Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CptAdamica #28129 üzenetére

nem a boritas a problema, hanem a vastagsag. es direkt ugy van kialakitva hogy a WASD gombok max 30 fokosak ezen is. 60 fokos kizarolag jobb felul lesz, es csak kb 30-40 perc jatek utan. ott meg nem tapicskolod a laptopot jatek kozben. Ez tapasztalat. (most is itt ulok elotte es maxon hajtom a for honort...)

(egyebkent vannak tesztek a konkurens laptopokrol, es van ami meg ennel is forrobb, alul felul, es megis evekig birja alkatresz hiba nelkul.) /watch?v=oKB_5NMNLes&t=521s lehet nezelodni.

Nem biztos vagyok a dolgomban. Csak mar kicsit unalmas hogy pozitiv dolog nincs es soha nem is volt ezen a forumon semmirol. se laptoprol se telefonrol, se semmirol, kiveve asztali gepek alkatreszeirol.

Szenne lettem oltva, sott meg bannolva is mert ki mertem anno jelenteni, hogy a Lenovo Y50-70 egy jo laptop (akkor mar hasznaltam jopar honapja) miutan folyamatosan azt az oltast kaptam hogy ajtotamasznak se jo az a gep.

Lass csodat 2,5-3 eve hasznalom, azon toltam vegig a witcher 3-at 4x. Jelenleg meg a 60 eves anyam is azon jatsza a witcher 3-at, es nincs vele gond, soha nem is volt. Szoval ennyit errol. Teljesen folosleges itt rakerdezni barmire, mert ha 1Ftert vennek egy Acer Predator 21x-et itt akkor is csak azt kapnam, hogy "FUUUJ AZ MAR NEM IS LAPTOP! TUL NAGY! FUUJ AJTOTAMASZNAK SE JO!"

Mert ez a magyar degeneralt mentalitas.

Új hozzászólás Aktív témák