Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
NoOne92
üzenetére
A whisper mint tudjuk suttogást jelent. A korábbi néma (silent) módot manapság inkább így hívja a gyártó, hiszen ha valamennyire hűteni akarunk, annak lesz valamennyi hangja.
Korábban performance-, auto-, és silent módok voltak, manapság az utóbbit váltja a whisper, amit vélhetően a taiwani csapat a rendelkezésére álló eszközökkel képes volt "súgó mód"-ra magyarítani.Persze hogy hűvösebb ebben a módban a géped! Ez a lényege, hogy csak annyi kakaót enged a rendszerbe, amennyit ebben a halkabb módban, kevésbé pörgő ventillátorokkal relatív hidegen tud tartani.
Engem az lep meg legjobban, hogy gari lejárta utánig kibírta a procid pasztája. Mi az i5-10300H Tufunkat félévente kentük. Igényelte. De mi soha nem láttunk ilyen alacsony, 70 fok körüli hőfokot. Ha fingattuk, akkor 80-90 fok zokszó nélkül.
Energiagazdálkodás menüben lehet állítani, hány %-on pöröghet a proci. Kezdd 99%-kal, és ha még úgy is túl meleg, akkor haladj lefelé.
-
DonDragonka
őstag
válasz
NoOne92
üzenetére
Na akkor most jól figyelj...
Dobj el minden okosságot, minden pasztát, minden segéd progit és egyéb felesleges dolgot. Talán egyedül a hűtő padot tartsd meg.
Mondom mit csinálj e helyett...
Fogd meg a notit, kapcsold ki, csukd le, pakold el táskába a táppal együtt...
Ezt megelőzően keresd meg KillHates mestert és a vele egyeztetett időpontban vidd el hozzá a notid...
Garancia vesztése nélkül fogja megoldani tartósan a problémád.Hidd el nekem, aki kb fél évig baszakodtam mindenféle trükkel és nagyon sokat költöttem is rá de igazából eredményt csak az hozott kompromisszum nélkül amit a mester tett...
Hajrá
-
válasz
NoOne92
üzenetére
Igazából én erre két rétű választ tudnék mondani. Vagyis lehet kettőt de hasonlót. Nekem az Inteles változat van tehát F17. Még nincs egy hónapos. A hőfokok nekem szinte kiválóak. 80 at sem ütjük. Már amikor nagyon figyelem. Játékok alatt nálam is turbo ba van rakva. Ez evidens.
Én azt mondom neked, hogy három évet eddig szépen ment, akkor ne most akard visszavenni a gép teljesítményét. Meg ha ennyi ideig így elment, akkor nem lehet, hogy a mérnök gondolt erre és így van kitalálva egyszerűen? Szerintem igen. Használd nyugodtan és egészséggel.
Most annak viszont örülök, hogy három éve nyúzod a géped és (vajon minden más tekintetben is bírja értsd kopások ilyesmi) ennyire bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx