Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szia. Az hogy usb bill meg képernyő bill megy annak nincs közé ehhez.
Próbáld ki live linux alatt, ha ott is rossz, akkor hardver hiba lehet. Ekkor vedd ki a billentyűzetet, takarítsd meg a csatiját, az alaplapon is. Tedd vissza jól, ès néz meg így is. Mindezt akksi és töltő nélkül. Ha ezután is ez a helyzet, akkor billentyűzet adta meg magát nagy valószínűséggel, kisebb eséllyel alaplap. -
Impressa
őstag
válasz
üzenetére
Hali!
Én tavaly voltam gariztatni asszony Asus-át, és csak pozitív tapasztalatom volt velük. Töltőcsatlakozó hiba volt az alaplapon. 4 nap alatt javították, ill. alaplapot cseréltek rajta. Jahh és a vinyót nem adtam hozzá a sok bizalmas adat miatt, de a kutya nem kérdezte meg miért nincs benne, nem zavarta őket. Az adapter is haza vihettem, kérték ne hagyjam ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- 2x12 GB-os DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáld ki live linux alatt, ha ott is rossz, akkor hardver hiba lehet. Ekkor vedd ki a billentyűzetet, takarítsd meg a csatiját, az alaplapon is. Tedd vissza jól, ès néz meg így is. Mindezt akksi és töltő nélkül. Ha ezután is ez a helyzet, akkor billentyűzet adta meg magát nagy valószínűséggel, kisebb eséllyel alaplap.
Pyttawrx