Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
pazola
üzenetére
Attól függ, milyen SSD van benne, a honlapjukon szokott lenni a frissítéshez való szoftver.
Igen, mindig így fogják visszaküldeni a szervízből, erre rákérdezhettél volna beküldés előtt is. Mindig gyári állapotban kapod vissza.
Ilyenkor előtte egy rendszer mentést ha csinálsz, abból könnyen vissza tudod állítani a belakott rendszered. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Garanciazarj
üzenetére
IPS-nél a bevilágítás természetes, szinte mind olyan, hogy mennyire, az változó. Szokj hozzá. A 1.5M-es gép is ilyen.
Csepelen van egy remek szaki, oda vidd el, megnézi a géped. Vedd fel vele a kapcsolatot.
[link] -
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
Ezt láttátok már? Kíváncsi leszek, milyen lesz.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
robag93
üzenetére
1. Fn+F7 a billentyűzet világítás, nálam megy, ezt használom.
2. Én nem használom az inaktív ablakok elsötétítését, nálam ilyen nem is nagyon van, ha nem kell valami, kikapcsolom-tálcára teszem.
3. Hagyd 80%-on és nem piszkáld. Bár ha 100-on menne mindig, az sem lenne gond, a mai akkuk már okosak. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Sasa 111
üzenetére
Ugyanez van itt nekem, csak UX, azaz Inteles verzió-amit neked állítottak, azt enyhén szólva sem hiszem el. A Zenbook az Asus prémium üzleti vonala, nem Vivobook szint.
Full fém az egész gép, pláne a zsanérok jól vannak megcsinálva, a hűtés is egész ahhoz képest, hogy kicsi és vékony a gép-még nálam az Inteles verzió sem rossz ebből a szempontból. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Remekelek28
üzenetére
Kérdezd meg az Asus ügyfélszolgálatot.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Remekelek28
üzenetére
Attól függ, mennyibe kerül.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Igen, de inkább felejtsd el, ezért nem kell feltenni.
Inkább ezt ajánlom figyelmedbe, ez is a fertőzött rendszerek megtisztítására van,(persze attól le lehet futtatni ha nincs baj akkor is) nem kell frissíteni, mindig a Kaspersky oldaláról kell leszedni, frissítgetik ők maguktól, hatékony program : Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner
Vagy a másik nagyon jó ilyen program, (futtatás előtt állítsd be hogy rootkitet is keressen, ezután kér egy újraindítást és mehet).Download and run Norton Power Eraser -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Jó a Defender, lehet használni nyugodtan, átlag usernek bőven megfelel, már a TOP-ban van. (nagy méretű fájlok másolását nem szereti még, akkor kicsit jobban fogja a gépet, de azt nem sűrűn csinálja az ember)
A MBAM-t pedig néha kell futtatni, arra jó, nem kell az állandó védelme-amúgy nem akad össze semmivel, de nem éri meg a prémium részét aktiválni. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
dudu98
üzenetére
Ugyanilyen gépem van, csak zöldben. Nekem gyárilag volt rajta a Win11, úgy látom a te verziód Win nélküli. Szerintem sem hardveres lesz a gond, driver vagy Win telepítés-telepítő lehet a ludas.
A hivatalos oldalról MCT-al csináltad a telepítő pendrive-ot? Az eszközkezelőben minden stimmel? Nincs kérdőjeles ikon? Azaz minden driver fenn van, a honlapról a géphez való egyéb apróságok is? -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
timurlenk07
üzenetére
AMD-s gépre persze, hogy nem jó, de #37597 alatt UX425QA-t írtál, az Intelest jelent.

(szerintem is egy Windows helyreállítás adatok megtartásával már lefutott volna) -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
timurlenk07
üzenetére
Tedd fel az Intel Driver & Support Assistance alkalmazást, ha bármi driver hiányzik a gépről, megkeresi és fel is teszi, ha akarod.
Még a MyAsus appban is szétnéznék és az Ügyféltámogátás-LiveUpdate-Legfrissebb fülre is rálesnék.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nem lehet, hogy a gépben lévő SSD halt meg? Ritka, de nem szeretik az áramszünetet.
Én kivenném a gépből és valahogy egy másik gépben vagy külsőleg csatlakoztatva megnézném. A memóriák sem szeretik az áramszünetet, de ha ez laptop és hálózatról ment, az akku benne és feltöltve, akkor elvileg ilyen gond sem lehet.
Bármilyen, legalább 8 GB-os pendrive kell csak, meg egy kulcs, az itt a HA-n van olcsóbban. -
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
NoOne92
üzenetére
Benne van a Winben a mód állítás, hőfokra játék alatt ott a MSI AB, vagy HWiNFO a tálcára, később látod mekkora volt a max., stb.
Maga a AC egy nagy program rengeteg szállal, ami folyamatosan megy, pörgeti a gépet, még én is észre vettem, mikor töröltem a gépről.
Én játék előtt nem állítok semmi, kiegyensúlyozott van beállítva, ha kell a plusz hűtés majd úgyis állítja a ventiket. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
bodorjanos
üzenetére
Majd kiderül.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
bodorjanos
üzenetére
Na Silent módban használt, állítsd a közepesre, a zsanér felőli alját emeld meg 2 db ásványvizes kupakkal, ennyi, nem kell több.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Egyáltalán nem hasznos, sőt. Ez felel a RAID-ért, de ezt már valaki linkelte régebben.
Egy ilyen gépbe teljesen fölösleges, nem is lehet mit RAID-ba tenni. Egyen BIOS-t másolnak szinte minden gépre Asus-nál. Utána sem vissza kapcsolni, de lehet, nem fog csinálni semmit. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
dzsampi
üzenetére
A Zenbook a minőségibb, full fém az egész gép-az alját kivéve, RAM fix szokott lenni, érdemes minél többel venni. Az OLED vállalható, de ne full HD legyen, hanem nagyobb felbontás. Általában a hűtés minősége is jobb a Zenbook-ban.
Ha játék is lényeges, Intelnél az i7-es verziót kell venni (11. vagy 12. gen) mert azokban van az erősebb, 96 EUs-es Irish XE iGPU, ami a GTX960M-nek felel meg mobil fronton.
(és igen, alkalmas a játékra, a felbontást kell kicsit visszavenni és mindent MEDIUM-ra állítani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest