Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
válasz
huntenseN
üzenetére
Szia!
40-42 fok! Az jó, nekem annyi még xp alatt sem volt.Érdekes, bármint ,hogy ugyanaz a noti (nekem is TY009L-es) és mégis van 10-15 fok különbség.Ja és ráadásul a mért adok még powe4gear-battery saving módban volt.

Nincs olyan progi amivel tudnám én szabályozni a ventillátorokat?
Mikor pc-m volt erre tökéletes volt a rivatuner,de ez a funkció nem működik laptopon. -
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
válasz
huntenseN
üzenetére
Neked mi bajod, nem hozott semmi a Jézuska?

Én megkérdeztem valamint, mint első notebook használó, hogy mi miért így működik, és mivel K50IN-re specializálva, nem nagyon találgattam erre megfelelő infót, hát gondoltam megkérdem. Az ilyen típust használók talán tudnak majd segíteni. De mivel te nem ilyen vagy, és csak hőbörögsz már tegnap óta, ezért légyszíves mellőzd a hozzászolásaim megtekintését, meg úgy ámblokk az egész topicot, ha nem tudsz a hülyeségeiden kívül értelmeset is hozzászólni.Köszönettel,
adam_ -
luigi106
tag
válasz
huntenseN
üzenetére
Megpróbáltam a w-7-et felrakni azzal nem ütköztem olyan problémába mint az xp-vel.
De amikor eljutottam odáig hogy melyik particióra rakja akkor a következő képet láttam.TOTAL FREE
Disk 0 Part1 37.8 GB 0 GB System
Disk 0 Part2:Expressgate 185.4 GB 184.5 GB Primary
Disk 0 Unallocated 9.8 GB 9.8 GBItt nem tudtam eldönteni, hogy töröljem mind a hármat és csináljak egy nagy particiót,és arra telepítsem a w7-et,vagy másképp kell csinálni.Sajnos ehez a nyamvadt notebookhoz szinte semmi leírást nem adtak.Még azt sem írták le hogy az aksit hogy kell tölteni először.De még egy angol nyelvü manual sincs.De a pár oldalas leírásban pofáznak valami recovery particíóról és hogy azt ne töröljük mert azt már utána nem lehet házilag helyreállítani.
Szívesen veszek minden jótanácsot. -
adamka16
őstag
válasz
huntenseN
üzenetére
én is meglepődtem akkor, mikor kiírta az asztalon jobb gombnál, hogy -configura ATI powerxpress, mondom ez meg mi. aztán kijött egy ablak, azon meg az, hogy melyik GPU-t szeretném használni. az egyik egy HD 3200 a mésik a nyílván erősebb HD 4570. én is csak véletlenül jöttem rá, de így van. lényegében 2 videókari van benne. egyik többet tud, de a másik meg kevesebbet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx