes, mert akkor nem egyböl terhelten kapcsol be a táp, hanem üresben és késöbb kapja a terhelést, ami jót tesz az élettartamának.
Kihúzni meg pont ugyanezen az úton visszafelé érdemes, tehát elöször az eszközböl, utána a konnektorból.[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
ML320
senior tag
A Kensington univerzális cuccokat gyárt, elvileg mindenhez jó. Az árát nem írtam, sajna 40k körüli az a cucc.
Hanghatásra a következőt javasolnám inkább: Creative SB 5.1 Surround USB
Ez 15k alatt megvan.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Én a következő sorrendet használom:
Infupdate - ATK drv - ATK Hotkey - VGA - UAA - hang - modem - kártyaolvasó - Lan - Wlan driver (a konzolnak van előnye és hátránya is, azt első körben kihagyom) - TPM, kamera, pachek, egyebek...Az Inf szerintem a legfontosabb, hisz erre épül a rendszer. Az ATK Hotkey a felső menüsor müködését, illetve a FN gomb szerepét jelzik. A VGA-t rakom fel korábban, mert maximáliss felbontás mellett legalább mindent látok. Utánna UAA. A futása közben bedobja, hogy új hardvert talált, de nem érdekes, még a mégsét sem nyomom meg. Az audio, majd a modem setupja után eltűnik. A TPM-et azért érdemes felrakni, mert forróbillentyűvel, vagy gombbal/kapcsolóval kiiktatható a tapipad. Nem lóg bele a ruhád ujja, és nem pozícionál félre a hozzászólások írása közben.
A Wlan érdekes eset. Találkoztam olyannal, hogy a windowsos wlan kezelés jobban működött, és olyannal is, hogy a konzolos ment csak. Az átlag felhasználónak könnyebben adok segítséget, ha csak a driver van fent. A wines hálózatkezelést jobban ismeri minden szervíz.Ez mondjuk az én szokásom. De minden "szakember" más és más jelleggel telepít. Erre nincs könyv, előírás, semmi. Biztos van, aki más sorrendet alkalmaz. Nekem ez vált be.
Ja, és egyszer sem csinálok újraindítást. Csak a legvégén.Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
Az a WinHotFix az a patch készlet, amit kérdeztem, majd utánna nem találtam. Az F3M notiknál, amíg nem volt fent, aksinál 50%-nál kifagyott a gép... Az kell mindenképpen.
XP-s telepítőlemezed van? Milyen verzió? Mármint van egy menüd, és szépen felülről kezdj el telepíteni mindent, vagy újabb fajta - mindenfélét kipipálgatva egymás után feltelepítő menü?A haverod által adott telepítő winter/reborn edition? Egy lemezről kismillió progival tudod kiegészíteni a telepítést? Azt hagyjad... Valaki esküszik rá, de többnyire a gond van vele. Kísérletezni lehet, de ha valami hibádzik, a többség legyint a lemezedre.
Ember tervez, Isten perverz...
-
tojsz™
aktív tag
már mér ne lenne ugyan az?
csak a vinyó méretében tér el (enyémbe csak nyolcvanas)
ill a plusz 512MB amit ~5k ér bele teszek magamnak (nekem is 667-en megy)
nem hiszem hogy ezek befolyásolják a minőséget
a többi tök ugyan az
ház
alaplapi chipset
webcam
videokari
kijelző
stb.stb
sőt még egy asus táskát meg egy optikai egeret is kaptam hozzá
az már más kérdés hogy amit linkeltél azon egy ACER van a képen
[Szerkesztve] -
tojsz™
aktív tag
nekem ilyen van 1 napos
nagyon jó
lsd. a #1410 hsz-em
de azt neked kell eldöntened mire is fogod használni és mire van nagyobb szükséged
a plusz hdd-re, videokarira vagy az erősebb procira
esetleg a több garra
egyébként a celeron m nem rossz proci
bár a videokártya nem valami erős szvsz (mondjuk én nem játszom vele)
asszem a hp kijelzője csak 1024x768 (az asus-é 1280x800)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
- Eladó Razer Blade Base (early 2021) RZ09-0369
- Laptop bontás: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba
- LENEVO IdeaPad S145 (2020) + laptop táska
- Új Lonovo Ryzen 7 8845HS, 32GB, 1TB, RTX4050, 36hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest